Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 793.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Obrońca ostatnimi czasy dobrze się pilnował i zawracał stację zanim doleciałem No ale skończył jak zawsze W sumie dobudowałem falangę i sięgam teraz kilka planet więcej SzO mu życzę Wiem że słaby zysk ,ale ostatnio ciężko coś złapać ,wiec na bezrybiu i rak ryba Pozdrowienia dla sojuszu ,buddy i znajomych Nr.89 Dnia 02-02-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Okręt wojenny 200.000 Sonda szpiegowska 1 _______…
-
Hehe złom pod dom ,Graty elektro ,ładna obrona A agresorowi SzO
-
Flotka przewietrzona i tyle Nr.88 na Nekkar Pozdrowienia dla sojuszu, buddy i znajomych Obrońcy SzO Dnia 26-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Reaper 50.000 _________________________________________ Obrońca barbarosa [WOR] ________________________________________________ Mały transporter 956 Duży transporter 600 Ciężki myśliwiec 7 Krążownik 13.778 Recykler 62 Bombowiec 83 Satelita słoneczny 233 Pancer…
-
No tak tutaj Rozpierda.... też szybko latają Graty Agrest kolejnego ST do kolekcji Ładnie ostatnio ciśniesz
-
Cytat od ZDOBYWCA1: „No Panie Rafus teraz to mi Pan zaimponował, swego czasu też goniłem za Obrońcą i nawet go zezłomowałem, później tylko zaglądałem sondami i wiem że dobrze się pilnował, bardzo się cieszę że rośniesz i grasz w miarę aktywnie co widać i w dziale i w pkt, masz nosa i zmysł obserwacji a to się szanuje w tej grze, jestem też skory do stwierdzenia że jest to Twoje PB solo w procentach a to też bardzo pewnie Cię cieszy (jak jest inaczej to zdementuj) bardzo teżmi się podoba Twoja po…
-
Małe a zyskowne ,graty kolejnych ST do kolekcji ,ciśnij dalej i sypiaj bo licho nie śpi ::)
-
Obrońca ostatnio mi uciekł ,tym razem mi się udało Teraz Ja jestem happy Nie życzę mu szo choć zapewne będzie bo nie pierwszy raz już padł ,a nie życzę szo bo kiedyś jak mu pojechałem kolonie to zaczął mi jakieś bzdury wypisywać i że głównej floty nie złapię ,więc jakoś mu nie poszło Pozdrowienia dla sojuszu .buddy i znajomych Pozdrowienia szczególne dla sojusznika Muk Mówiłem że w końcu znajdę coś gdzie będzie warto cię pozdrowić Również dla Raien/a I naszego szefuńcia nimlien/a Nr.87 na Nekkar…
-
Obrońca ostatnim razem mi zwiał ,ale wysłał flotę na fs z palnety bo nie ma moona ,poczekałem kilka dni i właśnie wróciła Zalogował się pod koniec lotu i wystrzelił we mnie kilka rakiet ,w sumie za błedy się płaci a nie wygłupia z rakietami ,ale niech robi co chce Pozdrowienia dla sojuszu ,buddy i znajomych Nr.86 Dnia 20-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Reaper 50.000 ________________________________…