Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 793.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Tak znów ten pan w moich reckach Dziękuję pewnemu panu za falangę A obrońca się zalogował chwilę po STarciu no ale wyszło jak zawsze SzO mu życzę dobry dawca Pozdro dla sojuszu i sojuszników , buddy i znajomych Dnia 08-01-2021 18:56:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Okręt wojenny 200.000 _________________________________________ Obrońca Luxtorpeda [Umbrella] ________________________________________________ Duży tr…
-
Dwa STeki jeden sojusz ograbiony ,graty i kolejnych życzę .
-
No coś mało surki było w moim ST widocznie podzielił flotke ,ładnie wyszło tylko przetapiać na kolejne zabawki graty
-
Graty kolejnego ST do kolekcji ,nie moje okolice nawet gostka nie znam Miłego przetapiania .
-
Graty zohan fajna zabawa ,nie taki zwykły spontan Niezły zysk wyszedł Miłego przetopu .
-
RAFUS1973r [BHW] vs. Balbon [KGH] ~ 317.7% Dnia 03-01-2021 15:44:19 następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Reaper 50.000 _________________________________________ Obrońca Balbon [KGH] ________________________________________________ Mały transporter 4.465 Duży transporter 1.147 Lekki myśliwiec 6.788 Ciężki myśliwiec 1.949 Krążownik 509 Okręt wojenny 437 Recykler 31 Sonda szpiegowska 6.020 Bombowiec 2 Niszczyciel 5 Pancern…
-
Klepiesz te STeki po cichu i nie nadążasz ich wklejać hehe w sumie dobrze ,bo przynajmniej dwóch moich kolegów wypadło z kolejki Nie mniej jednak graty kolejnych STarć i rośnij rośnij
-
A to takie małe ST na zakończenie starego roku . A w Nowym Roku życzę wszystkim zdrowia i jeszcze raz zdrowia ,no i szampańskiej zabawy Pozdrowienia dla sojuszu dla 4FuN ,buddylisty i znajomych Obrońcy SzO Dnia 31-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.000.000 _________________________________________ Obrońca arc [KGH] ________________________________________________ Mały transporter 762 D…
-
Graty ostatnich ST do kolekcji nie byo sensu się wpisywać bo zasypywaliście się z panem NoName tak postami ze reszta i tak znikała w śród nich Co do pana NoName - dostałeś małego klapsa i niby cię to wzrusza a zaśmiecasz już trzeci bodajże temat i nie wiem w imię czego ? Skoro taki wojownik z ciebie to po prostu rób swoje a ZDOBYWCA swoje . A pan nowynick - miejmy nadzieję że masz dużą tą D...,, bo przy twoich wypowiedziach będziesz pewnie nie raz musiał co nie co tam zmieścić , po za tym jak ju…
-
Normalnie sami się pchają mi do recków Obrońca 2x mi uciekł ostatnio ,ale jak to się mówi do trzech razy sztuka Oczywiście SzO życzę Pozdrowienia dla sojuszu ,buddy i znajomych Dnia 29-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Krążownik 50.000 _________________________________________ Obrońca zbygo62 [AiE] ________________________________________________ Duży transporter 77.100 ______________________________…
-
Obrońca zwiózł tranzyty z surką tam gdzie go ostatnio trafiłem i je odebrałem Pozdrowienia dla sojuszu ,buddy i znajomych Dnia 29-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Okręt wojenny 85.000 _________________________________________ Obrońca Luxtorpeda [Umbrella] ________________________________________________ Duży transporter 26.000 Recykler 1 Wyrzutnia rakiet 4.995 Lekkie działo laserowe 2.045 Ciężkie dz…
-
Niezłe rozbunkrowanie ,nie dla zysku ,ale za to ładne ilości gąsek na wypasie Rozlatałaś się
-
Jak zwykle zobaczyłem tego pana i wystartowałem ,lecz się zalogował ,zaczął zwozić surkę i musiałem zawrócić ,jak zwiózł przesłał ją na moona ,odczekałem aż zniknie czas ,pósciłem skana i zobaczyłem że wszystko stoi ładnie na moonie ,więc kolejny start ,choć nie liczyłem że się uda ,ale jak widać na obrońcę można liczyć SzO oczywiście mu życzę Pozdrowienia dla sojuszu ,buddy i znajomych Dnia 28-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ____________________…
-
Obrońca ostatnio mi uciekł ,ale skończył tak jak zawsze Pozdrowienia dla sojuszu ,buddy i znajomych Dnia 28-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Reaper 50.000 _________________________________________ Obrońca Luxtorpeda [Umbrella] ________________________________________________ Duży transporter 36.000 Crawler 100 Wyrzutnia rakiet 32.000 Lekkie działo laserowe 16.000 Ciężkie działo laserowe 8.000 Działo…