Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-219 z 219.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od wGrzybu: „ Co do samego starcia to oczywiście gratuluję, widzę, że sojusz aktywnie robi ST Mam pytanie, niegdyś grałem na uni HYPERION i tak mi się wydaje, że chyba tam też widziałem ten Kucykowy Świat, to ten sam sojusz ? ” tak,ten sam+kilka nowych twarzy Lecz misja ta sama Gratki i przetapiaj
-
#3 ZeroJedynkowy [PonyClub] & #1 Sythe [PonyClub] & #1 kamo [PonyClub] vs. Witek [LEGION] - 11.88%
PostProszę o bardziej rozbudowane odpowiedzi-za 3...2...1.. Graty,Pony cisnie
-
Top2 ACS; Dreadnoughtus [PonyClub] & #95 Sythe [PonyClub] & osiem [PonyClub] vs CYBORG - 1955.1%
PostNie ma to jak urlopowa wersja fsa: zdejmujesz urlop,złomujesz,wracasz na urlop A sura sie zgadza.Graty i Sz/P a obrońcy...optymizmu
-
Przyszłość Libry
John Rambo - - DiD Libra
PostINAR!! INAR !! INAR!!
-
Co tu pisać,wyszło jak wyszło,nie do końca perfekcyjnie ale top 1 i małe arcydzieło sztuki lotnicwa jest.Sz/o obroncy i więcej podejrzliwości
-
Jak wrócić to z przytupem,czyli powrót wydanie drugie,poprawione.No cóż,lot finezyjny ponad wszystko Cytując klasyka "Stało,to poleciałem". Pozdrowienia dla najlepszych sojuszy na swoich universach czyli dla PonyClub i Feniksów z Zagadry + Niech będzie,dla Miensa,poprzednika z Top 1 Cytat od Mienso: „Urwe Ci jaja...” Dedykacja dla mistrza Gabbany i jego dzielnego Padawana,czyli mnie Podziękowanie dla Easy Ridera za recki i dobitkę+dla reszty chłopaków za wsparcie duchowe i merytoryczne Obrońcy ż…
-
Zgłaszam swoją kandydaturę 2b.Pułapka na planecie z niszczeniem moona obrońcy. KLIK 3. Fs na PZ z moona. KLIK 5.Zawrócone stacjonuj KLIK 6.FS-Moon-moon KLIK 9.Kontra zwykła KLIK 11.Z niszczeniem moona KLIK 15.Multilotek KLIK Opis może nie być wystarczający,najwyżej zabraknie jednego punktu,aczkolwiek jest wspomniane o przenosinach floty obrońcy.Miał on kilka moonów i różnie trzymał flotę,wtedy akurat przeniósł,ale nie byliśmy pewni czy to była faktycznie cała flota,czy handlówka.
-
Niektorzy nabijają procenty z wlasnych pancy,jednak można złomować z klasą Gratki,Sythe oddawaj surke
-
Cytat od "Dariuss": „ hm kto nastepny aby pobic takie solo to chyba tlyko kilku graczy jest do zlomowania:D” taa i wiekszosc z sojuszu Gratki,należało się Tobie jak mało komu,życzyć należy szybkiego przetopu,bo to najważniejsze,ale tam troche mięsa poświęcic dla top 1 to żadna cena. Obrońcy sz/o. P.S lepszy brak fsa na 5 gali niz nieodebrany na 2
-
Uff,czyli jednak dobrze ze niszczarki znikneły,bo nie konczysz gry No cóż,zabrakło kilku %-następnym razem.Zysk powala,2k pancy na czysto + paliwko do latania-magia.Ile to juz Feniksy mają starć w top 10? Sz/p ,a obroncy sz/o,choć mógł się lepiej pilnować z tym fsem =)
-
Witam serdecznie Cel upatrzony dawno, dawno temu.Lotka Gabbany zrobiona dawno, dawno temu.Księżyc siadł chyba za 15 razem,ale nie minął tydzień od jego powstania i mam przyjemność zaprezentować nowe TOP 1 solo uni Zagadra Od: dowódca floty Twoja flota z: Księżyc [X:XXX:XX] dotarła do księżyca planety Pileczka [X:XXX:XX]. Twoja gwiazda śmierci kieruje na niego swoje działo grawitonowe. Potężna fala uderzeniowa wstrząsa księżycem, który zaczyna się deformować i w końcu eksploduje. Ogromne odłamki …
-
W koncu sie hip doprosił,gratki Sz/O dla wszystkich
-
TOP 1 ACS; Zohan i czarocm i MamDresNieRobieFs i John Rambo i Hip [FenikS] vs dezdemona - 3864,32%
Postgratki panowie,szkoda ze nie byłem na tyle cierpliwy żeby flote trzymać w 3 gali (Hip to przez Cb i Twoje plany bunkrowe!!! ) top 1 wasze,czy na długo zobaczymy bo zostały jeszcze większe flotki do uwalenia