Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 266.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
to juz nie pierwszy lot tego duetu z tego co pamiętam ładnie ładnie, przetapiajcie n krążki xD pancki są przereklamowane
-
żeby trafić buleona to nie trzeba PlayHard, ani nawet GoPro, wystarczyło trochę szczęścia (i floty) Jedni miewali go więcej, inni mniej. Buleon ma tyle deuterówek, że moment sobie powymienia u handlarza na co trzeba, w sumie, to nawet teraz pewnie ma wywalone w ten złom bo dla niego chyba to tylko cyferki i wywalone ma i woli pospać Pozdrawiam i gratuluje zapewne personal best jak i top solo uni i w ogole fajnie. Pozdrawiam Piwek
-
Dobry minionek, to martwy w reckach minionek Ładnie i przeapiaj na cos sensowniejszego niż pancki Piwek
-
Cytat od Ruda: „ Temat ten służy do zgłaszania kandydatur, jak i dyskusji na ich temat. ” @abraaa potwierdzasz fakt, że nie czytasz ze zrozumieniem. Dyskusja na temat kandydatury jest dozwolona w tym temacie, niech inni forumowicze poznają opinię o trampku jednak nieco bardziej doświadczonych graczy niż OgsoN czy makrela , zanim oddadzą głos. Nie widzę w tym nic złego, wręcz przeciwnie. Nie obraziłem trampka w żaden sposób, wyraziłem swoją opinię na temat tej kandydatury opisując jego dokonania …
-
Cytat od franc: „Ok ręce przestały się pocić z nerwów to można coś skrobnąć. Przede wszystkim dzięki za zaproszenie i możliwość wzięcia udziału w takiej akcji. Pana tam wyżej mocno poniosła fantazja, że niby ze strachu przed wami puściliśmy tyle floty? Dobre sobie Cytat od buleon: „a żeby zwiększyć siłę ognia, agresorzy mogliby wymienić wyłącznie franca lub Piwka (na alla). ” Wypraszam sobie, ja tu byłem najmocniejszym ogniwem! Beze mnie ta akcja nie doszłaby do skutku Wreszcie parę moich statec…
-
Ja rozumiem, że coś takiego jak czytanie ze zrozumieniem jest czymś poza zasięgiem minionków co udowodnili już po wielokroć, także pozwól, że Ci przełożę na minionkowe: @OgsoN zgłoszenia obejmują graczy uniwersum, mail na koncie musi być taki jak na forum. Tom oficjalnie już nie gra, jakbyś zapomniał spushował Was złomem ze swojej floty zgodnie z regulaminem nadmieniam. Jeśli gra na jakimś innym koncie to nie bądźcie tacy skromni, coming out tomuś! @Makrela Temat służy zgłaszaniu kandydatur, tra…
-
Agresor stracił łącznie 1.738.861.000 jednostek. Agresor zyskał łącznie 34.032.066 jednostek. Trzeba mieć nieźle pod beretem żeby to zrobić, nie licząc już drobiazgowo policzonego przez minionka dexu. Szacun, bo chyba nawet mi nie chciałby się odbudowywać 1,7kkk dla wątpliwych 34kk zysku:) Ale moc floty jest, ST jest, "zysk" jest, piana jest, wszystko jest! Gratuluje! Piwek lubi to:) Pozdrawiam
-
Cytat od Krucjo: „ Dołączysz więc razem z tomem do legendy serwera Uriel jako wybitny gracz. Zysk choć dzielony na dwoje jest chyba rekordem rekordów. Procent zabiłby jakieś 20 tysięcy osób ” Chyba trochę Cie Krucek fantazja poniosła:) Polecenie na BFSa z tom'em (nawetna teki %) i zrobienie kilku mniejszych ST też na BFSach na pewno z pavciosza legendy nie czyni. I szybko nie uczyni. ma chłopak potencjał, ale bez jaj, legenda? Natomiast sam procent miły, jakby nie było, minionki mają top 2 ACS j…
-
Reaver, Krucek konto skasowal, zebys sie nie spushowal z wiosna, khz I darkiem:) Khz, a ja pomimo mojej wielkiej sympatii to Ciebie tez pogratuluje:) 3 razy przeliczylem ile cyferek jest przy ciezkich mysliwcach:) Pieknie zes sie upas, zysk jaki nie jest, to na +. % duzy, no I graty, masz oba top1 starc:) Pozdrawiam z zaswiatow, PIWEK
-
Latał Freyek razy kilka powieźli i Freyka:D ładnie, szbko i do przodu. graty