Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 219.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
gratulacje po raz piąty, Sz/P, cóż za koalicja!
-
Do usuniecia!!!
PostSzczególnie szczerze Sz/P i gratulacje po raz 4
-
o, ezechiel, Ty żyjesz graty po raz 3 i sz/P
-
Przetapianie floty w eko cd. Dnia 17-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor John Rambo [SWISTAKI] ________________________________________________ Mały transporter 58.349 Lekki myśliwiec 209.631 Krążownik 37.396 Okręt wojenny 3.472 Pancernik 6.430 _________________________________________ Obrońca Lapislazuli [SOJUZ] ________________________________________________ Duży transporter 750 Lekki myśliwiec 150 Krążownik 383 Okręt wojenny 77 Recykler 210 Sonda szpiegowska 15 …
-
Akta na moonie, skan, lot, akta zninęła, bum cyk zawinięte w sreberko. Pozdrowienia dla ekipy, obrońcy Sz/o. [url]https://www.youtube.com/watch?v=5NV6Rdv1a3I[/url] Dnia 16-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: tBRsblT.png Agresor John Rambo [SWISTAKI] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.853 Pancernik 6.672 _________________________________________ Obrońca Hirko [TSZ] ________________________________________________ Mały transporter 157 Duży transp…
-
[url]https://www.youtube.com/watch?v=unfzfe8f9NI[/url] Here I go again... Dnia 11-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: cuJJMUq.png Agresor John Rambo [SWISTAKI] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 100.000 Okręt wojenny 3.887 Pancernik 6.698 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca GLENTORAN [PFT] ________________________________________________ Mały transporter 1.775 Duży transporter 11 Lekki myśliwiec 11 Krążownik 46…
-
- zwieź deź z moona, bo brakuje na astro - > skanuj i znajdź cel na lot - > pisz do ziomka o dex Dzięki Shadow, pozdro dla ekipy. Będzie na kopalnie. Dnia 10-11-2019 23:05:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor John Rambo [SWISTAKI] ________________________________________________ Krążownik 6.000 _________________________________________ Obrońca Oddaaaam ________________________________________________ Mały transporter 6.880 Lekki myśliwiec 39.225 Krążownik 101 Sonda szpiegowska 711 …
-
Cytat od Beny8884: „A mało Swistaki se gaciach nie narobili żeby czasem podstawki od Jabola ” Ręczę, że taki scenariusz był w naszej ocenie wysoce nieprawdopodobny, zatem robienie w gacie nieuzasadnione. Cytat od Beny8884: „A dla was Swistaki graty a wiec czujność się opłacało. Jesteście zgrana paką w obojętnie w jakich porach. Na pewno jeszcze dużo namieszacie. ” Miłe słowa zawsze w cenie, dziękujemy. Męska decyzja, może zdecydujesz się wrócić, by się zrewanżować. Powodzenia w realu.
-
Witam po raz drugi. Po wielkich problemach z kiszeniem sury z Jaya, pojawił się następny problem. Beny stał od dłuższej chwili, refreshował poniżej 15' raz na matce raz na moonie, więc nie było za bardzo jak wbić. No cóż, na swoje nieszczęście zeskanował mi moona. Ja odskanowałem po jakimś czasie, były minutki i brak floty, która wcześniej stała. Beny lubi nocne eskapady, zatem mógł dać krótkiego fsika... Okno między skanem a minutkami na skanie to jakieś 4min, pierwsza myśl - sprawdźmy PZ. Było…
-
Dzień dobry. Co za noc, co za noc... jak robić nocki to tylko takie Rutynowy dzień, dzień jak codzień, wrzuciło się jakąś kopalnie. Jakiś 6 zmysł kazał mi zeskanować Jaya na 7 gali..., patrzę: minutki i flota, stoi bez akty. Szybkie kalkulacje i konsultacje: robie solo na remis, ale w duecie lepiej Akce skanował wcześniej, to były jego minutki, ale nie wyleciał, za co z całego serca dziękuję Z tego miejsca dedykacje dla Grigora, o którym w całej tej sytuacji trochę zapomnieliśmy, a miał ostrą ch…
-
Coś zepsułeś z tym bilansem Sz/p i Sz/O, graty solówki.
-
Dzień dobry. Poniżej znajduje się najbardziej kontrowersyjne starcie w jakim miałem nieprzyjemność brać udział, bilans uwzględnia BH po naszej stronie (jako agresor), bo tak też było. Nutka na start: polecam, nadaje klimatu [url]https://www.youtube.com/watch?v=3yh2InVsFag[/url] Odnośnie genezy tego starcia: 1) Połowa października, Wariato z polecenia Farnaha dostaje/kupuje konto od Fenia. 2) Praktycznie w tym samym czasie, po wejściu nowego właściciela konta (na discordzie nick Krystian, screen …
-
Chyba jakiś weekend złych decyzji to był... ciekawi mnie czy dał też cynka pod ten złom co Chill podkradł, z pamiętnego lotu bota na moje satki Mimo wszystko Sz/o. AOoKOnx.png lfEXV19.png Dnia 26-10-2019 23:47:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor John Rambo ODDAM [SWISTAKI] ________________________________________________ Krążownik 3.333 Okręt wojenny 4.452 Pancernik 7.000 _________________________________________ Obrońca Huciap [CannaTM] ___________________________________________…
-
[url]https://www.youtube.com/watch?v=_uScCrpAW4U[/url] Zrzut-ekranu-2019-10-9-o-17-05-39.png photo hosting Dnia 09-10-2019 16:37:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor John Rambo ODDAM [SWISTAKI] ________________________________________________ Krążownik 14.000 Okręt wojenny 4.512 Pancernik 6.693 _________________________________________ Obrońca PRZECINAK [PFT] ________________________________________________ Mały transporter 1.971 Lekki myśliwiec 9.319 Krążownik 1.500 Okręt wojenny…