Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 181.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratuluje sojuszniku Wczoraj postawione ,a w nocy przetestowane w boju ! Tak trzymać , i stukaj pance lepiej na tym nieco wyjdziesz pod względem spalania Obroncy szo!
-
Graty dla Ciebie Psorze , i oczywiście dla mnie dziwny był ten lot ale wyszedl hehehe... i to paliwo aaahh ,, O [ciach] wyslalem Tobie paliwo na lot ,a sam nie mam za co lecieć " - jajca! Obroncy Szo... Pozdrawiam Owca Super Moderator Ruda:pseudocenzura
-
Jako że jestem Super Owcą (czyt: Zagubiona Owca) to sobie latam na wszystko gdzie jest okazja i zysk nawet na satki i dt... , i jako że ja tylko zajmuje się zawodowo farmieniem , to tym razem wyszedł Stek.. Pozdrowienia Sojuszu OASIS Dla moich dostawców dexa z przed fuzji oraz tych nowych po fuzji No i całego buddy PS> KUPIE KAZDA ILOSC DEUTERU PISAĆ NA PW !!! Dnia 30-10-2018 16:38:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Super Owca 7D [OASIS] __________________________________________…
-
Tak trzymać mordki Złom pod dom to wspaniały moment Super OWCA Pozdrawia
-
W pw gratulowałem już Agresorom ... A koledze z sojuszu życzyłem Szo.. Czułem że ten złom będzie gwoździem do trumny ,,kończenia z Ogame " choć namawiałem aby tego nie robił, może jeszcze do nas kiedyś wróci Uni się robi co raz bardziej puste... A farmić muszę.. wolę tych co grają niż idalki . Jeszcze raz gratuluje wyczucia agresorom ,a Tyranowi SZO i powodzenia w realu PS. Każdy wie dlaczego to się stało . pzdr
-
Graty Panowie , Obrońszy Szo Jak na to Uni które jest trochę wymarłe już to spoko walka
-
Graty Panowie Ciśniemy z koksem
-
Luther [S_W _A_T] & Tyran [S_W _A_T] & psotny [S_W _A_T] vs. Janusz Tracz [JANUSZE] ~ 58292.07%
PostGratuluje Ekipa ! Super Moderator Ruda:proszę o bardziej rozbudowane wypowiedzi
-
Jeszcze nie dawno ktoś mówił że tylko po nas się lata i nic z tym nie robimy bo nie jesteśmy fanatykami w00t.png w00t.png Ale są momenty kiedy i nam się za skórkę już zachodzi ,a sojusz się jednoczy i to jest najwspanialsze w takich momentach tongue.png Gwiazdki z nieba spadły , więc masa życzeń padła wink.png Gratuluję kolegą w sojuszu wytrwałości i tej akcji , wierzyłem i dalej wierze w wasze moce ! biggrin.png Agresorowi Szo.. - szybko się wyzbiera pewnie jak to On wink.png Obrońcą przetopu n…
-
Dziękuje za pozdrowienia... Ale to nie zmienia faktu że Sejo to mój sojusznik jak każdy kto znajduje się w MG. Miałem pisać to w ostatnim ST z naszym udziałem po tej gorszej stronie ale napisze to teraz.. Co nie którzy nie rozumieją że w naszym sojuszu niema Fanatyków tej gry. Jedyne co to cieszymy się dobrą zabawą i to nas łączy, jak i buduje. Nasze Eko jest tak wysokie że odbudowanie to kwestia tygodnia takiej floty jak nie krócej . Agresorowi gratuluje wyczucia, a koledze z sojuszu Szo! Cóż m…
-
[PUSH] SeeQu & Szalony Iwan & DrCzystezlo & KaViorek & HenrykzGorki vs. stardust [M_G] ~ 5653.32%
PostCóż.... Szo i nie tylko...
-
Kolega z sojuszu prosił więc wklejam TYRAN - ,,Pozdrowienia dla sojuszu i Buddy Obrońca trochę złomu podebral ale odebrane z lekkim plusem wlot w planetę ,, Dnia 17-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tyran [M_G] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 119.482 Krążownik 10.346 Okręt wojenny 3.004 Niszczyciel 723 Pancernik 3.269 _________________________________________ Obrońca Sebak17 [ALPHA] ________________________________________________ L…