Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 793.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Oj jak bym napisał o jakichś wyliczankach ,czy innych pierdołach ,to jeszcze by pomyśleli że umiem liczyć ,a po co kłamać Ja tylko ślę flotę a za mnie sojusz wszystko wylicza ,jak się nie opłaca ,to mam się nie ruszać Pamiętam za starych czasów jak mister poziomka się wkurzył jak kolesia pojechałem on zebrał surkę i wyszedłem w plecy ,o jak mu było szkoda moich strat ,bo nie zawróciłem ,a wiedziałem ze koleś się zalogował i że [pozbiera złom ,niektórzy tu grają dla punktów
-
Ktoś zdaje się że zapomniał o flotce ,przeskanowałem galę znalazłem i bumm ,tyle z taktyki Obrońcy SzO Pozdrowienia dla sojuszu buddy i znajomych . Nr.90 Dnia 10-02-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Okręt wojenny 20.000 _________________________________________ Obrońca DEMONICA [TNT] ________________________________________________ Duży transporter 35.900 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 17 Gwiazda Śmier…
-
RAFUS1973r [BHW] vs. Palpatelnie ~ 790.52% Dnia 06-02-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Okręt wojenny 500.000 _________________________________________ Obrońca Palpatelnie ________________________________________________ Mały transporter 3.328 Duży transporter 3.061 Lekki myśliwiec 1.238 Ciężki myśliwiec 51 Krążownik 112 Okręt wojenny 32 Recykler 620 Sonda szpiegowska 701 Bombowiec 23 Satelita słoneczny…
-
No w końcu ileż można czekać Już knucia były w DiD i ktoś musiał oczywiście wkleić RW jak by nie mógł zostawić tego zaszczytnego STarcia właścicielowi ,no ale są ludzie i ludziska . Ale wracam do dania dnia ,miesiąca a i może roku Pięknie zrobione Mroku % superowy , zysk miazga i nie byle kto w reckach ,tylko pozazdrościć adrenaliny podczas lotu Przetapiaj dalej na zabawki Obrońcy SzO jak będzie ,w sumie spędzałeś więcej czasu na urlopie ostatnio , więc chęci i tak nie było do gry ,a teraz albo …
-
No i to są zyski oby takich więcej Graty
-
A co to za opierniczanie się kilka dni ,a teraz wklejanie takich popierdółek ? Graty kolejnych ST do kolekcji i klep dalej zabawki ,bo jeszcze ich mało