Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od Krucjo: „Jak to mówią gówna nie dotykaj chyba że kijem. Brawo wlotu bo to rzadkość sfarmić khz, co by o nim nie gadać często pilnuje co ma. ” Krucek, tutaj to nie masz racji:) Khz dobrze wie Nie mniej, gratuluje. khz lubie, agresora tez:)
Niszczarki w locie o i ja pogratuluje, swoich jeszcze nei widzialem:D Pikne oranie bunkra a ze koszty paliwa to ledwo na 0 to kto by sie tam przjemowal:D oramy oramy oramy!
Jak gralem to chyba z 6 takich wlotow na nim zrobilem, po kazdym robil sie zielony:D trzeba bylo czekac az sie odrodzi jak feniks:D A Dark spi:D Graty pavko
tylko dlaczego Tom wrocił jak ja odszedłem Takie fajne rzeczy robicie beze mnie, że aż zazdroszę:( Fajnie, nie ma litości a w ogejmie sprawiedliwości. Ktoś mi napisał kiedyś: "Piwek, bo synchro to trza umić" no jeden umi a dru umi mniej:) jeszcze puścić kontre taką by 5 flot u halszki zezłomować a potem podstawka na kontrze i z 12 flot pada:D Piknie piknie. Pozdrawiam, Piwek
Cytat od DARK EVIL: „ a co do wiosny to niestety nie mam zamiaru na niego polować ponieważ to były nasz sojusznik. ” Widząc co sie dzieje z flotami RB to nie zdziw się jak Twój kolega z sojusznikami Ci porobią:) jakieś 4kk lm już mają, nawet niszczarki nie pomogą:) noooo ale jakieś 500k kr i jesteś bezpieczny:D:D:D
Co to mówić Krucek, takich jak ja to ze świecą szukać:D Dark, długo kazałeś czekać na jakiegoś szczała, ale gratuluje. Zysk jest, starcie jest, życie leci dalej. Pozdrawiam i życzę udanych złomowań:)
Krucek, głowa do góry. Kto nie próbuje to nie ma, a wujek Piwcio i tak jest dumny, że dalej masz wene:) Odbudowałbym Cie jakbym mógł, ale żeś sie rozbił o jakies 2-3 tyg za późno Pozdrawiam i SZO Piwek
Wiosna wrócił na konto i od razu lot poza układ i nie ustawke;) Jestem w stanie w to uwierzć. Ten nieudacznik Bittor to nosa nie wyścibił za "swoich" bo zaraz pełno w jego małych gaciach:) Gratuluje! Krucek pech nad Tobą to już długo wisi:) Pozdrawiam, Piwek
Mnie też nie drażni ten push czy nie push, dziwi mnie tylko że B1 nie poleciał:) Graty i szybkiego przetopu:) PS: Piwek - oddam to już nie ja, bo oddałem:)
Cytat od buleon: „Jakieś 2400 rakiet, czyli 60kk surowca (w tym 24 kk deuteru) w RMP. Czasem warto Gratuluję pomysłu, a jeśli puszczałeś bez anty (nawet z 6 planet), to również wytrwałości. ” Takie bunkry to ja na czystosci robie:D Gratuluje, w koncu ktos zaczal i bunkry orac. Pozdrawiam Piwek
Kurde, @pawel1000, trampek i tak bidnie z reckami stał a Ty mu jeszcze 34k urtąciłeś Trzeba było 34k pancków ubić, to by nie bolało a tak... czy zbierać Panie Pozdawiam i gratuluje odwagi. Nie jednemu jaj by zabrakło żeby polecieć. Pozdrawiam Piwek