Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 341-360 z 793.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam ponownie ,dawno mnie tu nie było z braku czasu i celi Jumczasty okolice trzepie i kilku innych graczy od kad Odkrywca odszedł w zapomnienie ludziska się rozlatały ,a ofiary zaczeły sie bardziej pilnować . Ale do rzeczy : Kolesia wyłapałem na fali z misją stacjonuj ,a ze dość późno dolatywał to stwierdziłem że pewnie się zaloguje przed dolotem , wiec wymysliłem sobie cwancyk , poleciałem na niego ale o 3 min. przed powrotem jego floty ,koleś się zalogował tak jak myslałem i zabrał co miał n…
-
RAFUS1973r [BHW] vs. Balbon [KGH] ~ 571.55% Dnia 14-11-2020 16:57:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Reaper 50.000 _________________________________________ Obrońca Balbon [KGH] ________________________________________________ Mały transporter 5.486 Duży transporter 3.186 Lekki myśliwiec 6.760 Ciężki myśliwiec 1.700 Krążownik 1.695 Okręt wojenny 597 Recykler 192 Sonda szpiegowska 5.753 Bombowiec 12 Satelita słonecz…
-
Widzisz Selentyn mamy odmienne zdanie , dla mnie dostał bana i czy uczciwie czy nie to jak zwykle GF zadecydował ,pomoc sojuszu jak najbardziej ,dostał konto ekowe i to mocne w eko ,to już jest pomoc , dostał surkę i to w dużej ilości też Ok sojusz pomógł i nie umniejszam Veto że świetne zachowanie i pomoc ,później sprzedawanie floty po najniższym przeliczniku ,super też bym tak chciał , jak już z waszej pomocy zbudował flotę ,poszedł na Odkrywcę i natrzepał kolejna flotę ,oczywiście uczciwie i …
-
ZDOBYWCA nie chciało mi się dokładnie wyliczać ile masz tych ST na szybkiego przeleciałem i wywnioskowałem ze może 100 albo ponad 100 na Nekkar ,ale skoro faktycznie masz 200 to szacun ,co nie zmienia faktu ze dla mojej osoby to jednak @lait jest najlepszym graczem tego uni ,choćby dla tego ze koleś ma nas w tyłku ,gra sobie po cichu ,jak był czas na latanie to robił swoje ,jak weszły klasy to wykorzystał je do miary możliwości i każda z nowości , opcji która weszła, to ją wykorzystał i dalej wy…
-
Jest kogo nominowałem ,no było nie wyraźnie więc poprawiłem , i tak Lorrd Maul jak najbardziej też ma sporo ST ,teraz jest w większości na urlopie , i takich graczy jest więcej i też z Veto ,wiec nie chodzi mi tu że mam coś do nich , jest to najbarziej aktywny albo raczej był najbardziej aktywny na tym uni , Ale chodzi tu o jednego gracza z Nekkar aktywnego tak jak gra pozwala i z tąd mój wybór .
-
Panowie Ja się chyba pomyliłem gdzie wszedłem ,bo to co tu piszecie to kompletny zbiór głupoty ,albo nie wiedzy co do opisu graczy za co zasłużyli , np jumek nie chodzi nawet o to ze go nie lubię ,ale o to ze dostał bana za puszerkę i tak on się puszował ,konto które teraz powstało to jak napisał ZDOBYWCA nie 12 kont go wspomogło w powstaniu bo dużo więcej , ludzie zbierali surę a jumek czekał aż nazbierają żeby nie spadli ponizej niego i posłali mu ją gratis i to jest regulaminowe ,później wiel…
-
RAFUS1973r [BHW] vs. Balbon [KGH] ~ 494.75% Dnia 31-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Reaper 50.000 _________________________________________ Obrońca Balbon [KGH] ________________________________________________ Mały transporter 6.824 Duży transporter 2.756 Lekki myśliwiec 6.290 Ciężki myśliwiec 1.105 Krążownik 785 Okręt wojenny 745 Recykler 55 Sonda szpiegowska 7.077 Bombowiec 6 Satelita słoneczny 4…
-
Jak na GŚ zysk ładny ,ale musisz ich jeszcze dobudować ,bo znam przynajmniej 2 osoby które mają sporo więcej