Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 282.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No proszę kolejny dzień i kolejny stek i znowu na graczu z sojuszu No Limit. Takie to życie i trochę mi szkoda kiero, bo zalogowała się chwilę po ataku, ale taka to gra. Wargu czekam na twoje pyszne i chrupiące steczki tak jak i reszty sojuszników Dałeś mi motywację swoimi wcześniejszymi stekami i teraz zbieram plony Pozdrawiam sojusz i wszystkich znajomych Ku chwale Twierdzy Dnia 21-02-2020 19:13:41 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Duda [TWIERDZA] ________________________________…
-
Melduję się po raz trzeci w tym zacnym gronie stekowiczów Pierwsze dwa steki były z ACS i trochę byłem zły że sam nie zrobiłem żadnego, ale dzisiaj się to zmieniło Chciałbym z tego miejsca pozdrowić cały sojuszu Twierdza oraz moich mentorów i nauczycieli latania z uni Europa czyli Walgamera i Skibixa Szo Lukas Ku Chwale Twierdzy Dnia 20-02-2020 11:49:56 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Duda [TWIERDZA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 39.211 Okręt wo…
-
Gracz Olaf został wyliczony z zawróconego stacjonuj. Akcja ogólnie na +, ale nie udało się zebrać całego złomu Jest spory urobek także ok Pozdrawiam cały sojusz Twierdza na Kalyke i mojego współtowarzysza Czarnego. Pozdrawiam również moich mentorów i nauczycieli Skibixa i Walgamera SzO Olaf Dnia 05-02-2020 16:37:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Duda [TWIERDZA] ________________________________________________ Bombowiec 356 Reaper 265 Pancernik 1.005 Niszczyciel 58 Lekki myśliwie…
-
Panie Adamie gratuluję kolejnego zysku na jednym z moich sojuszników Szkoda mi trochę, ale co mogę na to poradzić Mam nadzieję że z pozostałymi będzie cięższy orzech do zgryzienia Walgamer taki złomik to dla ciebie pestka i szybko wstaniesz SZO Wargu
-
Wstawiam na prośbę sojusznika który z tego miejsca chce pozdrowić cały sojusz Twierdza na uni Kalyke. Ku chwale Twierdzy ! Dnia 31-12-2019 05:51:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Durendal [TWIERDZA] ________________________________________________ Reaper 640 Pancernik 1.850 Okręt wojenny 3.333 _________________________________________ Obrońca Walo [BZM] ________________________________________________ Duży transporter 1.551 Lekki myśliwiec 979 Ciężki myśliwiec 554 Krążownik 1 Ok…
-
Chciałbym pozdrowić z tego miejsca Suckera, Satriaela, Kaniona, Walgamera, Sroda, Pabello, Rosia, Gizmo, Bobbiego, NicezakiCJ, Lord Fidis i Tosię z sojuszu Twierdza na Europie jak i nowych członków naszego sojuszu na Uni Kalyke - Mordimer, Durendal, Silent Hunter, Michal8venus, Marshall Flare, Megan, Winiar i Skine. Chciałbym też podziękować moim mentorom i nauczycielom z uni Europa czyli Walgamerowi, Elektro i Skibixowi i ich również pozdrawiam Do rzeczy Dnia 30-12-2019 18:25:57 następujące flo…
-
Panowie i panie, ładny % ukręciliście i ładne starcie. Nie wiem czy nie najlepsze jakie widziałem na tym uni ,ale to tylko moja ocena. Gratulacje zysków.