Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 219.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nie zawsze się udaje wbić +, wiec sz/o. Tylko jak uprawiasz takie nocne łowy to nie zaśnij
-
Prawdziwe starcie tytanów. Nie wiem jak na realia libry poważne są to straty, może 3 miesiące wysilonego latania i farmienia #edit:handlu. Tak czy inaczej % godziwy i niebędący ustawką, więc ogromy szacun. W takim starciu nawet pokonany nie ma powodów do wstydu mimo bycia po tej złej stronie. Sz/o wszystkim
-
Kto nie lata ten nie wtapia, gratulacje dla obrońcy, akcja miła dla oka. Sz/o dla agresora
-
no no, wy jeszcze wśród żywych szanuję pozdrawiam z zaświatów rzeczywistości
-
2xUp. Ale jestes dobry,ale jesteś wspaniały. Zastanawiam się kto Cie przyjął do Roninów Czytając te a także inne Twoje posty reprezentujące biedę umysłową utwierdzam się w przekonaniu, że warto było skończyć z tym bagnem zwanym ogame. A co do Cb mięsuś troche fakt co jak co ale fajne konta zawsze dostawałeś Naucz mnie Chyba, że to jest powiązane z pewnymi zaletami oralnymi, to jednak podziękuję, niepotrzebna mnie ta wiedza noł ofensss brooooooo aaa i graty ST co by offtopu nie było
-
Co tu się odjaniepawla na pocieszenie powiem, że chyba gorzej być nie może Graty.Z ciekawości będę obserwował ten temacik z zaświatów P.S. Przyjmę konto ekowe
-
Pozdro dla wszystkich, którzy chcą być pozdrowieni. Przywitalny stek w nowych barwach, mam nadzieję, że nie ostatni Dnia 17-08-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor John Rambo [Ronin] ________________________________________________ Pancernik 7.066 _________________________________________ Obrońca Rockowy [A-IMP] ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 15 Lekki myśliwiec 402 Krążownik 20 Okręt wojenny 2.432 Recykler 100 Sonda s…
-
Jak to ktoś kiedyś mi powiedział: nie każdy top jest pro, nie każdy pro jest w top, więc trochę generalizujecie. Mam też inny cytat: ta gra nie jest trudna Dlatego raczej to zależy od tego, kto ile czasu jest w stanie poświęcić.Każdego da się ustrzelić, wystarczy mieć czas i zaplecze w postaci floty, czy też sojuszników również z wolnym czasem, bo umiejętności nie zawsze wystarczą, taka prawda. Ile osób zdolnych zaorać yorka było online o 6-7 rano tego dnia? Akurat siedział Malack, więc wygrał t…