Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 102.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• ładnie i bardzo zyskownie graty Obrońcy SzO

• Rozbudowa Eko - Poradnik

Adeke36 - - Zadawanie pytań

Udzielasz odpowiedzi w dziale PORADNIKI i narzędzia Udzielasz błędnej odpowiedzi Reagujesz w ten sposób: Cytat od Truck driver: „Czemu mnie to nie dziwi, ze cokolwiek bym nie napisal "od siebie" to ciap zawsze ale to zawsze na kazdym kroku musi sie przyczepic daruj sobie te wywody bo mi to kolo nosa przelatuje w 2012 roku to ja nawet chyba nie wiedzialem co to ogame ” Człowiek pyta się o optymalny rozwój nie o dobry,lepszy,super tylko optymalny . p.s to jest tylko jeden przykład całej tej zawiłe…

Cytat od Truck driver: „Cytat od Adeke36: „Mi się wydaje buraku że dla tego że ma racje ” Buraka to sobie szukaj na swoim podworku albo u sasiada w ogrodku choc teraz juz coraz zimniej wiec mozesz miec z tym problem Cytat od Adeke36: „twoja wiedza jest bezwartościowa i taka zostanie bo taki wizerunek stworzyłeś ” pochwal sie w takim razie swoja wiedza a jesli piszesz tylko po to by posty nabijac to z laski swej przestan przynajmniej wyzywac i zachowaj choc odrobine kultury ” widziałeś żebym ja g…

Cytat od Truck driver: „Czemu mnie to nie dziwi, ze cokolwiek bym nie napisal "od siebie" to ciap zawsze ale to zawsze na kazdym kroku musi sie przyczepic daruj sobie te wywody bo mi to kolo nosa przelatuje w 2012 roku to ja nawet chyba nie wiedzialem co to ogame ” Mi się wydaje buraku że dla tego że ma racje postronna osoba zauważa że w każdym poście próbujesz udowodnić że wiesz lepiej od niej . Nie wiesz i nikt nie powie inaczej. Dla mnie i dla wielu osób @ciap i jej wiedza coś znaczy - twoja …

• Super Nowe Universum

Adeke36 - - DiD Spica

i oto chodzi , na x5 + sondy mające pojemność to trochę jak strzał w kolano . Biorąc pod uwagę uniwersum na którym zacząłem grać - Quantum - spokojnie mogę wyfarmić po 150kk surki dziennie przy nowym koncie bez napędów i komputerowej , gdyby sondy miały pojemność to dziennie nie farmił bym 150kk tylko pewnie ze 30x więcej co uważam było by poprostu ... DZIWNE . @ciap p.s chcesz co chwila dostawać powiadomienia :P:P

• Super Nowe Universum

Adeke36 - - DiD Spica

Ciap ale tam flota to x1 Nie wiem jak by wyglądało to przy x5 skoro teraz farming zajmuje mi 40minut poza układem a nie mam nie wiadomo jakich badań

• Dziennik Nowego konta

Adeke36 - - DiD Quantum

Cytat od 19dawid45: „Sojusz CENT-PAX polecam;p W miare aktywny a szukamy aktywnych do gry ” nie widzę takowego sojuszu . Ogólnie to przygarneli mnie chłopaki z GSS , dziwne jest to że każdemu przeszkadzało to ile mam pkt - czy na tak starym uni ważna jest średnia jaką ma sojusz ? Łapie mnie również jesienno-zimowa depresja że mimo wysiłku tak powoli to wszystko idzie , dobiła mnie @ciap która wyliczyła że do top 100(Próg 185kkpkt) będę rozwijał się 3,5roku. Farmie więc pewnie pójdzie szybciej al…

• Dziennik Nowego konta

Adeke36 - - DiD Quantum

Staram się , w oczekiwaniu na czas wysłania kolejnej fali farmingu mam chwile bo poprawić trochę wygląd tematu nowa forma będzie prezętowała się tak : Punkty: 617.668 (Miejsce 1.477 z 3.837) Planet 01 : Metal 25 / Kryształ 20 / Deuter 19 / 11°C Planet 02 : Metal 24 / Kryształ 21 / Deuter 19 / 26°C Planet 03 : Metal 31 / Kryształ 27 / Deuter 26 / 34°C Planet 04 : Metal 21 / Kryształ 17 / Deuter 14 / 67°C Planet 05 : Metal 20 / Kryształ 17 / Deuter 15 / 31°C Planet 06 : Metal 18 / Kryształ 14 / De…

