Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 102.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Witam

Adeke36 - - DiD Zibal

Cytat od Johnson: „Cytat od th_or: „witam wszystkich wróciłem tu po paru latach. widzę, że sporo się pozmieniało. jak wytłumaczyć to, że są gracze którzy po dobie gry mają +1k punktów? domyślam się, że kupują antymaterię za którą można kupować surowce lub coś w ten deseń? ” Laduja w to hajs, rozmawialem z kolega i ponoc zeby dojsc do takich punktow po dobie trzeba ladowac niezle pieniedzy, cos pomiedzy 500 a 1000 zlotych. Ale kto ze zdrowym rozsadkiem tyle pieniedzy laduje w ogame zeby po dobie …

• jak się ciesze że i ja mogłem brać udział w tym starciu , darmowe to zawszę cieszy (2103) recyklerów ma całkowitą ładowność równą 42.060.000. Na polu zniszczeń [1:180:9] znajduje się 74.693.500 jednostek metalu i 8.752.800 jednostek kryształu. Flota odzyskała 33.307.200 jednostek metalu i 8.752.800 jednostek kryształu. Gratuluje agresorom jajek bo to ważne (dla Niemca nie) Obrońcy miłej gry na nowym uniwersum

• Witam

Adeke36 - - DiD Zibal

jak tam doleciał już komuś mt ? w układzie to pewnie tylko z 4h jest czas by się po jajkach posmyrać

• graty , ile teraz kosztuje blokada tak żeby ci na których lecisz nie mogli się zalogować ? czy ci kiedyś coś nie weszło ?:P pozdrawiam a obrońcy SzO nie życzę bo ja mogłem go zdjąć w dzień ale postanowił że se będzie zalogowany

• Thun, Larwa i Meowi

Adeke36 - - DiD Yildun

statystki podpowiadają duże boom czyżby Largo pokłucił się z sojusznikiem i wbił mu nóż w plecy?

• Thun, Larwa i Meowi

Adeke36 - - DiD Yildun

Tego i wielu innych dowiemy się już nie długo w tabeli przyrostów , pewne jest to że wszystko będzie uczciwe bo nie możliwe by było nie uczciwe .

• Ja jestem lamus to przynajmniej coś wstawię za innych Dnia 05-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Maniana [LUMP] ________________________________________________ Krążownik 793 Okręt wojenny 424 Mały transporter 815 Lekki myśliwiec 4.864 _________________________________________ Obrońca Kris oo [Moon] ________________________________________________ Duży transporter 149 Lekki myśliwiec 390 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 208 Okręt wojenny 42 Statek kolonizacyjny 1 Recykl…

• dla Meowi kończył się okres próbny w Lumpach i z racji tego ze dowódca Lumpów NarImmor był niżej w statach i bardzo chciał wejść do top 20 to kazał dla Meowi wyzywać matki innych no i skończyło się jak skończyło . Dobrze że mi kazał tylko pushować siebie .

• Cytat od Spanish Inquisition: „Cytat od Adeke36: „Cytat od kaito: „Sporo osób narzeka na parametry polskiego uni, no ale za przeproszeniem ktoś [ciach] głosował w tych ankietach i tak wybrał.. Ja głosowałem inaczej.. Nie zagram na nowym uni, żenująca konfiguracja. ” Ludzie myślą że to fajne będzie bo nie będzie bunkrów .Ludzie nie wiedzą że nie będzie surowców do zwózki Ludzie nie wiedzą że nie będzie satelit Ludzie nie wiedzą że Eko na wysokim poziomie ciężko zasilić elektrownią Ludzie nie wied…

• Cytat od kaito: „Sporo osób narzeka na parametry polskiego uni, no ale za przeproszeniem ktoś [ciach] głosował w tych ankietach i tak wybrał.. Ja głosowałem inaczej.. Nie zagram na nowym uni, żenująca konfiguracja. ” Ludzie myślą że to fajne będzie bo nie będzie bunkrów . Ludzie nie wiedzą że nie będzie surowców do zwózki Ludzie nie wiedzą że nie będzie satelit Ludzie nie wiedzą że Eko na wysokim poziomie ciężko zasilić elektrownią Ludzie nie wiedzą że te uni jest skazane na porażkę Konfiguracja…

