Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 282.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Temat już raz przewałkowany, ale wypowiem się jeszcze raz Chciałbym zacząć od pogratulowania zespołowi zgrania i lotu, a reszcie zorganizowania i podjęcia rękawicy. Wyszło z tego coś pięknego, czego się w ogóle nie spodziewałem ani zapewne większość uni. Mam nadzieję że na tym uni ujrzymy jeszcze nie jedną tak wspaniałą bitwę Także życzę każdej ze stron szybkiej odbudowy
-
Cytat od LA PUTIN LABAMBA: „Idzcie na jakies UNI x1 czy coś bo się sypiecie tutaj jak choinka w styczniu ” Zapraszamy na Kalyke No a tak serio to konkretny wlocik panowie. Miło was widzieć w takich lotach Gratulacje i pozdrawiam
-
O ja pierdzielę, co tu się odwaliło Szok normalnie. Gratuluję starcia każdej ze stron bo jest czego. To tylko gra i zabawa. Odbudowujcie floty i jedziemy dalej
-
Dawno mnie tu nie było, ale raz na jakiś czas muszę chociaż przypomnieć niektórym osobom, że ja wciąż żyje i mam się dobrze. Może % i zysk nie powalają, ale jak ja to mówię lepszy rydz niż nic. Historia tego starcia jest taka, że gość wysłał flotę na stację i nie zawrócił. Szkoda tylko że nie było surowców w środku SzO Hamer. Chciałbym z tego miejsca pozdrowić cały sojusz Twierdza (bez wyjątku), zaprzyjaźnione sojusze (Kartel, Lumpy) i zespół ich TrOje. Dnia 17-06-2020 15:07:44 następujące floty…
-
Cytat od panpiwek1234: „Wstydziłbyś się fale na 4kk surki dać Duda lubi to ” Ja wychodzę z założenia że każdy zysk jest dobry i wcale nie uważam że to jest powód do wstydu. Zresztą sam bym to wykorzystał do końca tak jak on to zrobił. To że masz pierwszą flotę na Uni nie znaczy że powinieneś naśmiewać się z tego typu dofarmu i świadczy to tylko o twojej nonszalancji i braku szacunku do obrazków i cyferek No ale nie mi oceniać twoje zachowanie itp. itd. Oczywiście że tego nie lubię, ale jak ktoś …
-
Że ci się udało to zrobić to jestem pod wrażeniem Moje recki również wchodziły podobnie jak twoje i ja nic nie zebrałem