Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 981-1,000 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od ^ZemstA^: „Cytat od FILU: „a tak bo wybieram sie na wesele i trzeba trenować teksty piosenek youtube.com/watch?v=nGWqUR-wW7E ” to miłej zabawy i naucz się tego youtube.com/watch?v=I-NUX01XZG8 ” nie, ja to raczej tak youtube.com/watch?v=UY4ChS6plho
-
Słowo w słowie
Postczek ul
-
a tak bo wybieram sie na wesele i trzeba trenować teksty piosenek youtube.com/watch?v=nGWqUR-wW7E
-
rudi rzeznik [MISIE] - kuleczka [R.A.F] & zygunia [KOMORNIC] - 1470% - OBRONA MOONA
FILU - - Starcia U68
Post@dziuniek1 powiedz to swojej żonie @zygunia bo przy tamtej twórczej poezji co napisała byśmy byli parą bez zębów w takim bądź razie spoko pełen luz ja tylko co najwyżej ze śmiechu mogę pęknąć ok zakończmy to bo się robi tylko nie smak w tym ST tak jesteście wielcy ,plan był doskonały ,graty zygunia podstawki pod osłonę gsów , Rudi juz odbudowany i powoli zamiata kuleczkę do innego ST . Graty jeszcze raz dla zyguni i za organizacje dla komornic Pa pa
-
powiem tak z tego co widzę mało jest nowych twarzy w teamie może z powodu nieodpowiedniego doświadczenia w podaniu a związane z tym może być że ci co by się mogli nadać nie zgłaszają swojej kandydatury bo w prz szlosci mieli jakiegoś bana za którego juz odpowiedzieli i zrozumieli błąd . Z drugiej strony nikt nie wie kto co ma za uszami czy ten z banem był amatorem i złapany juz nie kombinuje czy ten bez bana można rzec specjalista nie do złapania .Co raz częściej korporacje czy rządy państwa wła…
-
A można gdzieś luknąć ile było podań do teamu w 2016 roku i na jakich podstawach zostały odrzucone ? Jeśli team nie potrzebuje trialów to po co ta możliwość zgłoszeń , myślę że ci doświadczeni gracze i którzy siedzą w t po kilka lat to kto chciał już wysłał podanie i został bez odpowiedzi dlaczego Nie może czekanie jest na nowych graczy zakładam konto lub ktoś mi dał jakieś i ziuuu z podaniem . To jeszcze nic polski support ja ma alem okazje być na supporcie GF bo dostałem Blokadę Payment gdzie …
-
rudi rzeznik [MISIE] - kuleczka [R.A.F] & zygunia [KOMORNIC] - 1470% - OBRONA MOONA
FILU - - Starcia U68
PostCytat od Vysogota: „Widać kuleczka to musi być wasza i PN pushówka ” Cytat od Vysogota: „Czym wytłumaczyć fakt, że dołączył do ataku wilku i jeszcze ktoś i to dosłownie na parę sekund, by później się wycofać? Jak nic broniliście swojego pushkonta próbując chytrego blefu. ” Czy ty sie dobrze czujesz ? jak ty patrzyłeś na tą fale czyli to konto kuleczka to konto nasze i PN ? i tak jak Wilku i Kromak ( to ten drugi co leciał z misja atak) to blefowali bo to ich konto no weź cie go bo pękne ze śmiec…
-
FILU - - Starcia U68
Postjak by to nie było ustawione i sami komornic to bronili i od początku było by wiadomo że komornic broni a Miski atakują nie powiem było by to ładne wybronienie ale skończyło się że każdy miał na myśli mega zysk a zakończyło się że Rudi chciał udowodnić że będzie broniony moon i miał recje Rudi wielkie graty i już odbudowa się zaczeła więc nawet z nawiązką będzie Cytat od zygunia: „Tam gdzie sa miski, tam i zawsze beda KOMORNICY ” zygunia wszystko może mieć smaczek ale ten wpis to tak zabrzmiał j…
-
niech w komisji zasiada wszyscy ci co mają status '" Zwycięzca konkursu " a przewodniczącym niech będzie ktoś z nich przypadkowo wybrany np : Vice Miss tak strzelam nawet nie wiem kto to o mam konkurs !!! Będzie zabawa gwarantowana i duuuuużo pracy dla administracji forum by sprawdzali cenzurę i czy nie padły jakieś wulgaryzmy a mieli by pracy że ho ho a czytania do poduszki przed snem . Ok nadchodzi temat konkursu !!! Temat konkursu to " Najdłuższy Post " Moderator Ruda:Posty połączone
-
truck driver ja wiem jak grać by mieć deks i starczyło na wszystkie przemyślane akcje ale ty ochloń bo zmieniasz jak zwykle treść o co chodziło a o co chodzi nie masz eco jak ten drugi i wyfarmic nie potrafisz a tylko przepały to i płakać się chce z braku deksu . Jest ankieta napisz swoją konfiguracje jak taka wyjdzie zakończ tam.gdzie grasz bo jest duże spalanie i zacznij od nowa.
-
terry po prostu płaczesz a ja chce teraz działo o mocy gwiazdy śmierci i stawiam takie 50 k na moonie bez pz z obrony i teraz wklep urlop i płacz ze górnicy mają cos z górki a ty nie masz nawet co ruszyć te miliony stateczkow . Co do truck drivera to juz nie raz pokazales w listach ze twój to myślenia to inwidualny fanobelia i fantazja nie interesuje mnie że nie masz skilla i latasz po satkach a na forum każdy wpis to nie przemyślana wiadomość tylko czysty hejt ty tak masz każdemu.cos wpisać naw…