Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 521-540 z 576.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Udana dniówka obrońce pozdrawiam pewno się domyśla gdzie zawalił sprawę SZ/O Pozdrawiam standardowo Sojuszników, Buddy Dnia 27-08-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pener [KOMORNIC] ________________________________________________ Okręt wojenny 100.000 Lekki myśliwiec 3.529.495 Mały transporter 80.000 _________________________________________ Obrońca t0mci0 [DSOP] ________________________________________________ Mały transporter 18.607 Duży transporter 63.555 Lekki myśliwiec 12…
-
Witam ostatnio mam szczęście do panów z tego sojuszu Z pośród Weilu marnych starć w końcu udało się zmieścić w progu choć uważam go za zdecydowanie za Niski Sama Nazwa Starcia Tytanów powinna mobilizować do minimum 10k% bo nawet w tym starciu nie widzę ani jednego tytana bd kończył moje wywody ponieważ znajdą się tacy co bd pisać ze progi są dobre i bd wkładać swoje starcia z graczami co po Kilku grabieżach dalej wysyłają transporty w ten sam układ pozdrawiam cie malko pozdrawiam sojuszników Bud…
-
Cytat od priesten: „Cytat od Pener: „Gratulacje strach pomyśleć co bd jak flota nabierze większych kształtów ” Ja wiem, zacznie coraz śmielej sobie działać trafi jednej nocy 2-3 wieksze Steki po czym zaśpi powrót i go wywiozą Gratulacje Pysiek - w sumie fajnie to wyszło ” Czyli klasyczny żywot FLoty
-
Pozdrawiam Całą ekipe Urlopową Pysiek poszedł na Urlop i odrazu Uni oddychlo i dalo i mi zarobic Dnia 13-08-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pener [KOMORNIC] ________________________________________________ Krążownik 65.000 _________________________________________ Obrońca Taranis ________________________________________________ Duży transporter 120.000 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Pener [KOMORNIC] __________________________…