Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 181.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Ulissess: „Cytat od Szef325: „Cytat od Ulissess: „Gratuluję, dlaczego stało się tak, a nie inaczej już wytłumaczyłem i wcale nie jest to kac Ale jedno jest pewne, teraz dałeś mi motywację do tego żeby tu wrócić także - dziękuję ” Strach się bać ! Ale miło nam że wrócisz do tego pięknego wirtualnego świata Papa - moje wielkie gratulacje , przetapiaj ten nektar I dziękuje ze w końcu znalazł się nasz super Ulisek w ST po drugiej stronie , idealnie pasuje to do tego: ,, Pszczółka Papa sobie…
-
Cytat od Ulissess: „Gratuluję, dlaczego stało się tak, a nie inaczej już wytłumaczyłem i wcale nie jest to kac Ale jedno jest pewne, teraz dałeś mi motywację do tego żeby tu wrócić także - dziękuję ” Strach się bać ! Ale miło nam że wrócisz do tego pięknego wirtualnego świata Papa - moje wielkie gratulacje , przetapiaj ten nektar I dziękuje ze w końcu znalazł się nasz super Ulisek w ST po drugiej stronie , idealnie pasuje to do tego: ,, Pszczółka Papa sobie lata (ooo) Zbiera nektar gdzieś na kwi…
-
Cytat od Profesorek: „Cytat od Ulissess: „zaczyna się ” Trochę jak telenowela ” Ja tam lubię dobre telenowele
-
WYNIK WOJNY na dzień dzisiejszy : THE SMURFS [SMURFS] 1120,19% vs JANUSZE [JANUSZE] 295,67%
-
Cytat od Ulissess: „Większymi się nie dało ? jazda z nimi! ” Jako że jesteśmy małą wioską smerfów , to jesteśmy zmuszeni by dostrzeżono nasze pismo. Z tego powodu takie skromne literki PS. Przynajmniej czytelne !
-
WYNIK WOJNY na dzień dzisiejszy : THE SMURFS [SMURFS] 519,18% vs JANUSZE [JANUSZE] 295,67%
-
Cytat od Ulissess: „cholera trzeba częściej odświeżać żeby odp przeczytać, bo administracja czuwa widzę ” Cóż, przykro mi jest że się nie załapałeś ale co poradzić , że człowiek nawet nie może sobie podyskutować o mentalnościach :). PS. Może jak mi się będzie chciało to znajdę skrina i udostępnię . - dobrze że człowiek jakoś się zabezpieczyć może. Hah Szybciej poszło niż mi się wydawało : gyazo.com/20fe81d96297f4ece720b2b8cc619551
-
Cytat od NoName555: „Cytat od Profesorek: „Cytat od NoName555: „ ” ” Noo widzisz.. tak to jest...Ja To bardziej ze Spicy jak Virgo ale po miesiącu przerabiania konta z eko na flo już 2 ST mam Tylko się tak zastanawiam czy nie lepiej zamiast stawiania floty nie porobić sobie silosów bo rakietki w topce stały się ostatnio bardzo modne... ” Rakiety zawsze były modne , jeszcze za czasów gdy troche latałem
-
Koszmarna OWCA [SMURFS] vs. Sora [PUSH_1] ~ 112.15% Dnia 14-01-2019 13:45:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Koszmarna OWCA [SMURFS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 400 Okręt wojenny 2.317 _________________________________________ Obrońca Sora [PUSH_1] ________________________________________________ Duży transporter 684 Sonda szpiegowska 285 Satelita słoneczny 1.208 Wyrzutnia rakiet 6.682 Lekkie działo laserowe 230 Wyrzutnia plazmy 13 ___________…
-
1. Tag i pełna nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana: Sojusz THE SMURFS [SMURFS] wypowiada wojnę sojuszowi JANUSZE [JANUSZE] 2. Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z datą i stroną, po której się opowiadają: --- 3. Preferowany system liczenia: b) system procentowy bez niszczenia księżyców 4. Warunki zakończenia wojny: b) data, do której prowadzone są działania wojenne. Po upływie wyznaczonego terminu należy p…