Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 181.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratuluje i przetopu dobrego życze. Nie rozumiem o co z tym dexem ale skoro obiecujesz mi złoma to pewnie musi tak pozostać. - zawsze to jakieś pozdrowienia w ST Obrońcy Szo - aktywny gracz tylko się czasami nie dopilnuje. Zakole , zapomniałeś czego uczyłem Cię swego czasu jak jeszcze byliśmy razem w soju PS. Ale skąd się biorą pewne podejścia, u graczy do tej gry to dla mnie zagadka numer 1. Pozdrawiam OWCA
-
Cytat od Profesorek: „Napiszę tak: Cała akcja bardzo poprawna od obserwacji floty i stylu latania celu po efekt końcowy. czyli: Obserwacja Wytypowanie moona do Zniszczenia Zniszczenie moona FLOTA NA FALI Z WRACAJĄCEGO PZ dalej już wiadomo, mój pilocik na zero, flota, acs i bum Dzięki za zaproszenie do lotu. Pozdrowienia dla całej wioski oraz buddy :piwko: Muszę napisać że mnie zaskoczyłeś "Ważniaku" to dydykuję Ci piosenkę :bdb: :bdb: youtube.com/watch?v=WYZ-K_7Or2w Obrońcy :gszo:” Aaaahhhhh... …
-
'' Wtedy Owca rzekł: «Niechaj się stanie światłość!» I stała się światłość. Owca widząc, że światłość jest dobra, oddzielił ją od ciemności. I nazwał Owca światłość dniem, a ciemność nazwał nocą. ,, Kulisy akcji zostawimy dla siebie . Więc do rzeczy. Pozdrowienia dla : 1.Dostawców dexa. 2. Zaprzyjaźnionych duszków 3. Całego OASIS - tu się liczą wartości ! 4.No i tu z osobna muszę dla Profesorka , za wspólny lot ;) \/ Wilk w owczej skórze \/ youtube.com/watch?v=5Jj3wZVc7nw Dnia 11.2018 następując…
-
Posta nie usuwałem , bo po co miałbym usuwać moje cięzkie wypociny ? .. Odpisałem raz , więcej nie będę . Ale warto abyś zapoznał się z definicją hejter bo widzę że uzywasz słowa których nie znasz znaczeń , a jeśli założymy ze znasz to nie wiesz w jakim momencie je użyć ... PS. Nie tylko Ja tu mogę sam sobie sobie posty usuwać najwyraźniej( co jest oczywiście , oczywistością ... Ale pozostawię to ,,najwyższemu''. żałosne. Luther - owszem
-
Pościągał księżyce ,a sam w reckach się znalazł Radość przeogromna ! Właściwie podwójne święto , bo ich flota częściowo padła ,a moja przetrwała pomimo widoku na fali PS. Szkoda że byłem tak daleko bo bym też się podłączył ale ważne że wpadło to do naszje kieszeni Jednak 1,2k Gs troche pupkę musi boleć , A obrońców radować Tego dnia i wieczora zrobiliśmy po mistrzowsku te akcje Agresorowi życzę wtopki A obrońcą Rochanu SZO Prof ale ci się micha cieszyła ja to już wiem Pozdrawiam SUPER OWCA 7D
-
Dziękuje o wielki ! Graty mordo !! przetopu Obrońcy Szo.. Nie zaprosiłeś Owcy , to Owca sama się zaprosiła A tym czasem ... - powinieneś edit zrobić robaczku PS. wiem wiem ze mnie nie lubisz za to )! Super Owca 7D [OASIS] vs. Lotnia Tanskiego [KONGO] ~ 883.06% Dnia 10-11-2018 12:13:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Super Owca 7D [OASIS] ________________________________________________ Pancernik 5.050 _________________________________________ Obrońca Lotnia Tanskiego [KONGO] ____…
-
Graty , tego wyczucia twojego .. ehem PS. następnym razem dopisz w pozdrowieniach Super Owca 7D , w końcu trochę grasz na ,, moim " Uni xd Jax Tobie szo, ciezko cie wylapac bo sie pilnujesz , ale czasem zdarzy się nam ( tym najlepszym ) opuścić na chwilę gardę i dostać oszczepem w łeb ... Risingowi jedyne co trzeba życzyć to już na pewno nie Przetopu tylko utopu
-
Gratki Panny Tak trzymać ! Ps. Luther , Sui-emu to i ja dzisiaj podsunąłem cel , powinno być ST chyba wieć czekam az solówke wstawi Szcześciarz że moja flota byla w ten czas na Fs Ale zawsze ST po stronie Oasis będzie POzdrawiam OWCA
-
Cytat od Luther: „Owca widze że się rozkręcasz Jak trzeba komuś pojechać po satkach tam jest i Owca Gratki panowie i czekam na wasze starcia z duuużo większym procentem ” Luter Ja już dawno jestem rozkręcony Sam zreszta dobrze wiesz... A że się pojawiła okazja to i Owca się znalazła Co do satek / dt/mt i surki na planetach - Owszem latam po tym bo to dla mnie chleb