Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 375.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Osama [Minionki] vs. arko1989 [Cazador] ~ 630.8%, Osama [Minionki] vs. Srak Ptak ~ 1586.39%
abraaa - - Starcia Uriel
PostWstawiam za sojusznika. Dwa w jednym. Przetopu życzę. Dnia --- ---- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Osama [Minionki] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 75.063 Krążownik 31.654 Okręt wojenny 5.673 _________________________________________ Obrońca arko1989 [Cazador] ________________________________________________ Mały transporter 2.867 Lekki myśliwiec 5.656 Krążownik 289 Okręt wojenny 298 Recykler 18 Sonda szpiegowska 60 Satelita słoneczny 469 Pancern…
-
trampek [Minionki] vs pawel1000 [RedBaron] - 11280 % top 1 solo - do wojny
abraaa - - Starcia Uriel
PostGraty trampek ustrzelenia pawła. Kilka nieudanych lotów, ale w końcu weszło. Do wojny piękny % dołożyłeś. Zysku też masz sporawo, będzie co przetapiać. Dodatkowo TOP1 solóweczka. Same plusy. PS. Sezon grzybowy zakończyłem:) można będzie powalczyć.
-
Pan Z Daleka [Scream] vs. B1TTOR [RedBaron] & Wiosna [BoSS] 15750% + 248%
abraaa - - Starcia Uriel
PostCytat od BROWAR: „A ja się zastanawiam tylko jak ktoś mógł osiągnąc takie Top floty nie mając podstawowej wiedzy o ogejmie. Jak można mieć flote w top10, przenosić lotki w układ swoim celom, a nie wiedząc, ze zatrzymaj nie robi akty?! ” A spodziewasz się, że w 30 minut, ktoś zdąży się podstawić? Ja bym się nie spodziewał. Flotę B1ttor-a znał, wiedział że nikt teoretycznie nie zdąży się podstawić bo w układzie lot. Jak napisane uśpiona czujność. Nieźle wymyślona akcja, zabrakło tylko kontry na re…
-
abraaa - - Starcia Uriel
PostCytat od valadin: „W sumie juz Gratulowalem OBRONCY za niezla akcje...taka wtopa to SZOK...ale coz kazdego czekaja recki predzej czy pozniej...mam nadzieje ze sie nie podda i bedzie dalej walczyl... ” Już się niebieski zrobił - będzie miał kolejne konto, to poprzednie dobrze wykorzysta. Trochę surki będzie na start/pusz.
-
abraaa - - Starcia Uriel
PostTom, ale samej floty wiosny to on w żadnym wypadku nie składał z zyskiem. Edit: Zysk by był jednak - ale 70k recy. Kto by to pozbierał?
-
abraaa - - Starcia Uriel
PostJeżeli czyste RW to gratulacje. Jednak dużo znaków zapytania - lot w układzie, gdzie czas na podstawkę? lusterko to nie było, bo floty zdecydowanie inne. Gdzie reszta reców B1ttor-a? Tylko lamus nie zwróciłby uwagi, że ktoś chce brzydkiego bąka puścić.
-
[RedBaron] RedBaron 20032,99% vs [Minionki] Minionki] 13861,9% wygrana RED BARON
abraaa - - Wojny Uriel
PostWklejam za sojusznika. Graty Sumi wlotu. Sumi [Minionki] vs. KomuLazanki [RedBaron] ~ 142.83% Dnia 23-09-2017 ----- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sumi [Minionki] ________________________________________________ Mały transporter 2.000 Lekki myśliwiec 38.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca KomuLazanki [RedBaron] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 373 Okręt wojenny 28 Recykler 1.048 Satelita słoneczny 114 Wyrzutni…
-
[#16]Jestem Nieletnia [Minionki] vs. wociu [W a M] - 646.35% + KONKRETNY DOFARM
abraaa - - Starcia Uriel
Postniby % nie za duży a zysk bardzo zadawalajacy. Top na flotę bo wiesz jak latać.