Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 111.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
stresS - galeria
PostDawno nic nie wrzucałem, jakiś czas temu wróciłem do gry, to i na forum zaglądam. (Ukryta treść)
-
Jak wielu z Was przewiduje, tak i ja uważam, że na pewno jednym ze statków będzie jakiś cywil, ulepszona wersja recyklera. Może to i głupie, ale zastanawiam się czy jeden z nowych statków nie będzie czymś ala lotniskowiec w marynarce wojennej, a mówiąc prościej przenośnej platformie. Powiedzmy jeden obiekt, który może przetransportować określoną ilość naszej floty, oszczędzając na paliwie. Ostatni statek, to też bym obstawiał na jakąś wariacie sondy szpiegowskiej, może jakiś zwiadowca, który prz…
-
Skiny do ogame
PostCytat od Poka_Bydlaka: „Tak, jest możliwość zmiany wyglądu w legalny sposób. ” Jak konkretnie? Antigame?
-
Skiny do ogame
PostWitam, chciałbym zapytać czy w 2019 roku jest jeszcze możliwość zmiany wyglądu naszego ogame? Oczywiście czy to jest legalne i ewentualnie w jaki sposób to można zrobić?
-
Ekonomia
PostGram eko od dawna i moim zdaniem takie rozlokowanie planet jest kompletnie bez sensu. Lepiej już zainwestować w napędy, szczególnie impuls i nadprzesterzeny i wtedy zrzucanie surowców też trwa chwile. Ja robię kilka planet w jednej galaktyce, ale w różnych odstępach + 2-3 kolonie w innych galaktykach i to jest moim zdaniem optymalne, bo jak później zachce Ci się floty, to nie jesteś, aż tak ograniczony.
-
Próby Moonowe Indus
PostWymienię się próbami moonowymi w 2 galaktyce. Nick: STRESS Galaktyka: 2 Ilość wymian moonowych: Ile bedzie trzeba Termin: Najlepiej weekend, ale do ustalenia
-
Witam, szukam solidnego sojuszu, najlepiej nie masówka, a sklejka kilku doświadczonych ludzi. Komunikacja na discordzie bardzo wskazana. Ja obecnie 434 lokata, stale idzie do góry, póki co floty brak, ale są plany po do pompowaniu eko. Emeryt ogame, mój start datuje na grudzień 2005, w 2018 roku wróciłem po prawie 9 letniej przerwie od gry. Nick taki sam na serwerze, proszę pisać pw, jeśli ktoś chciałby mnie przygarnąć. Liczę sobie 28lat jeśli kogoś to interesuje, pozdrawiam!
-
[T R] czyli Szutruk-Nahhunte, Gonzo i giker vs. EkoPlusBunkry ~ 9075.96%
stresS - - Starcia Fenrir
PostŁadnie hukło, gz okazałych procentów ;).