Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 793.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No to są już zyski i %centy graty Agrest
-
Pan Bartek koło mnie nic nie trzyma a widzę już drugi raz trafiony w niedalekim czasie Graty ładny zysk wyszedł . Co do Daro ehh chłopie ,nie buduj floty i tak ją cały czas tracisz
-
RAFUS1973r [BHW] vs. Luxtorpeda [Umbrella] ~ 712.7% Dnia 19-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Reaper 50.000 _________________________________________ Obrońca Luxtorpeda [Umbrella] ________________________________________________ Duży transporter 26.000 Recykler 1 Crawler 100 Wyrzutnia rakiet 32.000 Lekkie działo laserowe 22.000 Ciężkie działo laserowe 8.000 Działo Gaussa 7.000 Działo jonowe 2.000 Wyr…
-
Jakiś dziwny gostek ,dostał o de mnie kilka miesięcy temu i zrobił się zielony ,dzisiaj znów się zaświecił że można polecieć i znów w reckach i jest zielony ,jedna planeta jeden moon i zero kombinacji żeby się rozbudowywać tylko stawia stateczki i nie wiem po co ? Albo go nauczę grać ,albo oduczę ,nie mniej jednak kolejne kilka miesięcy ma w plecy . Pozdro dla sojuszu ,buddy i znajomych ST nr.85 na Nekkar Dnia 16-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] _…
-
Żeby tak do mnie latali jak do ciebie zohan no ale jakoś sobie sam radzę RAFUS1973r [BHW] vs. Balbon [KGH] ~ 393.19% Dnia 15-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Reaper 50.000 _________________________________________ Obrońca Balbon [KGH] ________________________________________________ Mały transporter 6.071 Duży transporter 1.300 Lekki myśliwiec 6.371 Ciężki myśliwiec 1.481 Krążownik 737 Okręt wojenny…
-
Kolejne STeki do kolekcji i to ze mało zyskowne to nic nie znaczy ,ważne że flotka lata a nie rdzewieje , gratulacje
-
No i w końcu latasz ile można było czekać ;D Graty i kolejnych życzę
-
No w końcu ruszyłeś dupsko Oby wiecej ST w twoim wykonaniu i nie zwalniaj
-
I tu mała historyjka Obrońca dostał o de mnie dzwona na 11stu planetach ,nie dopilnował powrotów flot , w sumie z 500kk zysku , odwdzięczył się dziś w nocy a raczej nad ranem i zdjął mi moona , poleciał własnie tymi co poniżej GŚ na raz ,a że mam tam dwa moony to jego pech ,wyliczyłem powrót jego GŚ i tak właśnie skończyły jak widać poniżej Pozdrowienia dla sojuszu buddy i znajomych Dnia 14-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________…
-
No i kolejne ST do kolekcji i MeHow98 do 0 wyczyszczony ,graty i kolejnych zacniejszych życzę .
-
Jedni nie odbierają drudzy korzystają ,w sumie załapało się do ST to wklejam a żadne to ST Obrońcy SzO Pozdro dla sojuszu buddy i znajomych . Dnia 11-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Krążownik 25.000 _________________________________________ Obrońca Rigel [B_B] ________________________________________________ Duży transporter 27.520 Recykler 2 Sonda szpiegowska 7 Wyrzutnia rakiet 513 Lekkie działo l…
-
Na waciki jest ,graty Agrest się pokazał na Nekkar szkoda ze tak rzadko
-
Cieszy że ktoś nowy w tym dziale ,choć pewnie jeszcze trochę poczekamy na kolejne Atakującemu więcej uwagi