Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 282.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Latałem sobie w poprzednim tygodniu i zbierałem surowce Enginerowi aż dzisiaj w pewnym momencie zauważyłem przy skanie jego flotę która może i nie była za duża ale trochę zysku z niej było i % starczały na Stejka więc wystartowałem. Ku mojemu zdziwieniu Engineer zaczął się bronić i uciekł flotą w chwili ataku. Czas stracony, lot na pusto ale w pewnym momencie patrzę a tu miga mi czerwony trójkącik. Gość się wkurzył i leciał na moją planetę a ja miałem dostępne tylko krążki i pance więc je podsta…
-
Pierwszy raz mi się zdarzyło że nie wysłałem fs'a i masz ci los musiał Paweł zawitać Bardzo zabolała strata surowców, ale dobrze że surowców i floty nie trzymam razem i na szczęście bojówka cała czyli mam czym dalej latać. Ogólnie to cała flota i surowce stały ponad 4 godziny, a ja sobie chrapałem w piersiach ukochanej. Dobrze że przebudziłem się w odpowiedniej chwili bo tak to już by było pewnie i po bojówce Muszę się bardziej pilnować. Złożyłem gratulacje w grze i tutaj również gratuluje.
-
Cytat od Stumbrass: „witam wszystkich jako że docierają do mnie różne przykre kłamstwa na mój temat, od dziś będę wstawiał tutaj swoje ST. na początek coś dla TWIERDZY, czyli chłopca do bicia naszego Uni, o czym jeszcze dziś się przekonamy tutaj na forum, bo dzisiejsza noc była baaaaardzo ciekawa pozdrowienia dla moich przyjaciół na uni, którzy dotrzymują mi towarzystwa w grze ” To są słowa Strumbasa z ST z Bobby. Jak się okazało on został chłopcem do bicia i został znokautowany. Wszystko wskazu…
-
Właśnie zastanawiałem się w ciągu dnia czemu jeszcze ST nie jest opublikowane ale jak widać Piwek musiał mieć odpowiednią ilość czasu żeby wymyślić wierszyk który jest naprawdę niczego sobie. Jedna z głównych wież Twierdzy została strącona i to już 2 raz z waszych rąk. Także ode mnie należą się wam gratulacje bo jak dla mnie to już jest jakiś wyczyn. Co do Durendala to już od jakiegoś czasu widać u niego było zniechęcenie po polityce gameforge i to chyba była kwestia czasu jak będzie złom oczywi…
-
Cytat od Avicularia: „widzę, że twierdza konsekwentnie pakuje się w recki ” No niestety, niektórzy nie są zdyscyplinowani i tak się dzieje, ale ja nikogo nie przekreślam. Błędy każdemu się zdarzają. Twierdza kruszeje jak to Pawel napisał, ale co nas nie zabije to nas wzmocni. Mam nadzieję że jeszcze nie raz pokażemy na co nas stać. Także SzO Bobuś
-
Cytat od pawel1000: „Nie dość ze jakieś układy z obcymi trzymasz , to jeszcze złomujesz w tajemnicy ” Nie pierwszy już raz hehe Lubi bratać się z obcymi W sumie to jego spory atut że potrafi latać w ACS z różnymi ludźmi i potrafi się z nimi dogadać pomimo tego że wszyscy praktycznie latają solo, oprócz waszego sojuszu i zespołu. Gratulacje B4el, a obrońcy Szo
-
Gratuluję sąsiad i życzę więcej takich celów. Wszystko jest na swoim miejscu (zysk jest, % są) Jak widać Maxiu nie wyciągnął odpowiednich wniosków po ST z moim udziałem. Także życzę szybkiej odbudowy maxiu. Cytat od Walgamer: „Ja z szefem miałem cel pod nosem, ale zamiast wokół niego się kręcić, zajęliśmy się głupotami i teraz możemy sobie napluć w brodę. ” Tak to bywa niestety
-
Gratulacje zdobycia Twierdzy Kaniona. Kanion się na pewno odbuduje po tym złomie. jedynie szkoda gwiazdek. SzO Kanionku
-
Coś ten konwerter słabo podliczył zysk Powinno być : 550,432,348 metalu 432,918,125 kryształu 158,774,077 deuteru Co łącznie daje 1,142,124,550 jednostek przejętych surowców Cytat od Mr Nobody: „Nawet z bolącym zębem nie odpuszczasz? Gratuluję samozaparcia i całkiem przyjemnego STeka ” Akurat w piątek trochę zostałem naprawiony i pozwolił mi stan na wyszukanie i polecenie na ten cel Administrator Forum Toadie:Doublepost połączony
-
Cytat od Walgamer: „Takie tam. Stało to poleciałem. Już nie pierwszy raz z tym przeciwnikiem zrobiłem STeczka. Więc życzę dalszego trzymania się w grze. ” Lubię tą twoją szczerość aż do bólu Też mu tego życzę z całego serca Cytat od Walgamer: „Więc każdemu życzę wytrwałości i pogodzenia reala z wirtualem. ” O to w tym całym cyrku chodzi Co do steczka to może i % nie powalają ale jest dodatni zysk i dobry lot Nie ma co narzekać tylko zbierać tą surkę od innych Szybkiej odbudowy super sajaninie 1 …
-
Cel był też obserwowany przez nas, ale trzeba na niego było zaangażować dużo floty i paliwa i jakoś nikt nie kwapił się żeby tam lecieć. Gratuluje kolejnego wspólnego lotu co świadczy o dobrej zabawie Brawo panowie i przetapiajcie na kolejne latajki a obrońcy nie życzę odbudowy tego bunkra. Tak nawiasem ciekawe ile ogólnie paliwa poszło na ten lot, aż nie chce mi się liczyć i szukać wszystkich waszych lokalizacji blisko celu, ale może to zrobię jak będę miał więcej wolnego czasu.