Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 121-140 z 181.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Profesorek: „:xfa: A gdzie znikł podliczający zapity nadal Pzdr ” To prawda, sam jestem ciekaw aktualnego wyniku ,a że nie umiem dodawać to nie chce mi się liczyć.

• Gratuluje BialyKiel.. Tak szybko jak dostajesz złoma , to jeszcze szybciej sie odbudowujesz - postawa prawdziwego gracza ,a nie płaczącego flociarza ktory jak straci flote to nagle konczy gre Pozdro!

• Gratki profesorku , twoja czujność jest zawsze na miejscu PS. Ale spoor aby nadrobić jeszcze

• Gratulacje dla nowego sojusznika Ateckerwoi Szoi Pozdrawiam OWCA

• Cytat od Agent Brown: „AKTUALNY WYNIK WOJNY PUSH KONTA [PUSH_1] 2.981,27 % vs 1025,21 % THE SMURFS [SMURFS]” Coś pominąłeś u nas, z %% ile mamy wychodzi nam 1322,78 % Sprawdz.

• Cytat od gwi4zdor: „Moim zdaniem siara trochę dla pushu ze latacie po satkach, macie ogromną przewagę we flocie i tylko czekacie np na naszego bfs, smerfy wymyśliły partyzantkę bo jak inaczej walczyć przeciwko takim flotom jak wasze ? Oczywiście też skanujemy i tylko czekać aż ktoś mniejszy zamuli no ale przecież nie będziemy się dawać klepać do 0. pozdrawiam i powodzenia ” Gwiazdor pomimo to że jesteś moim sojusznikiem to sytuacja jest taka że każdy bez wyjątku ma prawo latać po kim i po czym j…

• Cytat od Ulissess: „Cytat od Szef325: „Cytat od Ulissess: „@Szef325 bardzo mnie cieszy, że to napisałeś, naprawdę ” Domyślam się.Szkoda że niema was tak dużo w sojuszu jak nas , bo celi mi zabrakło do nabijania.. Ale wam widzę , że nie koniecznie :). No ale jak to mawiają na wojnie cywile zawsze najbardziej obrywaja ” Ciekawe co na to "cywile" ” Przeważnie są 2 możliwosci: 1. Ginąć. 2. Uciekać.

• Cytat od Ulissess: „@Szef325 bardzo mnie cieszy, że to napisałeś, naprawdę ” Domyślam się. Szkoda że niema was tak dużo w sojuszu jak nas , bo celi mi zabrakło do nabijania.. Ale wam widzę , że nie koniecznie :). No ale jak to mawiają na wojnie cywile zawsze najbardziej obrywaja

• Cytat od Sora: „Nie ma to jak owcy loty po DT dobrze ze te lmy dodal to wlasnymi stratami pod wojne rw sie zalapaly ” Jakoś trzeba sobie radzić w tym ciężkim okresie PS. To jest jak korporacja liczy się wynik końcowy Nie ważne jak byle do celu i po trupach

• Moje stado wyprowadziłem na pastwisko , trochę tu , trochę tam i tak napełniłem miodem dzban youtube.com/watch?v=1w7OgIMMRc4 100.51 + 113.62 + 120.67 + 102.48 + 105.49 + 119.24 + 118.85 = 780.86% Koszmarna OWCA [SMURFS] vs. Sora [PUSH_1] ~ 100.51% Dnia 03-12-2018 01:19:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Koszmarna OWCA [SMURFS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.000 Okręt wojenny 1.000 _________________________________________ Obrońca Sora [PUSH_1] …

• graty mordko Przetapiaj dalej Obroncy Szo !

• Cytat od Rising: „Cytat od Szef325: „Cytat od Profesorek: „Niech będzie ... Chociaż sam Ulissess mógłby wypowiadać wojnę ze swoją flotą, tak wygląda różnica militarna pomiędzy naszymi sojuszami. Gra to zabawa więc się bawimy Powodzenia dla was i dla nas Pozdrawiam ” Papciu , kozaczą bo flote mi ściągneli i wiedza że nikt ich raczej nie przeora Ale spoko, skoro tak . ,,3. Preferowany system liczenia: b) system procentowy bez niszczenia księżyców'' żałosne. ” Bo widzisz, tak jak już kiedyś pisałem…

• Cytat od Inny_koles: „Smieszny jesteś człowieku. Nie masz pojęcia o niczym cytujesz nie zrozumiale dla Ciebie kwestie z poradnika ogame, uważasz się za wysokiej klasy gracza a kompletnie nic nie osiągnąłeś poza lataniem na statki. W reckach była wiekszosc graczy, jedni bo spali jedni bo popili a inni bo olali to i tyle. Jaki to ma związek z Tobą? Luther był w reckach bo spał bo lubi spać i powiem więcej on na śpiocha więcej by zezlomowal niż Ty całą swoją kadencję grając normalnie. Gratuluję sta…

• Cytat od Profesorek: „Niech będzie ... Chociaż sam Ulissess mógłby wypowiadać wojnę ze swoją flotą, tak wygląda różnica militarna pomiędzy naszymi sojuszami. Gra to zabawa więc się bawimy Powodzenia dla was i dla nas Pozdrawiam ” Papciu , kozaczą bo flote mi ściągneli i wiedza że nikt ich raczej nie przeora Ale spoko, skoro tak . ,,3. Preferowany system liczenia: b) system procentowy bez niszczenia księżyców'' żałosne.

• Skoro już szanowni szlachcice i szlachcianki się wypowiedzieli to czas i na mnie. Ten złom to czysty przypadek , to oczywiste. - agresor wie dlaczego bo o tym napisałem na PW. Tyle set razy próbowaliście na tysiąc różnych sposobów że w końcu się udało za co gratuluje. Dla mnie osobiście to nic specjalnego, kiedyś zanim przyszła fuzja to pisałem że mam flotę dofarmienia i utrata jej to dla mnie nic specjalnego... Nie należę do tych dzieci które płaczą i kończą grę gdy stracą stateczki bo ktoś ich…

• Cytat od Kaviorek: „Gratulacje, trafiona zawrócona stacja cieszy podwójnie. Pełna profeska ” Kaviorek , nie wiem czy pamietasz ale jakies 4 miesiące temu moze szybciej moze dalej leciałeś na moj metal na 2:80 - PS> Te WRki dalej się budują xd Wrcasz do gry?

• Gratuluje ustrzelenia naszego celu któremu ściągnąłem osobiście parę moonów chwile wczesniej ( no ale nic nie wykazało ) , no i dodatkowo kilka prób które się nie powiodły .. No cóż , już chciałem spowrotem polubić twoje konto , ale ten ST Tobie to odbiera Więc dalej nie lubie twojego konta. PS. Przydały by się dedki dla mnie też że pomogłem ściągnąć kulki Obrońcy zyczę szo , długo się kitrał i długo przetrwał z tą flotką ... Mam nadzieje ze bedzie grał dalej bo pilnie odbiera FSY. Pozdrawiam OW…

• Miło widzieć kogoś innego w ST niż standard Gratki wlotu , przetapiaj na latajki. obroncy Szo

• Gratyluje zascny zysk Obroncy Szo1

• Graty !!! Piękny zysk Hell! Widać U TObie słuzylo Wchodzisz i pyk. Obroncy Szo