Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 120.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Biały miś: „Największą niewiadomą były moje notatki na papierowej podkładce w biurze, haha.A tak poważnie największą niewiadomą było czy obrońca np nie zbadał akurat napędu w trakcie tak długiego lotu. ” Nie ma takiej możliwości nawet jakby się napęd zbadał to by nie przyspieszył jeśli dobrze faq pamiętam lecisz z prędkością jaką miałeś w chwili startu. i potwierdzenie za wątkiem Frequently Asked Questions) (pl. (CZP) - Często Zadawane Pytania Badania "......Czy technologia (np. bojowa)…
-
Ale jest plus tych zmian, bo dzięki tamu będzie więcej idlerów. Ponieważ zapychacze wyłączą urlopy bo więkoszości i tak nie będzie się chciało logować co 60 dni pytanie czy włączą eko i da się na nich rentownie latać / zarabiać . Na Kalyke i U68 już tak się dzieje że nagle dużo dużych urlopów już się zalogowało a zapychacze powyłączały urlopy w kilku ulach.
-
xxxxx xxx vs. Maverick [MaSeF] ~ 2639.58%,xxxxx xxx vs. slepy [TWIERDZA] ~ 4665.26%,xxxxx xxx vs. Sheldon [Ven] ~ 106262.3%
neo24 - - Starcia Kalyke
PostAle przynajmniej Sheldon pokazał jak się powinno efesy robić // rozdzielenie floty transportowej od bojowej / recków a nie wielkie floty i wszystko razem a potem płacz i zgrzytanie zębami i dziecinne teksty że sprzedane albo kupione konto. A to że jest popyt jest podaż taki rynek. Sheldon SZO!
-
Megan [T O] & Grzecholot [T O] & Finito_GJ_GF [T O] & Nowy nick [T O] vs. Puchaty [BAt] ~ 543 079,39%
neo24 - - Starcia Kalyke
PostEPILOG sam się nie napisze - 5:175:8 Chatka Puchatka Puchaty (ph) BAt - Metal: 0 - Kryształ: 2.800.000 - Potrzebne recyklery: 80
-
all [JEDI] & b4el [JEDI] & diakkon [JEDI] & pawel1000 [JEDI] vs. Adialasa [CaP] ~ 35397.18%
neo24 - - Starcia Kalyke
PostA widziałem spadek w statach : ) a z innej bajki przeważnie @pawel1000 dajesz Pancerniki jak leci rw czemu tym razem nie poleciały inny atak czy expy : D czy obrona ewentualnej kontry czy nic nie dawały czy wszytko na raz. Grabki za akcje a dla Adialasa łopatkę żeby nie spękał.
-
Zapytałem się wczoraj u dowodzącego "theneo24 14.09.2020 **:**:09 Pytanie z innej Parafii Kiełbaska to nie all dobrze mi się wydaje pytam bo tu Kiełbaska wrzucał all [JEDI] vs. Tadzior0 [G-NEM] ~ 5384.08% pawel1000 15.09.2020 **:**:28 Tak , all zrobił st ale nie chciało mu się wrzucać wiec podesłał rw i kiełbaska wrzucił za niego" Tadzior0 zamiast SZ.O życzę ci SZ.R.E. czyli szybkiej rozbudowy eko : D
-
Cytat od Walgamer: „Pięknie, że 50 pękło. Graty się należą. Tylko szkoda, że na sojuszniku. Rosio się odbuduje, jak zwykle, ale ile można dawać się złomować??? ” To zależy chyba od eko i od chęci i od ekspedycji które wlecą i sojuszu w którym się jest i czy jest na tyle fajnie że się znowu odbudowuje : D . Tak to widzę. P.s. Gratki 313 st a dla obrońcy Szo i takie tam : D.
-
Megan [T O] & Finito_GJ_GF [T O] & Nowy nick [T O] vs. Bezgraniczna dal (Lieutenant Alpha [TWIERDZA]) ~ 55667.65% Top 4 ACS
neo24 - - Starcia Kalyke
PostZawsze jest opcja że zostało oddane : )