Wyniki wyszukiwania 761-780 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Niedostatki $ przykryli ogólną ciemnością, a Starbucka to otworzyli zza rogiem. Chyba, że nie zauważyłem informacji o lokowaniu produktów. GJScZJI.png ed: 0ro5k4e9mlw21.jpg
Nie, z uśmiechem leciała sobie, a smok otrzymywał kolejne hity. Dla mnie czym mniej magii(smoki,czarownice itp) tym lepiej i niech miecze przemówią. Ale i tak nie podoba mi się wiele rozwiązań. --- Hejtuję, ponieważ jestem zawiedziony, że taka produkcja dostarcza nam tak niski poziom odcinków.
Ty chyba nie kumasz? Gdzie miała podziać się cała flota, skoro Danka BYŁA NA SMOKU i nie widziała nic? A były ukryte zza skałą w rządku? Nie obrażamy innych użytkowników forum. Usunąłem obraźliwe zdanie. sisko
Obejrzałem sobie drugi raz odcinek i naszło mnie na takie coś. Co Waszym zdaniem jest głupsze w tym odcinku? - Schowana flota za kamykiem, której smok, ani nikt nie widział - Żądanie poddania garstką wojska - Teleportacja Danki oraz części wojsk pod stolicę, kiedy to John Snow nadal ma 2 tygodnie podróży Jakoś mam wrażenie, że Ruda wydała Dankę do Cersei i w końcu zaczęła "grę o tron" inaczej niż przez łóżko.
W trakcie jak i po odcinku czułem jakby ktoś na mnie pluł, a ja wmawiam sobie,że to deszcz... A tak to twórcy tego epizodu. Z drugiej strony po takim epickim odcinku(według twórców) ten musiał być lżejszy.
iksde No to niezłe trololo przeszło. @smoki gdzie dopisek, że możecie nie brać pod uwagę wyników głosowania i zrobić po swojemu? deiks deiks ed: ile osób wzięło udział w ankiecie?
Gracioszki Sco. Szkoda, że taki słaby zysk. Niedługo na pewno znów rąbniesz. Oznaczenie mnie, cóż za niespodzianka. Pozdro dla buliona za kolejną [ciach] Przetopu Moderator Neferet:Wulgaryzm
Taka jest idea przenoszenia. Czym chłodniejsza planeta tym produkuje więcej deuteru, ale elektrownie czy satelity dają znacznie mniej enrgii = potrzeba jest znaaaaaaacznie więcej ich,aby wyrównać energię.