Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 375.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Poka_Bydlaka: „Potrójne gratulacje ubicia oszusta. Prztapiaj na 35lvl astro. ” A gdzie tu oszusta widzisz...masz Shade na myśli? Wpisz się jeszcze 10 razy, żeby więcej postów nabić. Czytam buleon to, tamto. Udowodnij oszustwo, a nie ryjem klep. Luzuj gume chłopie, bo ci żyłka popęka. Buli SzO, Edit do tego Bydlaka powyżej i poniżej: śmieszny jesteś, uśmiałem się jak na filmach Pazury. Ale jak pisałem, kolejny post musiałeś nabić.
-
Gratuluje kolejnych strzałów. Myślałem, że buleon dobije pierwszy 100 ST (po prawej stronie), ale widzę postanowił Cię wesprzeć. Mniemam po bytności w tym dziale, że i tak na pudle również będzie. Buli SzO, żeby inni również coś dostali. Edit: Poproszę o wpisanie w temacie #37, w kolejnym starciu #38. Trzeba zacząć liczyć (jak się pomyliłem proszę o korektę), bo to idzie na rekord światowy.
-
W końcu coś ciekawego. Łany wlocik. Top na pance. Dla obrońcy SzO, bo trochę podebrał złomu. Edit: warto zaktualizować w końcu top ST uni Xantus, bo kilka starć doszło. comment_pEPBdeE83yE4fnNIJ8rlX6n6M60Bq7XG.gif E
-
Weszło na wątek oszustwa GO Ciap w przesławną "niedzielę" lub tę ostatnią niedzielę i już nie dyskutuje z @buleon To ponawiamy pytanie, czy GO Ciap była równa jak wszyscy? Czy jednak ręka rękę myje?
-
Konto swoją historię ma i tak samo się zastanawiam, czy to starcie jest czyste. Nick obrońcy również sugeruje możliwe nieprawidłowości. Faktycznie franc zaczął skanować równo z 8.00, pierwszy skan miałem 8.01 Odnośnie czy pusz złomowy czy nie, nie wypowiadam się, bo już raz się pomyliłem. Profilaktycznie zgłosiłem do sprawdzenia. abraaa
-
Ładna gęsina do rosołu poszła lub na pieczone. Już wczoraj pisałem - piękna obserwacja, kwintesencja tej gry. Pokazujesz dobitnie jak wygląda przygotowanie do większej akcji. Teraz bardzo ciężko o trafienie czegoś łatwego, chyba że skanujesz codziennie po nocy wszystko i wszystkich i liczysz, że ktoś o czymś zapomniał lub coś źle wysłał (dużo czasu to kosztuje, ale jak ktoś ma to chwała mu za to, że przy kompie siedzi). Top na flotę bo konkurenci do tronu uciekają. images
-
[ciach] Ciekawe na ile planet tego idlaka surkę wysłał? kurcze ze 4 razy się pomylił, a może pięć razy... Ło Boże i kolejny raz się pomylił. Moderator Neferet:Offtop
-
Mhhhh...jak tu mądrze spuszować się na koncie z taką flotą, które było w sojuszu....ciężka sprawa. Jak zezłomujemy i nie będzie wstawione - wszyscy powiedzą ewidentny pusz (racja). Trzeba więc dopisać do tego historię, która pięknie się składa. Shade latał po swoich idlakach w ulu, więc nie wybielaj jaki on papieski. PS. Myślę, że powinieneś zacząć rozprawiać się z tym chamstwem...ponownie i jeszcze raz i kolejny i jeszcze...itd. itd. itd. ... resztę sobie dopisz.