Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 111.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Rekordy Uniwersum Fenrir
stresS - - DiD Fenrir
PoststresS [Lysy] [ Budynki ] Terraformer: 5 [ Badania ] Technologia laserowa: 14 Technologia nadprzestrzenna: 11 Technologia ochronna: 15 [ Obrona Na Planecie ] Wyrzutnia plazmy: 405 [ Planety ] Ilość zabudowanych pól na jednej planecie: 203
-
Cytat od BoG: „Skąd Ty ich bierzesz Gratki ” Po systematycznych skanach mojego moona i planet wnioskuje, że to kwestia samozaparcia. Jak ktoś bardzo chce, to dopnie swego czy mówimy o remoncie mieszkania mimo braku czasu czy pieniędzy czy o dobrej sylwetce mimo złych genów czy też o sukcesie w grze via www. Jedyne czego współczuje topce, to marnowany czas w taki sposób, sam wiele nie osiągnąłem, a i tak za dużo czasu poświęcam na ogame, ale każdy robi, to co uważa. Nie krytykuję nikogo, bo to ni…
-
stale dostawy metalu za deuter codziennie 100 kk metki minimum szukam chetnych pw do nightm4r3
stresS - - Handel Fenrir
Postjaki przelicznik?
-
Witam serdecznie, generalnie nastąpiła bekowa sytuacja. Jestem od początku gry nastawiony na eko, a po jakimś czasie zachciało mi się budowania floty, no i trochę tego wyprodukowałem, parę drobnych złomów było w międzyczasie, ale bez rewelacji. Jestem na etapie planowania ślubu, budowy mieszkania + praca, która wymaga ode mnie trzeźwego umysłu i nie mogę sobie pozwolić na zarywanie nocek poza weekendami. Z tego względu postanowiłem w ostatnim czasie rozmontować flotę i nabić trochę punktów honor…
-
stresS - galeria
PostCytat od Hermes: „Moim zdaniem masz dobre pojęcie o estetyce w tej branży. Bardzo ciekawy dobór kolorystyki i genialne łączenia elementów. Jeżyk i piącha to majstersztyk Niczego bym się raczej nie czepiał. Edit: Żałuję że na forum, mimo tak wyraźnej jego kondycji, brak wyraźnego zainteresowania postronnymi tematami. ” Mam dosyć specyficzny styl, nie każdemu przypasuje moja praca, no i generalnie jak na tyle stażu, to powinno stać mnie na więcej, ale problemem jest moja kreatywność i rysowanie. J…
-
stresS - galeria
PostWitam, ostatnio trochę zacząłem udzielać się na forum dlatego postanowiłem ożywić ten dział. Grafiką zajmuję się od jakiś 12 lat, nie jestem wielkim wirtuozem jak na tak długi okres czasu, ale sporo ciekawych projektów już zrealizowałem. Obecnie nie jest to moje jedyne źródło utrzymania, powiedziałby wręcz, że praca z doskoku, dodatkowa lub nawet hobby w tym momencie. Będę tu podrzucał, to co zrobiłem w ostatnim czasie, a na dobry początek podrzucę kilka archiwalnych prac. W przeszłości współpra…
-
KonewA [WIAARA] & Cichy_Buch [WIAARA] & Strasznik_oddam [WIAARA] & Killuminati [WIAARA] vs. Angel Of Death [NOOB] & Rolnik [NOOB] & KapitnChorazyTorpeda [NOOB] & Pan Niszczarka ~ 7110.83% [TOP 2 UNI ACS] - OBRONA
stresS - - Starcia Fenrir
PostGalaktyka była zawalona złomem majestatycznych rozmiarów konkret starcie. <iałem kiedyś sąsiada w NOOB i wiedziałem, że macie kumatych ludzi w swoich szeregach, ale nie sądziłem, że Wiare tak wykolegujęcie xD. Gratulacje, liczby robią wrażenie ;). Jak widać na każdego przychodzi pora, gratuluję.
-
Koniec gry [WarriorS] & Nighthunter [WarriorS] & entro [WarriorS] & Fisher [WarriorS] & Zgredek [WarriorS] vs. TenAdam [WINTER] & markus ~ 1358920.99%
stresS - - Starcia Libra
PostJa pierniczę, jakie liczby, normalnie kosmos przy tym co na naszym Uni, ale to już inny etap serwera. Gratulacje akcji, rzadko się takie coś widzi :D.