Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 282.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dobre procenty nabite panowie. Gratulacje za akcję. Szkoda jedynie Putina. Sz.o Putinku
-
Cytat od nowynick: „Cytat od DudaKolno: „Przepraszam, czy ktoś odpowie mi na moje pytania ? Czy to bliżej nieokreślone ? ” Ankiety zostały już rozesłane w grze.Co do daty otwarcia nie było informacji - obstawiam, że w przeciągu 2tyg. ” Ja nie dostałem ankiety i moi współtowarzysze również. Dodam że gramy na Europie.
-
Agrest, nie boli. To nie pierwszy mój złom i każdy mnie czegoś uczy Gratulacje i powodzenia
-
Cytat od NarImmor: „E tam pakt, po prostu smyrają się po jajkach czasami i każdemu dobrze. Poza tym widziałeś moje piękne RW - miało być super fajnie, wyszło jak zawsze. Między wysrańcami a lumpami żadnego paktu nie ma i nie będzie - Vicek poświadczy jak coś ” No to nie wnikam w ich relację Tylko mocno mnie to zdziwiło i po wcześniejszych wojnach, był to dla mnie mało przyjemny widok Róbta co chceta To tylko moje małe i nic nie znaczące uwagi
-
Podobno Vicek z Agrestem mają pakt o nieagresji. Tylko kto w to wierzy. Raczej pakt o wspólnym lataniu i współpracy Chyba w Lumpach dobrze się nie dzieje jak latają razem z [ciach], przepraszam farbowanymi lisami Moderator Neferet:Obraza
-
Cytat od sandacz123: „Minus za latanie z obdartusami Może zmienicie nazwę na U22 , bo "Stara Gwardia" raczej nigdy by się nie skusiła latać z lumpem i trochę kuję mnie to w oczy jak widzę takie starcia , poza tym tam już nikogo nie ma z WSNR . pozdro 600 . ” Jestem tego samego zdania Kuje mnie to w oczy te latanie agresta i vicka. Kto by pomyślał kiedyś, że lumpy będą razem latać z [ciach] Moderator Neferet:Obraza
-
Gratuluję wlotu i wyliczenia. Odbudowy nie będzie, konto przekazane Do zobaczenia może kiedyś na innym uni
-
Witam, No nie powiem, ale udało cię się Narimmor kogoś nabrać w tym Uni22. Brawa za pomysł. Cytat od NarImmor: „Już wiem jak WujO to robi - wystarczyło zmienić nick, a obrońca już szykuje numer konta. Walgamer nie ogarnął, że ja nie płacę, w sumie nie tylko on dzisiaj ” To jakaś ironia chyba, bo nigdy Walgamera bym nie posądzał o takie rzeczy Cytat od Walgamer: „Za stary się robię na gry online. ” Chyba sobie jaja robisz młody. Bierz się do roboty lepiej i życzę szybkiej odbudowy przy naszej pom…