Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 793.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zdaje się że obrońca zrezygnował z dalszej gry na OG , został idlakiem i mi się trafiło pierwszemu zobaczyć i zezłomować jego flotkę ,więc funezji żadnej w tym ST . Pozdro dla sojuszu ,buddy i znajomych . Dnia 27-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Pancernik 865.041 _________________________________________ Obrońca Constable Vesta [L_C] ________________________________________________ Duży transporter …
-
Widzę masz czas graty ,dla mnie było za daleko do pana R4D3K i tyle paliwa szło że się kompletnie nie opłacało , a Ty czyścioszek zrobiłaś sobie z niego miłego przetapiania /
-
zrób w końcu trochę więcej tych GŚ bo mnie wkurzasz tak małą ich ilością 1kkk zysku ehh co za cyrk ,leszczysz na tym boardzie a tak na poważnie ,piekna ilość na wypasie ,zysk nie ważny ul ubity i to się liczy ,przy tobie żaden bunkier nie jest bezpieczny , a jak tak dalej bedziesz wypasał gaski to nikt nie bedzie miał szans się do nich przytulić Miłego przetopu na kolejne gęsi i czekam na kolejne STarcie w ich wykonaniu
-
Widzę zabierasz prezenty z pod choinki Graty ładnie wywiezione ,miłego przetapiania .
-
Nie widziałem u tego pana tej floty , graty ,tylko z jakiego powodu te przeprosiny dla sputnika ?
-
Czekałem na wklejenie tego STarcia i czekałem i w końcu jest ,wspomnę że sputnika znam wiele lat choć nie wiele klikaliśmy do siebie ,nie mniej jednak szkoda mi tego gracza bo niby flotka była ale agresywny nie był ,a klepał ją długo i namiętnie , ponoć wyladował w szpitalu i z tad te STarcie ,życzę zdrowia ,choć nie wiem co się stało ,no ale nie ma co już płakać nad rozlanym mlekiem stało się i się nie odstanie ,raz pod wozem raz na wozie ,SzO życzę albo spokojnych wesołych świąt życzę , A agre…
-
Nic nie trzeba pisać ,to już norma Pozdro dla sojuszu ,byddy i znajomych . Dnia 20-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Krążownik 28.000 _________________________________________ Obrońca robx23 ________________________________________________ Duży transporter 46.419 Recykler 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________…
-
Ooo no tego się nie spodziewałem ,specjalne dla mnie dedykacje ,dzięki dzięki , no tu już zyskowniej i do tego dwa ST w krótkim czasie , oby więcej i klep szybką flotę ,no i lataj ,nie gadaj a lataj ,Graty i miłego przetopu