Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 282.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Marzena: „kIERO, mam nadzieję, że z tego starcia wyciągniesz przynajmniej jeden wniosek - fs to podstawa. Życzę Ci - na szczęście dużo tej floty nie miałaś ” Nic dodać, nic ująć - chyba zmęczenie dało swoje bo nie wierzę że tak specjalnie zrobiła. Najlepsza nauka jest po złomach - także Kiero wyciągaj odpowiednie wnioski , cycki do przodu, głowa do góry i widzę ciebie znowu po właściwej stronie. Gratuluje Marzena wlotu - nie ma się do czego przyczepić. Kiero SZO !!!
-
Tak jak widać gra bywa nieobliczalna i wydaję mi się że kobiety mają największe zacięcie do tej gry. Kiero dostała ode mnie lanie i mam z nią ST na tym Uni, ale jak widać szybko się z tego podniosła i wyciągnęła właściwe wnioski. Całym pomysłodawcą tej akcji była Kiero, ponieważ to ona znalazła ten cel który wysłał swoją flotę z planety na pole zniszczeń - wszystko było widać na falandze. Ja tylko zaangażowałem do tego swoje umiejętności i flotę. Brawo Kiero za wskazanie celu Dodam jeszcze, że p…
-
Cytat od Walgamer: „Pozdrawiam Sojuszników zwłaszcza tych, co w szpitalach leżą (na szczęście nie z tą zarazą). Niech wracają jak najszybciej do lepszego świata, czyli ogame w domu. ” Dziękuje za pozdrowienia i na szczęście już wszystko za mną. Piękne starcie i piękny zysk, nie ma się nawet do czego przyczepić. Udowadniasz innym ze jesteś lotnikiem pierwszej klasy i oby tak dalej mistrzu i mój mentorze. Ku chwale Twierdzy
-
Witam i z góry przepraszam za brak gratulacji w grze które składam tutaj Dużo spraw ma człowiek na głowie i tak to się dzieje nie będę się tłumaczył bo popełniłem duży błąd i można powiedzieć że zlekceważyłem te starcie i dostałem lekcję pokory Odbudowa idzie pełną parą i mam nadzieję ż,e się jeszcze kiedyś spotkamy. Co nas nie zabije to nas wzmocni i błędy zdarzają się nawet najlepszym. Brawo i do następnego
-
Bardzo ładne starcie, duże procenty i gruby zysk. Gratuacje, a Zbk byłemu sojusznikowi życzę sz.o
-
zawrócona flota
PostDziadek zapewniam że wszystko inne dobrze chodzi. Też tak na początku myślałem. Puściłem ataki, ataki doszły nie mogłem ich opóźnić i te floty wracają ale bez niczego. Recki też lecą na puste pz.
-
zawrócona flota
PostU mnie też sodoma na Kalyke. Puściłem ataki i nie ma żadnych raportów. Jeszcze mam problem z wejściem. Na innych uni nie ma takiego problemu.