Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 82.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Wersja 7.x - dyskusja

Grau - - Porozmawiajmy o OGame

Jeżeli faktem jest że Odkrywca stracił bonus do zdobywania anty z ekspedycji który był największym atutem tej klasy to decyzja juz tylko może być jedna i na górniku się skończy

• Wersja 7.x - dyskusja

Podpinam sie pod powyższe prośby,śledzę temat systematycznie na forum ale tych zmian juz było tyle że początkowe zalety i wady poszczególnych klas zostały totalnie wywrócone.W obecnej chwili mało kto wie czym dana klasa sie prezentuje.Jest jeden wielki chaos i dokonanie wyboru w tym momencie mija sie z celem bo nikt nic nie wie

• Zacny % jak i sama bitwa.Gratulacje dla obronców za dobra organizacje,natomiast dla agresorów plus za "jaja" mimo faktu że 95% serwera wiedziało co sie stanie więc i oni zapewne wiedzieli.Niech tajemnicą zostanie dlaczego więc lecieli do końca.

• Piekna akcja i zysk. Gra sie dla takich momentów

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Das140: „Jakby ktoś się zastanawiał. Klasa Odkrywcy również daje bonus do znajdowanej antymaterii (300% więcej). Nadal mówicie, że odkrywca słaby? ” Chcesz mi powiedziec że w przypadku trafienia fartownej ekspedycji na evencie po staremu okolo 16k anty to z odpowiednia klasa zwiększy sie to 300% czyli wpadłoby około 50k anty?,wierzysz w to że GF takie cuda

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od f4ust: „To są czyste spekulacje - po to powstał ten temat. Gdybyśmy mieli dokładne informacje co, jak, z czym i na jakich zasadach, to temat byłby zbędny - raczej skupili byśmy się na testowaniu, czy jest na pewno tak jak napisali.. ” Jedno jest pewne że po wprowadzeniu zmian bedziemy mieli z dobre 2 dni blokady ataków bo nigdy im nieudało się coś zrobić pożądnie

• Wersja 7.x - dyskusja

Wątpię by polityka GF tak chojnie nas obdażyła.Uważam że opcje Generał itp będą równorzędne do już istniejących jak Mechanik itp i podobnie do wykupiania za Anty. Statki jakkolwiek by były nazwane i z wszystkimi swoimi możliwościami będą dostępną opcją po wykupie konkretnego pakietu pomocnika.

• Lobby nie działa!

Grau - - Błędy w grze

Cytat od Ruda: „Cytat od FINEZJA1: „Cytat od NSX: „skoro nie można ataków przeprowadzać i tym samym prób to może by wydłużyć event na moona 40% ?? ” juz pisalem o tym wczesniej, ale GF raczej tym sie nie pzrejmuje ” Event został przedłużony > Eventy księżycowe - 15% zniżki na księżycowe przedmioty oraz 40% szans na powstanie księżyca (17-18.06.2019) ” A co w przypadku jak atak na księżyc z wykorzystaniem MOONS nastąpi w okresie blokady ataków?.Sam mam taką sytuacje,atak wlatuje za 4h i ciekawi m…

• Lobby nie działa!

Grau - - Błędy w grze

ciekawe jak to się ma do aktywowanego MOONS, Lm zaatakuja czy nie,a czas tu odgrywa znaczącą rolę z racji eventu 40% na powstanie kulki

• Lobby nie działa!

Grau - - Błędy w grze

Co chwila zmienia sie godzina blokady,było do 16,potem do 18 a teraz jest do 20. Finalnie pewnie będzie do jutra. Jestem zwolennikiem ż eo ile takie akcje się dzieje to blokada ataków powinna byc z góry na 24 h zakładana z racji na graczy którzy raz dziennie zaglądają na gre i potem nie mają możliwości dokonania korekt i wysania ponownie zawróconych przymusowo flot.

• Jako gracz patrzący na ST zupełnie z boku nasuwa mi się jedna myśl. Takie konta nie są sprzedawane przypadkowym osobom,zwykle pozostają w sojuszach albo u ogamowych wyjadaczy. Cel w tym jest oczywisty, byle gracz nie kupi takiego konta bo zwykle nie będzie wiedział co z nim zrobić,wydaje też mi się że sprzedający też bierze pod uwage kto będzie kupującym. Zostaje wiec opcja z wykupem konta przez selektywnego gracza z dużym doswiadczeniem który takie konto umiejętnie wykorzysta do zaistnienia w S…

• Muli ogame ?

Grau - - Błędy w grze

ta,zamulenie na maxa,Xantus wisi,odswieżenie strony graniczy z cudem,lada chwila pewnie zawieszenie broni bedzie

• blokada do 22

• Niestety i ja się podpiszę pod postem że to sponsoring.Systematycznosc wlotów i rw po niewłasciwej stronie tylko mnie w tym umacnia. Gracz do momentu fuzji bardzo dobrze oklepany z grą,praktycznie nie dozłapania. i nagle coś się stało,praktycznie nie ma tygodnia gdzie dostaje złoma. O tych małych złomikach to nigdy sie nie dowiemy ,a te wieksze to jawne dostarczanie surowca do oponentów z byłego Uni.

• Gratulacje starcia,szkoda że zakończone remisem bo niedosyt pozostaje.

• Potężny strzał,potężny % raczej na długo zostanie zapamietany na Xanthusie, Gratulacje

• Jakby nie patrzeć te 4kk drobnicy czyni cuda. Obrońca bez szans. Porównując flotę atakującego i obrońcy to wg mnie zajeżdża desperacją agresora:). Ale byle do przodu

• Nic dodać nic ująć. Mega wlot na miare top1:) Gratulacje.Spawaj dalej i szykuj sie na fuzyjnych sąsiadów:)

• Mam tą przyjemnośc że grałem w dwóch różnych czasach Ogame i patrząc z perspektywy czasu to dwie różne gry. Kiedyś na Uni3 grało mnóstwo graczy.Nie korzystało sie z telefonów itp bo takich bajerów jeszcze nie było.Wszystko co się osiagneło zawdzieczało sie swoim zdolnosciom,posiwconemu czasowi i wspolpracy z kolegami którzy byli praktycznie jedyna opcja żeby coś zrobić jak się zaniemogło:). Teraz po nastu latach Ogame to juz inna gra,praktycznie zero postępu w grze za to ułatwien za kase przepyc…

• Cytat od Puck: „Kolejną zmianą będzie... zamknięcie serwerów Aktualne zainteresowanie grą jest 50x mniejsze (w porównaniu do szczytowego momentu 2006-2007) . Możecie sprawdzić na google trends kiedy są zamykane nieopłacalne gry (wpiszcie np. darkpirates, galaxywars). Ogame żyje tylko dzięki otwieraniu co chwile nowych serwerów (najwięcej kasy wpływa za antymaterie takie u68 przynosi straty tylko, były głosy aby zamykać stare uniwersa zamiast robić im fuzje z nowymi), obecną sytuacje porównał bym…