Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 219.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Takie tam skanowanie po czasie wegetacji w ogeju że ludzie jeszcze wierzą w bunkry youtube.com/watch?v=zRIbf6JqkNc Dnia 29-07-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor John Rambo ________________________________________________ Mały transporter 400 Krążownik 26.666 Lekki myśliwiec 92.309 Pancernik 6.444 _________________________________________ Obrońca EKOczeko ________________________________________________ Mały transporter 10 Duży transporter 4.927 Lekki myśliwiec 92 Ciężk…
-
Zabawię się w grafologa: 1)d136d8505b0cf.png 03a5edee3710d.png 2)ce9c9cf7a94cc.png 3)[ciach] Na moje 1=2=3, wyższa matma może podsumuje to... tak... ... dd6f1922ec8cde628a7a90eed222e8d6.png grafika autorstwa Jaya inspirowana trochę przeze mnie Administrator Forum Toadie:Screen ocenzurowany, ale i tak ciacham.
-
Cytat od bee3joT: „co się wiązało z nie jedną zarwaną nocką ... i to nawet wspólnie .....” wspólnie z darthem, na 1 koncie? Cytat od bee3joT: „A wystawke widać od razu ... jak można na gś puścic sam lekki sprzęt ?? od razu widać że starcie ustawione pod [ciach] floty topowej ... dobrze ze wiecej dexu nie bylo i reszta floty musiala zostac na monie ........ bo wteddy bys ciężko piszczał jakby poleciało wszystko ” eeee od kiedy niszczary ktore pusciłeś są lekkim sprzętem? Nie wykluczasz niewiedzy …
-
taki skill, taka flota 3 x lepsza, 3 x dziennie takich robisz i w ogóle och ach panie darth a takie lamerstwo Gratki i Sz/p.
-
czas nadrobić zaległości i poczytać co tu się dzieje, a tu take ładny RW Graty, zwłaszcza, że % do wojny, ale mimo wszystko Sz/O dla obu
-
W końcu coś zyskownego, na całkiem fajny % . Przyznam, że dzisiejszy dzień zaczął się pechowo - 3 logi poniżej 5min do wlotu, w tym...bunkier Grunt, że wieczór udany. Na tego pana gbura latałem z 3-4 razy, w akte, nie w akte, zawsze log. Nie było spiny, dzisiaj sobie wyczaiłem na fali zrzute surki to poleciałem prawie na równi z transportami, wystartowalem bez skana, ale ciekawość wzięła górę-flotka stała, jak zazwyczaj, na planecie. Mogłem ściągać moona, żeby go upolować, ale kto mnie zna ten w…
-
potato [WINTER] & Hejduk [WINTER] & zmienilemnick & Sky Is Over [WINTER] vs. bake [N-A] ~ 14750.59%
PostZa moich rządów nie wleciałeś ani razu, może dlatego,że w 1 dzień jak zasiadłem byłeś już w reckach, więc wybacz, ale coś z tym płaczem Ci nie wyszło. Każdy ma inne podejście, jedni latają na byle gówno, inni wolą spać
-
potato [WINTER] & Hejduk [WINTER] & zmienilemnick & Sky Is Over [WINTER] vs. bake [N-A] ~ 14750.59%
PostBake nie zdążył oddać konta-true story, więc Twoje teorie na tematy sprzedawania kont i pushowania są wyssane z palca. Skończ już płakać pod każdym postem Winterów. Nic do Ciebie nie mam, ich nie adoruję, ale obiektywnie patrząc Twoje szczekanie jest żałosne. Nie będąc no-lifem, latając po satkach o 5 rano, faktycznie lajtowe granie Pozdrawiam.
-
PostLittlefinger, że niby lecicie, recków brakuje a wtedy wchodze ja, cały na biało i zbieram reszte? Dzięki za zapro, zawsze pare śrubek na + Bake, powodzenia w realu
-
aż się dziwnie patrzy na te liczby, X1 nie dla mnie już, ale 70kk tutaj to nawet spoko. Sz/p