Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 181-200 z 232.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• A jeszcze chyba nie pomyśleliśmy o tym żeby ocenić poza gronem graffikow tych którzy oceniają można by nadać jakieś tytuły dla najlepszych krytyków a ci co by ich wybierali to oczywiście społeczność ogame nie wiem może nie jest to taki zły pomysł to by zachęciło publikę

• no wiesz patrząc na pierwszy pojedynek ponad 1000 wejść a głosów całkiem nieźle to nam się ta aktywność zaniżyła troszeczkę eh ale tego trzeba powyciągać paru znajomych i ich jakoś namówić albo więcej pojedynków zacząć z tym że nie każdy może heh

• O to fajno > będzie się z kim pojedynkować ale no szkoda mogło by być więcej osób patrząc na ilość galerii.To wtedy zdradź na PW ja nikomu nic nie powiem xD

• ktoś jeszcze się zgłosił do pojedynków madziu ? trzeba będzie pomyśleć nad tymi zespołowymi pojedynkami niebawem

• Nasz pojedynek jeszcze nie został zgłoszony z four,bo nie było takiej potrzeby ponieważ nie wiedziałem i four nie wiedział czy się wgl wyrobi a madziu się nie obrażę o do innych konkursów to by to było konkursy drużynowe,bo zauważyłem że są 2 nowe osoby do toczenia bitwy także jest nas już 6 więc 3 vs 3

• Teraz mam nadzieję że z demonem stoczę pojedynek lecz pierw foru napisz do mnie kiedy prace oddamy,bo ja jestem już gotowy a madziu jak najbardziej rewanż napiszesz do mnie kiedy tam ci pasuje i jedziem z tematem

• mam i to wielką ochotę wyobraź sobie 2 dni bez neta hahaha wręcz jakaś męka a nawet tortury byle to wytrzymać hehehe ale jak już temat piłkarz i żadnego innego na razie się nie podejmuję,bo nie ma krzepy wyczerpałem ją przez te 2 dni na tworzenie czymś musiałem się zająć

• patrząc na wypowiedzi niektórych ludzi to w odpowiedzi głosują jednym słowem "Zdecydowanie" no wiecie to jest kpina wgl nie trzyma się to niczego powinno się t jakoś ukarać bo argumentów nie ma a powinny być hmm? nie to żebym się czepiał ale no na zdrowy rozum co to za głosowanie w których możesz tylko przeczytać jedno słowo no i głos oddany heh tak widziałem w moim pojedynku z madzią lol 4 użytkowników napisało Zdecydowanie praca nr ... nie wiem może niektórym się to wydawać jakaś masowa akcja …

• Stoogie to by się na pewno działo jak by wbił ale no przecież może to my pojedynki zaowocujemy i się będą rzucać jak na chleb

• No mój przeciwnik robił takie pracki na graffika.pl sam byłem zaskoczony,bo zajmował się tym tylko od pół roku może więcej,oczywiście widać błędy ale efekt jest bardzo dobry alvaro_negredo_with_simont95_by_soshy_diox-d5ew88d.png

• Ale temat będzie piłkarz bo ja się w tej dziedzinie specjalizuje znaczy ja dłuższy czas robiłem pracki na piłkarzach > No to będziemy czekać zobaczymy co przygotujesz

• Mi by pasowało ale pojedynki są zaklepane na najbliższe dni więc chyba za tydzień może

• W takim razie będę czekał madziu Foru a weź tak raz zrób tło poczytaj itd będzie nad czym dyskutować a ja w ramach światłem się pobawię

• Chcecie jakieś fractale ? mam ich z 500 coś koło tego jak co to pw a madziu napisz jaki patent chętnie się dowiem i tak znam dużo patentów

• tak myślałem że coś nie poszło ale spokojnie jeszcze trochę pojedynków będzie i dopracuj tą na mój pojedynek a ni mi tu

• Zmierzymy się... ale przegrałem to był pierwszy raz gdy zaczynałem z tłem i to świeży gościu miesiąc obsługi gimpa to wiesz (może trochę więcej) ale dawaj na tło a nie na oświetlenie cwaniaczku pojedynek na pewno się odbędzie lecz sam nie wiem kiedy na razie kończę wlazłego

• Spokojnie czasu mamy dużo,bo widzę już więcej głosów w pojedynkach i to znacznie więcej a jak pojedynki będą trwały jeden za drugim to tym bardziej się będzie zaglądało szkoda że na gg nie siedzisz to bym mógł się bardziej rozpisać

• poczekaj four za 2 tygodnie może wystarczy mi tydzień żeby się wczuć,bo miałem przerwę od sygnaturek jakiś czas ale jak złapię rytm to wtedy pracki będą na maksa A co do tego żeby nam się aktywność zwiększyła to jak najbardziej ustawić sobie w podpisie link do pojedynków może też poprosić o to znane twarze na ogame co ty madziu na to ? taka osoba jak ty ma chyba swoje kontakty też jest druga opcja pisania jakiś masówek przez administracje o rozpoczęciu pojedynku

• madziu co trzeba zrobić żeby te nasze głosy wzrastały a nie stały w miejscu

• no właśnie sentch mi nie odpisuje od paru godzin ale pojedynek się na pewno odbędzie i będę chciał zaliczyć jak największą ilość stoczonych pojedynków jeśli będę miał czas