Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 266.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Od czego by tu zaczac... W pierwszej kolejnosci to chyba wypada gospodarzowi, organizatorowi tej calej zabawy - The Dog in the Fog, ostatnio znany rowniez jako Rosja 2018, natomiast na forum jako Dobermam. Chcialem serdecznie podziekowac za swietna zabawe jaka zafundowales:) dawno tak dobrze sie przy ogame nie bawilem (nudne me zycie). Starcie wstawiam ja, nie moj towazysz niedoli, jako ze... jak on to ujal: @rev4fun poprostu wystawiasz za mnie bo jestesmy malzenstwem graczy i mi podales godzine…
-
łapka w góre. podoba mnie sie to, wlot bez żadnych smiesznych rakietco rozbunkrowywaniem nazywaja, czysta flota vs obrona. To oko cieszy. Gratuluje Panowie i pozdrawiam. Piwek
-
Lubię Cię, jesteś fajny, podoba mi się o ST i super masz zysk. Pozdrawiam Wiosnę. Piwek
-
Lubię Cię, jesteś fajny, podoba mi się o ST i super masz zysk. Pozdrawiam Wiosnę. Piwek
-
Cytat od Reaver: „Gz starcia, no ja ciebie tak ładnie pozdrowiłem w ST z Wiosną na Urielu, a ty co tylko że każdy chce być pozdrowiony mi tu tutaj Tylko weź nick zmień tu, wiem, że całe RB już wie od dawna, ale i tak ” Ale to nie moje ST a marotonczyk'a ja wstawiłem tylko starcie jako że atakeir nie mógł. Jak ja jakieś zrobię, to na pewno Cie pozdrowie i Wiosne. Atakującemu gratuluje.
-
To był bardzo długi i wyczerpujący lot, który przyniósł oczekiwany efekt. Ciszymy się bardzo, dlatego, że jest okazja pozdrowić przyjaciół z uni URIEL, bandę żółtych Minionków i przede wszystkim trampka. Nowych sojuszników z U-P również. Dodatkowo, każdego kto chce być pozdrowiony Obrońca pogratulował, odbudowy nie będzie. A teraz śmierdziuch: Dnia 14-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor maratonczyk [U-P] ________________________________________________ Okręt wojenny …
-
Nie wiem skąd pomysł na pozdrowienia ale dziękuję, chociaż... czułbym się pozdrowiony już przy 1 napomknięciu Gratuluje udanej zabawy Pozdrawiam, Piwek
-
Bo na uni Uriel, tylko Tom i wielki trampek grają czysto:) bez moonowek, pushowek, gsowek itd. Dziwny ten Twoj lot, 300k lm Tobie 160k kr zostawieone w spadu i poleciales pancki i ow? o stadku niszczarek nie wspomne. Ale gratuluje, ładny zysk z dobrym tankowaniem, tylko nie oddawaj trampokowego nikomu:) Chociaż... wiosna już sojusznik, to nie poleci:D Pozdrawiam
-
Cytat od trampek: „Cytat od panpiwek1234: „o ja pierdyle. Śmierdiz pushem na kilometr żeby nie bylo offtopu to graty ” chlopie wez sie lecz , gdzie ty tu widzisz push ? Mam inne strategie niz twoje ” Dziwne, bo złomowałeś ze mną te "pushówki" Współczuje braku dystansu, poczucia humoru i niezrozumienia. Graty starcia
-
Cytat od tom: „Gratuluję trafnych obserwacji! Obrońca grał schematycznie (nic dziwnego - nie dość że ma mało czasu to jeszcze 2 konta), ale jego sposób fsowania mnie bardzo zdziwił. Dziękuję za barwny opis akcji i te wszystkie podziękowania, dobrze być w takim sojuszu! ” Mnie nie zdziwił w ogóle:) Problem w tym, że na główne konto to jeszcze za cienko tam macie Trochę problematyczne pozostałości po mnie idzie jednak łatwo złapać. Trzymam za Was kciuki, może do tego czasu zdążę wrócić? ktoś tu zw…