Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 282.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od panpiwek1234: „Niestety, z różnych powodów w ostatnich tygodniach coraz głośniej robiło się o innych rasach, głównie wyznawców międzygalaktycznej bogini JEDI oraz drugich, dość licznych i mocno błądzących po swoich kopalniach w TWIERDZY. ” Tak jak widać nie tylko wy coś polujecie Z tymi błądzącymi po swoich kopalniach chyba jednak trochę przesadziłeś, ale nie mam ci tego za złe Przeczytałem cały opis od deski do deski i jestem pod wrażeniem twojej inwencji twórczej. Wiedziałem o waszych…
-
Witam W pierwszej kolejności pragnę pogratulować zawziętości W drugiej kolejności pragnę pogratulować zysku na mnie Wszystkich surowców nie udało się Szymkowi zebrać. Dofarmy nie weszły i zdążyłem wywieźć resztę surowców. Wszedłem dosłownie 5 min po ataku, a tak się stało ponieważ pochłonął mnie piknik country No cóż odbudowa będzie, a taka strata to pikuś dla mnie Brawo Szymon za złapanie mnie.
-
Cytat od Stumbrass: „duda jak zwykle pelni role obszczekujacego, nie majacego nic do powiedzenia na forum , no moze poza ciaglym gratulowaniem innym ST i podkreslaniem, ze on to nie ma czasu, siły, ochoty, niczego. czas na swoje wywody na forum ma, jak i na monitoring konta na ogame przez prawie caly dzien sie znajduje haha, po prostu kolego nie potrafisz wykrecic ST powyzej 5k% chyba od poczatku swojej gry tutaj. zostaje pushowanie sie mutli i expy.. eehhh ” Walnij jeszcze baranem w ścianę Nie …
-
Cytat od Stumbrass: „troche odswieze temat polecam sprawdzic wszystkie multi pawla na urlopie, b4el, kielbaska i pawel przypadek nie sadze heh gdybym sprawdzal dalej to by sie znalazlo zapewne wiecej. zwracam sie do osoby zarzadzacej tymi wszystkimi kontami: tylko pamietaj ze jak bedziesz schodzil z urlopu to nie wszystkimi naraz, zachowaj pozory prosze... wszystkim multi bioracym udzial w tym starciu oczywiscie gratuluje to pewnie wcale nie takie proste zgrac atak tyloma kontami ” Włącz urlop i…
-
Cytat od b4el: „Duda nie pisz nic o weekendzie, bo zostaniesz posądzony o bycie multi.. swoją drogą Twoja aktywność na forum podejrzanie pokrywa się z moją ” Tak bo trzeba siedzieć cały czas przed kompem i nie ma innych rzeczy lepszych do roboty Strumbas sam od niedawna ma konto na forum i również można go posądzić o multi Przecież wiadomo że my to jedna i ta sama osoba
-
Szkoda że sam nie mogłem brać w tym udziału, ale niestety wypadł weekend poza kontrolą Brawo panowie za wspólną akcję i liczę na więcej Gość myślał że może z nami zadzierać i że mu się upiecze, a tu dostał odwet % wyszedł bardzo dobry, zysk jeszcze lepszy i jest się z czego cieszyć Brawo Bulcorz za dobitkę. SzO obrońcy bo Wargu się rozkręcił i jeszcze trochę i nie będzie co złomować
-
Cytat od panpiwek1234: „No ja mam zamiar przy najbliższej okazji sprawdzić, nie byłbym sobą jakbym tego nie zrobił... natomiast sugerowałeś że kiero to on, nie ona i wymieniłeś jego/ją z Megan w jednym rzędzie więc pytam ” Tylko dlatego że ma żeński nick i jako przykład Chodziło mi ogólnie o graczy którzy mają żeński nick a tak naprawdę po drugiej stronie monitoru jest ktoś zupełnie inny. Broń boże niczego nie stwierdzam i nie jestem też od oceniania. Cytat od panpiwek1234: „No ja mam zamiar prz…
-
Od razu sprostuje wiadomość Kiero, bo tak to on,a nie ona co sam wskazał w poprzednim poście. Zresztą po przygodach z Marzeną i Kiero nie zaufam już nigdy nikomu z nickiem źeńskim, albo jak ktoś napisze że jest kobietą (oczywiście nic do was nie mam i życzę jak najlepiej). Decyzja była rady nie jednej osoby, albo całego sojuszu i Kiero straciła możliwość reprezentowania sojuszu Twierdza. Dementuję to że sojusz jest podzielony. Mamy czasem różne opinie itd. ale w gruncie rzeczy jesteśmy rodziną i…
-
Cytat od pawel1000: „Hehhh no pięknie Wam to wyszło , muszę przyznać i graty się należą tym bardziej że jakoś nie pamiętam ACS wykonanego w ataku ze składem mieszanym w sojuszach tym bardziej ciekawie to wygląda. ” Muszę przyznać że B4el to spoko i ogarnięty gość. Jako że jesteśmy w bliskim sąsiedztwie w paru lokalizacjach to często widzimy swoje skany i ataki. Tak samo było z ST gdzie zezłomowałem transportowce BlackJack. B4el skanował mi tą lokalizację i widział na falandze mój atak. Ja już ni…
-
Cytat od pawel1000: „III Rozbiór Atam Jak już wcześniej pisałem też miałem chrapkę na główną flotę niestety , czekałem na dex za długo i chłopaki ogarnęli temat . Mi została nagroda pocieszenia czyli takie skromne RW ” Pawle rozebrałeś go dwa razy i jeżeli byś miał o wiele bliżej i żebyśmy się tak nie śpieszyli to na pewno byśmy z tobą polecieli. Podobno zalogował się 15 min. po naszym głównym ataku i dofarmach. Pokazujesz klasę swoimi ST i jestem pod wrażeniem twoich lotów. Już podczas SD pokaz…