Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 219.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Niby sezon żniwny a tu oranie Dzięki jeszcze raz za lot, zawsze więcej chętnych niż miejsc, więc spoko
-
Gratki, zacny %, zacny zysk, zacne Świstaki
-
Nie sądziłem, że tak łatwo wtopi... zasadzki, konszachty kombinowania a tu zwykłe wyklikanie z własnego PZ. Sz/o, choć z tą kradzieżą złomu i nieoddanym deuterem to strasznie chamska akcja (jeśli prawdziwa).
-
Dziękuję serdecznie za pozdrowienia i gratki, flotka rośnie jak na drożdżach - tak trzymać!
-
Paczka czeka, także będzie więcej latajek. Sz/p Akce
-
Wrzucam za sojusznika, mały moonkill, plusik jest. Pozdrawiam Świstaki i Sz/o dla akce GjCXQV0.jpg Dnia 15-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Karitas [SWISTAKI] ________________________________________________ Duży transporter 144 Lekki myśliwiec 28.045 Krążownik 4.163 Okręt wojenny 2.573 Pancernik 1.381 _________________________________________ Obrońca Czar Ganimed ________________________________________________ Mały transporter 1.962 Duży transporter 123 Lekki m…
-
Witam serdecznie wszystkich zainteresowanych. Podczas przeglądania gali przy kawce zauważone minutki na moonie obrońcy, szybki skan i lot. Dużo nie przepalone, coś tam zebrane mimo wiosłowania obrońcy, + jest. Debiut w tym dziale na tym uni uważam za zaliczony na db+. Top 5 solo przez chwile, zanim lucky walnął top 3 Pozdrawiam Feniksy z Zagadry (teraz to Taurus tfu), ex Spamowiczów, exKuce z Hyperiona i Libry oraz ŚWISTAKI!!! Osobne pozdrowienia dla Fenia. PWDtKSC.png Obrońcy Sz/o, co bym odzy…
-
Tak myślałem, że nie będzie informacji takiej jak "oddałem X-owi, pa!" tylko jest to co wszyscy wiedzą, czyli że zmienił się właściciel konta, KTÓRY NIE MÓGŁ WTOPIĆ FLOTY BO PRZECIEŻ DOPIERO JE KUPIŁ/DOSTAŁ. Sz/p akro i traf teraz cos mniej politycznie śmierdzącego P.S. Szkoda dobrej łychy na takie śmieci