Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 282.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Patrzę po dłuższym urlopie ( w grze również) i co ja widzę ? Samego Pawła i Jedi w najnowszych steczkach więc postanowiłem dodać coś od siebie i Twierdzy. Może nie jest to nie wiadomo co, ale zysk cieszy Moja ofiara już parę razy mi uciekała ale w końcu i na niego przyszedł czas. Szybki lot na moona pancami i dofarm pionierami i gość został wyczyszczony. Życzę odbudowy. Pozdro dla Twierdzy i Jedi Dnia 25-09-2020 20:53:09 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Duda [TWIERDZA] ___________…

• Gratuluje starcia i pobicia swojego jak i unijnego rekordu Lecisz jak burza i się nie zatrzymujesz. Brawo

• Coś ten Slepy nam osłabł. Mam nadzieję że wróci po urlopie bardziej zmotywowany Tak nawiasem mówiąc za dużo nawet tego nie miał i nie jest to nie wiadomo jaka strata i wszystko zależy od chęci. Gratulacje Light wlotu i pokaźnego zysku, a sojusznikowi powrotu z urlopu i SzO

• Cały czas tylko te Jedi i Jedi, wkurzać mnie to już zaczyna No a tak serio to Twierdza coś tam czasem też upoluje w miarę możliwości czasowych Nie inaczej było i tym razem. Maxi lubi sobie czasem coś zostawić na planecie albo moonie i zapomnieć o tym na wieczór, także postanowiłem wykorzystać okazję i poleciałem co szybszymi stateczkami żeby mu to ściągnąć zanim wejdzie na konto no i się udało. Może % i zysk nie powalają ale cieszy widok ściągniętych gwiazdek. Pozdrawiam cały sojusz Twierdza i o…

• Cytat od Bulcorz: „dawno mnie nie bylo wiec wypada wrzucic samo Jedi w st co lepsze zjedza i sie nie podziela gratuluje zgrania ” My też czasem szalejemy, no ale Paweł i Jedi nie ma na tym polu sobie równych Gratulacje wlotu mistrzu i życzę ci więcej stejków w takim stylu jak te. Obrońcy SzO o ile będzie i brawo za wpis.

• Gratulacje panowie zgranej i zorganizowanej akcji. Zawsze są jakieś trudności ale najważniejsze że daliście radę i to się liczy. Procent kozacki, zysk tak samo i czego tu chcieć więcej. Pozdro Jedi, a obrońcy SzO

• Ataki w drodze, a tu nie można wejść na konto...

• Ledwo wrócisz i już coś łapiesz Brawo za umiejętność szukania celów i umiejętności. Gratulacje zysku i kolejnego stejka SzO obrońcy

• Wielkie brawa Paweł za kolejny wyśrubowany rekord. Lecisz jak burza i myślę że ten rekord zostanie jeszcze nie raz pobity. Widać nie obyło się bez małych problemów, ale nie zawsze wszystko idzie gładko. Gratulacje zysku, a obrońcy SzO

• Brawo John za obronę. Nie ważne cyferki, liczy się postawa i jak dla mnie jesteś wygranym tego starcia, które jest bardzo nietypowe ale jak widać zdarza się Dobrze widzieć w "stejkowiczach" tagi innych sojuszy. Brawa również dla Faceta za sam lot do końca. SzO panowie

• Obrońca lądował już w moich rekach ale bez stejków. Widzę nie nauczył się ogejma i super że to wykorzystałeś. % jest ponad próg, zysk pozwala na pewne ruchy i nie ma naprawdę na co narzekać Lotnik z ciebie 1 klasa Gratulacje SzO obrońcy

• Widzę chęci do lotów nie brakuje i super znowu ciebie widzieć w gronie "stejkowiczów". Orać i równać z glebą te push konta, oszustów i nie pieścić się z nimi. Gratulację % i zysku SzO obrońcy ale tylko dlatego żeby inni mogli skorzystać

• Polowałem na niego przed weekendem ale jeszcze coś tam ogarniał i chował flotę, a ty pierwsze skany po urlopie i pyk masz Pewnie to była wina samego weekendu u obrońcy Gratulacje wyczucia czasu i zawziętości bo chyba nikt na tym uni nie ma więcej ST solo niż ty. Zysk bardzo dobry, % tak samo i przetapiaj złomik Obrońcy SzO

• Niektórzy na tym uni myślą że jak zostawią trochę floty i surowców za bunkrami to są bezpieczni. Ja wychodzę z założenia że lepiej pakować surowce we flotę niż w obronę i jak widać strategia jest właściwa Procenty może i nie powalają i większość jest z mojej floty, ale gdyby nie było poważniejszego zysku to bym tego nie wstawił. Próg został przekroczony, zysk jakiś jest więc więc dołączam kolejne ST do swojej kolekcji. Ile już ich było tego nie liczę ale tak jak już pisałem lubię czasem o sobie …

• Tak jak widać i tak jak napisałeś "system obronny" tego konta nie zadziałał Dodam od siebie że takich kont na uni jest parę z tego co zauważyłem. Gratulacje trafienia jednego z nich Zysk jest, % jest nie ma na co narzekać. SzO obrońcy o ile będzie

• Dzień dobry wszystkim Kalykowcom Cytat od Walgamer: „Pozdrowienia dla chłopaków z Twierdzy i z Jedi, aby dla nas coś zostawili (przynajmniej dla Szefa, bo już go tu dawno nie było). ” Dosyć dawno mnie tu już nie było, ale tak jak pisałem w moich wcześniejszych steczkach lubię czasem o sobie przypomnieć i pokazać że jeszcze żyje i mam się dobrze Chciałbym tego steczka zadedykować właśnie Walgamerowi który sam przyznał że mnie dawno już tutaj nie było Przejdźmy do meritum. Historia tego starcia je…

• Gratulacje B4el. Król Malin już nie pierwszy raz wylądował w steczkach i pewnie nie ostatni SzO królu

• Chyba mnie panowie nie zrozumieliście Chodziło mi o to że odpowiednio wcześniej nie załączył urlopu przed wyjazdem. Już nie chodzi mi o tą sytuację z tobą Jak ktoś woli jeszcze więcej się nachapać niż załączyć odpowiednio wcześniej urlop to tak to się kończy co nie znaczy że byś go nie trafił czy nie zdjął moona. Pozdro

• Bulcorz brawo za kolejnego steczka po pozytywnej stronie Twoje loty robią na mnie wrażenie tak jak i pewnie na innych graczach na tym uni Nie zatrzymuj się i czekam na więcej. Nie ma na co narzekać SzO dla obrońcy.

• Szkoda Misia ale co poradzić. Zamulił system i zapomniał chyba o załączeniu urlopu co wykorzystałeś. Brawo kolejny raz za wyczucie sytuacji. Tobie Pawle składam gratulacje, a Misio niech się szybciutko odbudowuje w wolnym czasie