Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 102.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zwiększenie ekonomi
Postproponuje więc nie wprowadzać zmian i sprawdzimy co będzie za rok - albo wyłączą albo dojdzie do fuzji z jakimś speedem Naprawdę nie chcecie przyspieszenia czy po prostu sama myśl o tym że ktoś chce zmiany na lepsze was boli Rozumiem problem gdyby ktoś chciał wyłączyć speeda w drugą strone nawet nie powinno być tego tematu, ogame się zmieniło i czy wam się to podoba czy nie zmieniać się będzie . Pamiętam jak sam porzuciłem gre po zmianie wyglądu - wróciłem gdy zobaczyłem uniwersa x5 które nagrad…
-
Dziennik Nowego konta
Adeke36 - - DiD Quantum
PostNie śpimy dziś kolejny mln pkt wygląda to tak : Punkty: 2.000.066 (Miejsce 1.034 z 3.832) zajeło mi to 29 dni , jestem zadowolony
-
Zwiększenie ekonomi
PostCytat od Perun87: „Wchodząc i akceptując serwer na x1 mieliśmy grać na x1 a nie w przyszłości zmieniać nagle na x5 bo komuś się zaczyna nudzić. Ta ankieta to głupota radze przemyśleć to jeszcze raz i usunąć najlepiej temat. ” a to nie tak że nie mieliście wyboru bo były tylko x1 ?
-
Dziennik Nowego konta
Adeke36 - - DiD Quantum
Post@Juva na kalkulatorku licze .... Żartowałem oczywiście , robi to za mnie wtyczka o nazwie TopRaider serdecznie polecam dla aktywnych graczy , podsumowania dzienne/miesięczne - dla każdego dnia w roku z ładnymi słupkami i wykresami, wg mnie po antigame i infocompte must have jeśli chodzi o wtyczki Być może jeszcze @ciap podpowie jakąś ciekawą ?
-
Ban pl1?
Adeke36 - - DiD Quantum
PostCiekawość pierwszy stopień do piekła. Sam byłem wczoraj ciekawy , IRC prawdę powiedział Pl1 sam się wypowie pewnie ze względu na to że dwa topowe konta poszły do kasacji.
-
dzięki wielkie za zapro , na temat obrońcy nie wypowiadam się bo dawno kogoś takiego nie spotkałem , odbudowy nie życzę bo akurat tacy gracze to nic dobrego . P
-
Dziennik Nowego konta
Adeke36 - - DiD Quantum
PostDzieńdoberek , melduje się w co tygodniowym wpisie , gra się bardzo przyjemnie , przyrost mniejszy niż bym chciał ale to dla tego że 2dni musiałem przesiedzień na (u) , Nie przedłużając 1.558.308 (Miejsce 1.109 z 3.834) Planet 01 : Metal 31 / Kryształ 27 / Deuter 26 / 11°C Planet 02 : Metal 31 / Kryształ 27 / Deuter 26 / 26°C Planet 03 : Metal 31 / Kryształ 27 / Deuter 26 / 34°C Planet 04 : Metal 31 / Kryształ 27 / Deuter 26 / 67°C Planet 05 : Metal 31 / Kryształ 23 / Deuter 23 / 31°C Planet 06 …
-
Dziennik Nowego konta
Adeke36 - - DiD Quantum
PostCześć i czołem niestety musiał wpaść pierwszy urlop także 48h przerwy Ale w zamian udało się trafić ładny cel board.pl.ogame.gameforge.com/i…KOMPAN-2100-NOWY-atakuje/c
-
Witam wszystkich Zapraszam wszystkich do tematu: Dziennik nowego konta Możecie tam zobaczyć ile czasu zajeła mi rozbudowa Pozdrowienia dla sojuszu , szczególnie dla gracza o nicku Boltar Wracając do starcia - bunkierek , parę rakietek no i jesteśmy tu gdzie jesteśmy Dnia 28-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Technocrat Kepler [GSS] ________________________________________________ Mały transporter 257 Duży transporter 2.763 Lekki myśliwiec 7.500 Krążownik 3.940 Okręt…
-
Dziennik Nowego konta
Adeke36 - - DiD Quantum
PostCześć i czołem . Kolejny próg osiągnięty 1kk pkt - 16 dni Na Electra przy pomocy ogromnego pushu udało mi się to zrobić w 19dni Tutaj pomógł mi tylko gracz Boltar sponsorując mi 4 moony i nanity na 6 poziomie reszta to wkład własny . Punkty: 1.004.433 (Miejsce 1.279 z 3.834)Planet 01 : Metal 25 / Kryształ 21 / Deuter 20 / 11°C Planet 02 : Metal 29 / Kryształ 21 / Deuter 21 / 26°C Planet 03 : Metal 31 / Kryształ 27 / Deuter 26 / 34°C Planet 04 : Metal 30 / Kryształ 24 / Deuter 22 / 67°C Planet 05…