Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 219.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
typowo, jak sie leci to zawsze log, a potem jakieś randomy zdejmują graty i sz/p
-
W końcu... po hektolitrach przepalonego dexu w końcu coś się ślepej kurze trafiło Może to koniec czarnej serii logowań? Nie, nie chce mi sie klikac, ja tylko bfs Pozdrowienia dla Kucy, Feniksów z Zagadry i buddy. Obrońcy Sz/o No to oficjalne przywitanie z Librą youtube.com/watch?v=o1tj2zJ2Wvg Cytat: „ Dnia 24-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor John Rambo [PonyClub] rambo__by_iomma-d4npx8z.png ________________________________________________ Mały transporter 2.002 Le…
-
No cóż, swój honor trzeba mieć.[Marlis, Wielka księga honoru, s. 1-9] Graty %, swoje odbierzcie i na drugi raz zróbcie tak co by lamka nie wywiosłowała
-
No graty i czym niby mnie tu składasz? Sz/p
-
lel a mi wszystko loguje, nawet po dzwonie i zbiera złomy, może passa się odwroci, tymczasem Sz/P
-
wielkie graty, przetapiajcie i gońcie we flocie
-
1.Konto sprzedane za 750 2.Zmiana sojuszu na RMN 3.Pomysł agresora/obrońcy (ta sama osoba przecież ) 4.Zmiana barw na Elite 5.Zrobienie nowego konta na forum. 6.Kabuuuum. Żal, żal i jeszcze raz żal. Chociaż przyznam, opłacało się nawet za 750 zł taki push odwalić, patrząc na ceny surowców na allegro Trzeba mieć tupet, żeby takie coś zrobić i jeszcze do wojny Wstydu nie masz kolego
-
Cytat od sadelko: „ Gdybyś wiedział to pkt floty to również obrona Niby Twój cel a skanów w tej okolicy dzisiaj wogle niemiałem ” Na ogniterze możesz sprawdzić pkt obrony Graty i sz/p bo cos na + jest i latajcie dalej
-
Cytat od Wybraniec_Losu: „W zyciu takich akcji nie zrobisz jak My w Elite. ” no wlot na moona na którym pojawiła się stocznia, ryzykując wszystko jest akcją zasługującą na podziw Bawi mnie jedno.Nic do Ciebie Wargor nie miałem, ale mam niezłą beke z tego starcia Zalatuje taką hipokryzją.Dobrze wiesz o co chodzi i ile wydałeś. Pewnie z importu wszystko.A Ty masz tupet i sapy do osiema o to że użył tego co Ty.W tytule ST widzimy piękny napis: za anty.Rozumiem, że w każdym kolejnym ST przy swoim ni…
-
Właśnie, za dużo zasług mi przypisujesz, nie mogłem siedzieć na kompie, więc poprosiłem Sytha o klikanie Także dogranie godziny i liczenie to jego zasługa, bo z telefonu jest to trudne do ogarnięcia.Dopiero jak dotarłem na uczelnie (na 20min przed wlotem) mogłem dokładniej policzyć bo wtedy już były znany poziom spaliny (na początku obstawiałem na 13, ku mojemu zdziwieniu był na 10, weź to podnieś ), ale już wszystko było gotowe, więc tylko potwierdziłem wynik Sytha.W sumie ja tylko dołączyłem f…