Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 793.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Graty wielki byłeś z pół godziny przed de mną , jak wiesz leciałem też i wleciałem po twoich dofarmach ,no ale miałem sporo dalej ,przetapiaj na kolejne zabawki bo widać przydadzą się Lecieliśmy też obaj choć też osobno na inny cel który się zalogował coś czuję że niedługo się ten cel tu pokaże
-
No i po raz kolejny złapany przy zwózce , na jego szczęście cześć surki wysłał na planetę i się nie opłacało tam lecieć , ale tu się udało a wiele razy mi uciekł ,ostatnio nawet szejek go trafił ale ze zbyt późno chciał wstawić ST to mu zamkneli bez wpisów ,co jest smieszne ,ale zasady jakieś sobie ustalili i się ich trzymają , tym razem znów jest w moich reckach co cieszy ,bo ostatnio coś złapać to masakra , przydał by się w końcu ten (UF) Pozdrowienia dla sojuszu , buddy i znajomych I dodatkow…
-
RAFUS1973r [BHW] vs. Slavus11 [DoX] ~ 747.92% Dnia 02-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Okręt wojenny 100.000 _________________________________________ Obrońca Slavus11 [DoX] ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 14.620 Lekki myśliwiec 1.236 Ciężki myśliwiec 148 Recykler 161 Gwiazda Śmierci 4 Wyrzutnia rakiet 15.500 Lekkie działo laserowe 2.500 Ciężkie d…
-
No to się TheBest rozlatało ,graty kolejny zarobek ,oby tak dalej . No niestety drugi wlot na sojuszniku ,no ale Daro juz nie z takich STarć sie podnosił ,szkoda ze nie wyciąga wniosków SzO życzę
-
O rzesz ty w mordkę ,% 5 cyferek więc nie jest zły ,ale zysk powala ,piękne wyszło ,oby tak dalej ,bo jak na razie same STarcia godne Ciebie , miłego przetapiania na kolejne zabawki . Obrońcy SzO
-
Dziwnie się was czyta ,przecież są czasy podane . RAFUS1973r20.11.2020 22:56:39 czas w którym mu wysłałem skana Dnia 21-11-2020 00:35:13 czas w którym wleciał w obrońcę A to ze mnie zamydlał tekstami że nie leci ,ze nie dofarmia , też bym tak zrobił ,może mu zmyłkę zrobiłem i się ktoś podstawia ? Może też oczywiście mnie też oszukał , ale czy by było warto ? Nie wiem nie mnie to oceniać ,od tego jest GO i SGO Po za tym skoro flotę już miał z dexem na FS , to wystarczy to udowodnić GO ze leciał n…
-
Wiecie doskonale ze nie trawię jumka , chciałem zarobić na tym celu i dlatego Ja mu go podsunąłem . Cześć rozmowy wkleił sam jumek powyżej ST jaka się od początku lotu zaczęła , nie wiem kto go zgłosił ale ma wybujałą fantazję skoro jumek dostał bana ,albo GO ma wybujałą fantazję widząc choćby rozmowę że w ogóle ten ban powstał . Ja bym się bardziej zastanowił jakie ma obrońca boty (o ile istnieją) że podczas lotu zniknęła mu niewielka ilość mety i wzrosła obrona na moonie , z tego co się orient…
-
Nauka odbierania stacjonuj ciąg dalszy Pozdrowienia dla sojuszu buddy i znajomych Obrońcy SzO RAIEN KUPI DEX Dnia 23-11-2020 xx.xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Okręt wojenny 250.000 _________________________________________ Obrońca Luxtorpeda [Umbrella] ________________________________________________ Duży transporter 22.000 Satelita słoneczny 5 Crawler 100 Wyrzutnia rakiet 32.000 Lekkie działo laserowe 16.00…