Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 111.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ZdzichuWiertara [BOSS] & Omen666 [G2 Army] vs. ThieRRek [KPwA] ~ 103.89%
stresS - - Starcia Kalyke
PostGratulacje panowie, Zdzichu ładnie krążków naspawałeś :D. Pozdrawiam!
-
Cytat od f4ust: „Na forum ogame en jest oficjalnie tolerowany dodatek na urządzenia mobilne. Co do agr - działa na ff, chrome ma wyłączone dodatki i nawet jak zainstalujesz, to nie zadziała. ” Zainstalowałem Firefoxa i na stronie z dodatkiem wyskakuje mi, że firefox nie obsługuje dodatków na iOS i nie da się pobrać.
-
Witam serdecznie, chciałbym zapytać czy jest możliwość zainstalowania dodatku AntigameReborn lub innego legalnego, tak aby był obsługiwany w przeglądarce na Ipadzie? Zsynchronizowałem konta google PC z tym na Ipadzie, ale dodatku nie pokazuje. Wiem też, że jest apka ogame, ale tam chyba w ogóle nie da się takich rzeczy robić?
-
TOP 1 ACS 26#Ukati [Mns] & Daj falowac cyckom [Mns] & 30#Kicki [M-W] & mateuszgg [MINERS] vs. zeol [SKB] - 18579.47%
stresS - - Starcia Indus
PostO kurna, ale dowaliliście cyfry :o Flota zeola mówi też sama za siebie, tyle osób z topki musiało się zgrać, aby atak miał sens :D. Nieźle, gratuluję i pewnie gdyby ktoś od SKB się wtrącił w to starcie, to huknęłoby jeszcze solidniej
-
Witam serdecznie, RW wstawiam na prośbę kolegi "Pocwicz". Dziś założyliśmy sojusz i witamy się z Wami takim przyjemnym dla nas akcentem :). Przekazuje również pozdrowienia w imieniu Poćwicz dla całego sojuszu G2 Army oraz wszystkich przeglądających temat! Dnia 12-10-2019 15:52:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pocwicz [G2 Army] ________________________________________________ Krążownik 495 _________________________________________ Obrońca Fiegas [TEREFERE] ______________________…
-
stresS - galeria
PostOstatnio zakupiłem Ipada do pracy, taki efekt: (Ukryta treść)
-
Marshal Crux [A W] & telewizor [A W] & Twardy Janek [A W] & MaximusDecMeridius [ZUBR] vs. Massive [SCP] ~ 80.88%
PostŁadny moon :D, to nie przypadkiem rekordowy ACS jak do tej pory? @edit a nie sorry 118 dziś było xD
-
[OBRONA] RomanoV [COMA u32] & Lord Kale [TWIERDZA] vs. Geologist Kale [A W] & telewizor [A W] ~ 21.69%
PostŚmiesznie się robi :D, niby eko serwer, a tu taka pazerność tydzień po starcie serwera :P.