• Cytat od Cztery: „Cytat od Adeke36: „Graty , cieszy mnie to że jeszcze można tu coś upolować może tą flotę co stawiam będzie na co wykorzystać ” Zeżrą cie z butami jak tylko przejdziesz przez próg 500k a przy trawieniu nawet nie poczują . Pewnie już przetopione dlatego obrońcy :gszo ” Mam taką nadzieje !!! p.s od dawna jestem fioletowy

• Graty , cieszy mnie to że jeszcze można tu coś upolować może tą flotę co stawiam będzie na co wykorzystać

• zainstaluj wtyczke infocompte lepiej niż ona nikt ci nie podpowie co zbudować

Ja wtyczkę pobrałem tutaj: infocompte

wczoraj również instalowałem na chrome , najpierw sciągasz i instalujesz -Tampermonkey, póżniej wtyczkę wszystko działa .Pozdrawiam

• Dziennik Nowego konta

Adeke36 - - DiD Quantum

co byście nie myśleli że o was zapomniałem (udaje że ktoś to czyta) Punkty: 295.363 (Miejsce 1.862 z 3.835) Gram dalej

• Cytat od Truck driver: „Cytat od ciap: „Myślałeś żeby zrobić poradnik do gry eko? Będziesz mógł tam wszystko opisać jakie przyrosty masz, ile farmisz itd. Dziękuję wszystkim którzy się martwią o moje zdrowie psychiczne. Dodajecie mi otuchy bo jestem na wykończeniu. ” Po jakiego grzyba mam wszystkim tlumaczyc i wyjasniac swoj styl gry? Zeby konkurencja mi rosla? Troche zdrowego rozsadku i dzieki temu latwiej jest mi wybic sie w gore wzgledem innych, ktorzy uwazaja ze gram na multi. ” Ale ty jeste…

• ciap masz gdzieś ten symulator ? 3.5 roku żeby osiągnąć top 100 , farmiąc powiedzmy 2 lata i tyle jeśli chodzi o osiągnięcie topki na starym uniwersum

• Ciap masz rację kompletnie nie martwie się tym jaki będę miał top , gdyby tak było szukał bym konta a nie zakładał nowe . Dojście do top 1000 to żaden wyczyn myślę że osiągnę go w przeciągu miesiąca , ale dojście do top 100 jest wyczynem biorąc pod uwagę to ile trzeba pkt by to osiągnąć , obawiam się że to nie jest kwestia miesiąca czy dwóch a nawet nie jest to kwestia półrocza . Czasu nie przeskoczysz mimo tego że mało kto gra aktywnie jednak przewaga czasu jest za duża jeżeli temat odnosi się …

• zacząłem gre tydzień temu na uQuantum 249.059 (Miejsce 1.923 z 3.837) , gra była mocno aktywna dojście do top 1000 zajmie kupę czasu ale do top 100 ? potrzeba 182kk pkt także uważam to za raczej nie możliwe . Kiedyś na uElectra po 2 miesiącach grania - Ilość punktów: 5.376.298 (Miejsce 832 z 4.112) kwestia więc na pewno chęci , czasu poświęconego a także uniwersum , takie Quantum da ci się szybciej wybić ale by nawet tam coś osiągnąć trzeba czasu Jak masz chęć możesz zerknąć co zbudowałem w 2 mi…

• Dziennik Nowego konta

Adeke36 - - DiD Quantum

Cytat od chemikos: „To nie pisz do idlaków, Hehe Powodzenia w prowadzeniu konta. ” Ciężko będzie Jutro mija tydzień jak zacząłem grać Punkty: 160.195 (Miejsce 2.145 z 3.839) Myslę że nie jest źle p.s NADAL SZUKAM SOJUSZU p.s 1 - może ktoś chętny na próby monowe ? mogę zaoferować nawet 3 za 1 pozdrawiam

• Dziennik Nowego konta

Adeke36 - - DiD Quantum

Uniwersum umarło śmiercią tragiczną ciężko znaleść aktywnych graczy , napisałem pewnie ze 40 wiadomości nikt nie odpisał Nic nie ma co się łamać 64.606 (Miejsce 2.513 z 3.836) Cały czas poszukuje sojuszu !