• Dnia 27-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Vulcano Avocado [LUMP] ________________________________________________ Duży transporter 8 Lekki myśliwiec 1.000 Krążownik 455 _________________________________________ Obrońca DARTH RADO [Moon] ________________________________________________ Duży transporter 2 Lekki myśliwiec 933 Okręt wojenny 4 Satelita słoneczny 50 Pancernik 8 Wyrzutnia rakiet 600 Lekkie działo laserowe 567 Ciężkie działo laserowe 30 Działo Gaussa 10 W…

• Cytat od Starrk: „@kaito jeszcze na żadnym uni nie było kogoś, kto by zrobił top1 za pieniądze i po czasie dalej był top1 ” to zapraszam na Yildun , Largo ma ogromną przewage eko , nawet jak by stracił wszystkie pkt militarne (Wszystkie - flota i obrona ) nadal był by top 1 . Jeżeli spadnie to tylko dla tego że wbije urlop itd itp

• Cytat od M.A.X.I: „ale jak wam. A jesteście dobrze cy nie. Może ty. Nam zrobisz ” My wam chętnie ale więcej niż 3 nie można , to albo wy nam albo musicie czekać w kolejce

• Cytat od umpa: „bardziej interesuje mnie przewidywany termin otwarcia tego unii:) ” dopiero 2019 Yildun jest tak udane że nie będą nowych otwierać

• Skoro Vulcan ma małego pitola to pozdrowienia od Avocado Dnia 22-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Vulcano Avocado [LUMP] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.850 Mały transporter 303 Krążownik 145 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Jarma [Moon] ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 7 Lekki myśliwiec 32 Ciężki myśliwiec 31 Krążownik 12 Okręt wojenny 40 Re…

• Witam Akcja dosyć nudna żadnego wyzywania matek kompletnie nic mianowicie Klkiku kliku pzciku coś ty narobił mój wabiku Dzisiejsze starcie dedykuje Maryśce miękkie kolanko smyk chciał pożyczyć recki od Mysta a że Pancki już leciały to posłał tych recków parę więcej złom zebrany bez drobnych 2kkk metki i 2kkk kryształu Pozdrowienia również dla całego Yildun a w szczególności Lumpów LUMPEM BYĆ, W KARTONIE ŻYĆ I POGAŃSKĄ GŁOSIĆ CHWAŁĘ! Myst swoje pozdrowienia śle whisky i <czarodziej> youtube.com/w…

• Cytat od Ewcia: „Witam wszystkich Miałam długą przerwę w grze i jestem tu rekreacyjnie ” Wszyscy cię witają Wszyscy gramy tu rekreacyjnie

• Myślę że to nie jest takie proste , przykład ci podam mam topowe konto na Yildun mam ponad 40k ładowności w sondach i nie powiem ze ich nie używam bo robię to jak mam czas , mój zysk z posiadania sond na czysto to koło 10kk surowców - nie jest to zwykłe farmienie musisz poświęcić się na 100% bo cała akcja trwa minutę . Nie wydaję mi się że kto kolwiek jest wstanie tak grać przez więcej niż 3-4h dziennie no ale mogę się mylić

• spalanie floty jest nie ważne , najważniejsze jest by zmniejszyć spalanie recyklerów na prędkości 0-50% .

• Cytat od kuropatwa: „Najgłupszym parametrem zawsze jest ładowność sond szpiegowskich. Nie wiem dlaczego ludzie na to głosują, bo jednie wspiera to tych co siedzą 24/7 przed kompem i ślą sondy na lewo i prawo. Skilla tu nie ma żadnego, zabawy też nie. PZ z obrony jest dosyć ciekawy ale trzeba go połączyć z szybszą flotą. W ogóle to zamiast ankiet powinny się po prostu pokazywać ciągle nowe konfiguracje. Uni x1 było dosyć niedawno (xanthus) ” w czym przeszkadza ładowność SS ? grając jako górnik ma…