Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Steki na kontach po świeżo zdjętym wiecznym urlopie zawsze są kontrowersyjne. Tutaj jakiś tam background jest, że niby ratowanie moona. Śmierdzieć śmierdzi, ale jak to zwykle jest, dowodów nie ma (i nie będzie). Zresztą te głupie 88kk zysku to w sumie lepszy farming jak na realia tego uni, także bez spin, układ sił (nawet jeśli to push) nie został zachwiany Sz/p, a obroncy chyba powodzenia na nowym uni, bo nie sądzę, że tu zagości.
Patrząc na aktywność i czas jaki możesz poświęcić to obstawiam, że raz dwa wrócisz tam gdzie byłeś nawet przed 1 złomem. Kto wie, może przyjdzie czas na rewanż? Agresorowi graty, obrońcy wytrwałości i więcej szczęścia
Cytat od grigor04: „Pozdrawiam swistakow wszystkich. I tych co na mnie poluja, a grono sie powieksza. :):) ” Przecież to ja jestem "most wanted" Serio puszczaj recki przed startem, by lamki się nie zdążyły zbierać. Jak nie dolecisz raz czy drugi to za trzecim wpadnie Sz/o