Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Pazik teraz w badania inwestuj Graty i nie słuchaj mnie

• Pazik to gdzie ty masz tą łopatę ? Bo ostatnio to chyba wolisz stery . Graty

• Widzę że gonisz w niszczarkach Graty debunkracji

• Tyski nie za szybko się odbudowujesz ? graty ty nocny marku

• Cytat od Art: „Co do problemu przepełnionych Universów po połączeniu - trwają prace nad zmianą procesu Uni Fusion, które mają uwzględnić wspomnianą sytuację. Więcej szczegółów pojawi się dopiero gdy system będzie gotowy ” i to się nazywa post dający natchnienie by grać do kolejnej fuzji. Nie da się ukryć że porażką było przenoszenie niektórych kont ale @Art miło jest przeczytać że jednak coś jest robione a jak jest robione to znaczy że coś się zbliża gramy i narzekamy dalej

• Powiem tak @ZDOBYWCA1 sens twojego posta sprawia że rozumiemy że musisz bronić lordagownoworta ale zapczeczając sobie i prawdopodobnie gdy pisałeś te herezje powyżej broniące Dawida i wyciągające mnie na boarda powodują do przemyśleń że musisz kłamać teraz i bronić pushera jakim jest Lord sith zaczynając że gra na nihilus , lord sith , Hercules ,infernus to czemu piszesz kłamstwa każdy już wie że spadłeś na psy broniąc właśnie pusherow zwłaszcza Dawida który nawet nie ukrywa się z pusherstwem a …

• <a href=108398e6c19504camed.png">

• Cytat od ciap: „Cytat od pit: „kiedy połączenie 68 z nekarem? Czy ktokolwiek coś moze powiedzieć na ten temat?? Sensownego oczywiście. ” Serwery są tak przepełnione po tej fuzji że nawet przenoszenie 1-15 będzie problematyczne. Przy fuzji poprzedniej jakby ściągnąć ograniczenia było prawie 14 planet w układzie. Podniesienie speed x1 na x7 na nekkar to po 1-2 planety dodatkowe dla każdego gracza. Na chwilę obecną nie ma miejsca. ” Daga nie używaj słowa " każdego gracza" bo to nie ma sensu się okł…

• Milo widzieć chłopców do bicia na pz , nic dziwnego taki łańcuch pokarmowy w tej grze lepsi złomóją - graty Panowie . Dziwi mnie że amav z zygunia nie rozpisali wam że to push jak w st wilka że kyss to zna gracza tego tamten tamtego i tamten kogoś co może grał w sojuszach atakierów więc to push - paranoicy . Graty atakującym bo AcS w mix to super zabawa . Obrońcy podsumowania czy nadal na uni utrzymują status Top1 w lotach i sumie zrobionych na nich %.

• słabo jak na tyle dt ale przyda się i tyle chociaż @SolitaryWolf zaraz wytknie "gdzie są niszczarki" a ja mu powiem na Nekkar i żeby pamiętał że ^^wujek^^ dorzucił się do tego ścigacza więc niebawem się na nim karne i sprawdzę jak pali gumę i czy szybszy jest od mojego - niebawem wkrótce . Pozdro dla Misiaczków Dnia 18-05-2019 17:28:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 500.000 Mały transporter 60.000 Panc…

• no i git rozkręcaj się nam tak by zawsze było z tego fun i zabawa reszta to dodatek do cyferek Graty i lecisz dalej

• Coś widać że w nocy spać nie mogłeś Brawo i do przodu

• Kilgor no widać ze nocki nadal przynoszą efekty z Graty i do naSTępnego

• Cytat od xLORD SITHx: „Cytat od FILU: „taktyka zwykłego pushera DT + gs resztę już każdy wie ” Jak to dzisiaj w temacie na 68 napisałeś z panciorka, i jak to twój idol, Joseph Goebbels rzekł, a mianowicie kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą, może tobie podobni te brednie, które tak mocno siejesz, łykną. ” powtarzam 1001 raz by sie utrwaliło na uni Nekkar że konto to kupiłeś na raty oraz kilka ST to pushe które nikt nie uwierzy że obudził sie nagle w tobie skill którego nie miałeś i …

• <a href=85fc1ef50ef6295bmed.png">

• taktyka zwykłego pushera DT + gs resztę już każdy wie

• Hmmm najpierw @Ruda pokaż moc w czyszczeniu tego ST i chyba kilka banów poleci zwłaszcza obrońcy bo toksyczny język herezji i prowokacji rzucający mięsem mu się załączył . Chociaż nie lubimy się z grubym ale szacun jest za Top1 i uważa że nscr nie powinien psuć tego ST mojemu kochanemu oponentowi . Gratów gruby nie dostanie bo nie gratulujemy sobie nawzajem ale nie psujcie mu tego st zwłaszcza taki nscr który po prostu się rozbeczał i przy okazji chce coś jeszcze ugrać na tym że z KKS się nie lu…

• Ban zabawa na całego :D

FILU - - Spam

Cytat od Superman: „BAN dla @FILU bo nie wiem co ten kot czarnego miał ogarniać ” Ban dla supcia bo nie ogarnął kto to jest ten czarny kot .

• <a href=0c4c3152fa514b04med.png">

• <a href=5865d9b9b3845f39med.png">