Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cieszy mnie bardzo takie ST i wreszcie swój człowiek po właściwej stronie Dziękuję za pozdrowienia i oczywiście czekam na dalsze ST po pozytywnej stronie osób z naszego sojuszu Gratulacje Mordi ! : ) Atakującemu życzę szybkiej odbudowy owieczek Ku chwale Twierdzy
Witam. Skąd wy bierzecie takie cele ? Tak na serio, to ładny zysk, tylko szkoda obrońców. Podejrzewam że miało ich być więcej, tylko ktoś się wykruszył, bo to jest nie logiczne co tu się stało Gratulacje zysków a obrońcom życzę sz.o
Cytat od OldRiddick: „Cytat od DudaKolno: „Kiedy możemy spodziewać się aktualizacji silnika gry na starszych uniwersach niż Leda ? ” Oby nigdy... Widać że jesteś wyznawcą gry za chajs więc lubisz zwiedzać recki a mnie to pasuje ” Niestety myli się pan Po prostu chciałbym spróbować czegoś nowego
SKibi matko bosko co się stanęło Wiem że dla ciebie te obrazki i liczby stanowią zabawę i życzę tobie sz/o i dobrej zabawy. Mam nadzieję że niedługo będzie na odwrót. gratuluję zysku Agrest
Cytat od Art: „Niekoniecznie ” No to mnie teraz rozczarowałeś Jak mogłeś Myślę że jakby tak przedłużyć odstęp pomiędzy powstawaniem nowych uniwersów o miesiąc czasu, to wtedy by było optymalnie To tylko moja nic nie znacząca opinia
Widzę Środa nie próżnujesz i zaczynasz z wysokiego szczebla wbijając się w dział ST od samego początku Nie pozostaje mi nic innego, jak tylko pogratulować
Cytat od smoki: „Ankiety są najbardziej obiektywnym źródłem informacji. Tym razem akurat gracze zagłosowali na eko 7, floty 1, deu 05, zakrzywienie i ACS. ” No i serio wprowadzicie na nowym uni prędkość floty x1 ? Ciężko będzie mi się przestawić jak zaczynałem x3 ?