Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 793.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Po raz kolejny wyłapane na falandze stacjonuj ,tym razem nic nie kombinowałem bo dolot był wcześnie rano i w niedzielę ,tylko wariat by wstawał o tej godzinie w niedzielę i odbierał FSa Pozdrowienia dla całego sojuszu , buddylisty znajomych i kto tam chce . Obrońcy po raz kolejny SzO Dnia 22-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Okręt wojenny 250.000 _________________________________________ Obrońca Luxt…
-
No tak jak to widać ,leciałem na inny cel ,z resztą który mi się zalogował , wiec przeskanowałem inne gale ,znalazłem inny cel który już jest wstawiony , miedzy czasie przeleciałem okolicę i się trochę zapuściłem ze skanami znalazłem tego pana ale dla mnie było cholernie daleko ,po za tym sporo dexu by poszło na niepewny cel ,rozejrzałem się po okolicy i pojawił się jumek najbliżej a czas leciał ,napisałem co widać jak to wkleił jumas oczywiście nie za darmo jak widać jumkowi się udało choć były…
-
Żadnej finezji w tym STarciu ,zobaczyłem ,poleciałem ,trafiłem Pozdro dla sojuszu ,buddy ,znajomych ,dostawców dexu i kto tam jeszcze chce Dnia 20-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Okręt wojenny 35.000 _________________________________________ Obrońca pedro [AiE] ________________________________________________ Duży transporter 88.000 Lekki myśliwiec 4.050 Ciężki myśliwiec 4 Krążownik 371 Statek kolo…
-
Niezła flotka ,niezły % i zysk ,tylko pozazdrościć jak masz za duzo surki ,to znajdź mnie w galaktyce i slij gdzie chcesz Graty ładna robota
-
Kolegę mi ubiłeś ze starych czasów Uni1 ,ale on da sobie zapewne z tym radę Miłego przetapiania ,choć juz pewnie po zawodach
-
Tu już bardziej zyskownie oby wiecej takich ,graty ,bo juz zapewne dawno przetopione
-
Jest kolejne ST jest zabawa kolejnych życzę i zyskowniejszych
-
Masz wiecej szczęścia do tego obrońcy ,ja jakoś nie mogłem go trafić ,pewnie miałes bliżej Graty
-
Skrzaty bijesz hehe zysk jest ST do kolekcji jest ,czego chcieć więcej ? No może więcej ST i zysków , i tego ci życzę
-
O i Gęsi ruszyły do akcji ,kolejny ST do kolekcji ,a zysk ,gaski lataja za darmo wiec jak miały stać ,to lepiej jak coś doklepały do kopalni przetapiaj