Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 741-760 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Torr3z: „i kolejny raz sprzedaz go do SPRITE ” Mylisz się, po prostu wyfarmią za darmoszkę.
-
Tylko 3 rzeczy są pewne: Śmierć Podatki Wtopa Buliona
-
A co myślisz o potraktowaniu złotej kompanii, która była kreowana na oh i ah mająca w swoim zanadrzu 2000 koni,a ostatecznie zwaliła się na nich brama/mur? I po co wychodzić poza mury skoro agresor nie miałam machin oblężniczych? Jestem podziwu dla Danki jak szybko się uczy i umie cała flotę wziąć z flanki, kiedy to w poprzednim epizodzie Skorpiony strzelały z szybkością oraz celnością karabinu maszynowego. Gdyby odcinek traktować jako oddzielną całość to był fajnie zrobiony, ale jest masa nieko…
-
Piękne rozbijanie się o marnego bunkra. Przetapiaj na wiencej statkuf.
-
Cytat od Darkstar: „Cytat od Billie the kid: „graty BOSSiaki i kompamni dobrze ze tego nooba pojechaliscie juz za czasow Fenrir trzymala palka sztame z Tabletka od tego momentu palka u mnie stracila , jakby co to na nowym serwie moze i zawitam i pobawie sie w cyferki od 0 bo lubie ” Billie Ty ponoc na emeryturze jesteś, tak na Fenrirze pisałeś. ZUS się kurewsko ucieszy z Twojego powrotu. ” Jednego dnia nie gra,a drugiego robi przelewy takie, że GF wysyła mu listy z podziękowaniami. Patryś Gratul…