Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 102.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• idealna opcja po nocy wstajesz i jesteś wyfarmiony do 0 bo nie możesz mieć obrony , to uniwersum tylko dla graczy grających flotą , po pół roku będzie puste bo żaden ekonom nie lubi codziennie budować satelit edit . u 39 i 40 były wymarłe szybciej niż inne

• Cytat od kaito: „@administracja, coś wiadomo na temat nowego świata? W tym miesiącu będzie nowe uni? ” Yildun już się znudziło ? Xantus też ? Serio zaczynasz na każdym nowym uniwersum ?:P

• Cytat od Skalpelek: „witaj;) niech ci sie dobrze gra daj kordy na priv w grze to cos podesle malego na poczatek rozbudowy ” a dla mnie też być coś mógł ? Nick Vulcano Avocado , z góry dzięki

• Cytat od ale cios: „ludzie opamietajcie sie i zrozumcie ze tu nie chodzi o urlopy i o zmuszanie do grania bez u .... problem jest w spalaniu dexu podczas spalania na fsach .... na Q jest wiele poterznych flot o których inni gracze z innych serwerow nie maja pojecia ile to milionów stateczków ... mozna ich miec ... lm w ilosci nastu milinow to standart.... mln reckow również (ich spalanie to juz wogle kpina...) @terry nie raz juz wspominal ile by dexu musial wydawac na fsy... wiec co do nowych mo…

• Cytat od FILU: „Cytat od Adeke36: „Cytat od FILU: „x6 flo 80% pz , to takie uni sezonowe do pierwszego złoma a za miesiąc odskoczy kilka flot do niedoścignięcia i do niezezłomowania zrobią koalicje i bez FS będą . Będą gnębić wszystkich tych którzy coś wybudują i za kolejnych kilku miechów zrezygnuje większość pozostawiając kilka topowców z iglakami bo na takim uni x7 eco nie założy nikt konta miesiąc po otwarciu to tak jak by polonezem gonić Lambo ” Blablabla równie dobrze można by było powiedz…

• Cytat od FILU: „x6 flo 80% pz , to takie uni sezonowe do pierwszego złoma a za miesiąc odskoczy kilka flot do niedoścignięcia i do niezezłomowania zrobią koalicje i bez FS będą . Będą gnębić wszystkich tych którzy coś wybudują i za kolejnych kilku miechów zrezygnuje większość pozostawiając kilka topowców z iglakami bo na takim uni x7 eco nie założy nikt konta miesiąc po otwarciu to tak jak by polonezem gonić Lambo ” Blablabla równie dobrze można by było powiedzieć że zakładanie konta teraz minut…

• Cytat od Kylo: „Cytat od Adeke36: „eko x7 flota x6 i 80 % pz taki konfig dostało argentyńskie uni Też takie chce !!!!! ” eko tak ale flota bez sensu do kibla nie można iśc chyba że nie chodzisz ? ” Ffsa wysyłam czemu szybkie flotowe uniwersa wychodzą tak rzadko mimo tego że to tam gra najwięcej graczy @ciap czy Quantum i Spica to nie najaktywniejsze uniwersa ??

• eko x7 flota x6 i 80 % pz taki konfig dostało argentyńskie uni Też takie chce !!!!!

• Cytat od MrMajster: „@lucky666 Wiesz...zapomniałeś o mnie:D Nie unoszę się ponad nikim, nie obija mi tak jak co niektórym. Tu się zgodzę z Tobą. Ale nie można też rysować obrazu całego soja poprzez pryzmat jednej, czy dwóch osób. ” jako gracz z top 1000 potwierdzam i również uważam ze nie którym to się już coś miesza jeszcze raz graty obrońcy

• Graty dla sojusznika za obronę a dla Majstra SzO myślę że już wykonane , graj dalej tak aktywnie zawsze to jakaś adrenalinka a

• mam pytanie co do względów ekonomicznych stawiania nanitów na uniwersach eko x5 , czy jest jakiś punkt kiedy surowce wydane na nanity ,,coś tam odrabiają''

• AntiGameReborn

Adeke36 - - Porozmawiajmy o OGame

aktualnie też ?ściągnąłem firefoxa i antigame - nie widze różnicy ;/

• AntiGameReborn

Adeke36 - - Porozmawiajmy o OGame

jakaś szansa na antigame na telefonie ? system android przeglądarka może być tylko pod ogame bez różnicy aby działało antigame

• badam temat czy są chętni nie chce sam w nim uczestniczyć jak również nie mam doświadczenia w prowadzeniu takowych tematów

• Kiedy można spodziewa się otwarcia tematów typowo górniczych?

• Cytat od ciap: „Cytat od Qwant-holon: „Z własnych obserwacji zauważyłem, że średnie 70RW dziennie daje mi około 3/5 dziennego wydobycia. Robiąc to regularnie, staje się to istotną zmienną we wszystkich obliczeniach. ” Wszystkich? Opłacalność kopalni czy plazmy nie zmieni się pod wpływem farmienia. To zależy tylko od kosztów danego poziomu i przyrostu wydobycia. Jeżeli metal będzie opłacać się bardziej od kryształu to nawet gdy będę farmić 3/5 wydobycia metalu to opłacalność kopalni się nie zmien…

• Cytat od Qwant-holon: „Wydaje mi się, że do arkusza można by dodać opcję farmienia iderów. Polegałoby to na tym, że podawalibyśmy nasze średnie RW z miesiąca obliczone przy pomocy np. TopRaidera, a następnie w rubryce obok średnią dzienną ilość RW w tym miesiącu, a raczej tyle na ile możemy sobie pozwolić zachowując ciągłość w farmieniu. Z własnych obserwacji zauważyłem, że średnie 70RW dziennie daje mi około 3/5 dziennego wydobycia. Robiąc to regularnie, staje się to istotną zmienną we wszystki…

• ja tam ekonom i o tym wolał bym pogadać , ale niech i twoje życzenie się spełni

• niby święta ale tylu aktywnych graczy to chyba jeszcze nie było , nie wiem czy to dobrze ...

• dawno chyba nie było takiego spokoju w DiD na początku uni ani tematu z farmami ani innych równie ciekawych Panowie i Panie- których gra tutaj naprawdę dużo , piszcie jak tam wam się rozgrywka podoba