Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 219.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Jak to czego więcej chcieć? Takiej sygny jak Mienso, top 1 solo i top 1 acs : DDDD graty, myślałem że coś większego na uszolu a tu 600%, ale i tak graty, Sz.P
-
Gratki i dziękujemy za pozdrowienia Sz/p
-
gratulacje, zysk miodzio, prawie dzienne wydobycie Sz/P
-
Witam serdecznie.Geneza lotu dość prosta: stało sobie Grafspee wyczaił flotkę, krótkie liczenie i kombinacja z reckami. Poza małymi komplikacjami z aktywkami lot spokojny, ja nawet zalicyłem intergale, więc gdyby nie weszło to bym płakał Pozdrowienia dla PonyClub z hypa i libry, % do s&d całkiem spory bo bagatela 3770 % , więc całkiem całkiem.Słoneczka z góry skazane na porażkę wychodzą na prowadzenie, czas na odbicie piłeczki Gwiazdki Ewcia Obrońcy Sz/O Dzięki Panowie za lot.Przejdźmy do sedna …
-
Uwaga,zaraz przyjdą pewni panowie i zaczną mówić, że to push, bo kto by leciał w akty przez 300 US Graty i Sz/p
-
Oks,czyli jak wtopie w ataku, obronca bedzie wyzej w top i będzie ST, to pod nim napisze, że tak chciałem, że to push i obronca nic nie dostanie Dobry trolling,dzieki panowie za nowe pomysły
-
Osobiście obstawiałem wymuszanie kontry,bo zadziwiające było nagłe przykolegowanie się Respecta z falangą,więc to,że doleciał mnie lekko zdziwiło.Nic tu nie pasowało,dziwny lot ale rw jest i fajna flotka ustrzelona. Sz/p chłopaki
-
A gdzie pozdrowienia dla Zoyki? Znowu wpadłeś w szał bojowy,weź idz w unturmeda graj Sz/p
-
Cytat od heptun: „Graty wielkie !!! Jak pisałem wcześniej - polowanie na kuce rozpoczęte Nie żebym kibicował komukolwiek lecz to Uni na pewno nie będzie zdominowane przez jeden Sojusz !!!” 02787665076945309684.png trzymajcie mnie Szkoda,że moona nie ma,w sumie fajna próba wyszła Gratki steka,a obrońcy sz/o życzyc chyba nie trzeba po takim dzwonie