Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 961-980 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
jesli @chmura zalogować się przez z inne IP co na pewno jest to możliwe Bo nie uwierze że ktoś napisał malwere pod adresata i przesłał go adresatowi a ten otwierając obrazek uruchomił proces kradzierzy konta . Jak tak to chce pożyczyć tego "szkodnika' bo z chęcią z konta top 1 eco uni 68 wysłał bym sobie surke @ciap
-
@chmura ale jak hasła nie zmieniałeś to powinieneś bez problemu zalogować się z innego IP tam nie będzie blokady za źle hasło , sprawdź . Znam przypadki nawet sam miałem tak jak zapisane w przeglądarce hasła nie zdążą się wygenerować a klika się "za loguj " po prostu z przyzwyczajenia każdy po załadowaniu strony szybko klika "za loguj " a niech wtedy NET będzie zamulony i po ptokach. W innym przypadku to tylko świadome wprowadzenie 3 niepoprawnych haseł blokuje logowanie
-
to jest najzwyklejsze zabezpieczenie by ktoś obcy siedząc sobie w domu nie mógł bez końca kombinować i wpisując setki haseł do jakiegoś konta aż w końcu trafi lub jakiś program deszyfrujacy ustawiony na znajdowanie powiecmy hasła o zbliżonym nicku . wtedy taki system wywala go na 3h po 3 próbach to nie jest wyodrębniony przypadek wpisz 3 razy pin do karty lub hasło do konta w banku źle a tam dojdzie ci jeszcze telefoniczna weryfikacja do zdjęcia blokady
-
albo sam nie wspominając że wpisując kilka razy błędne hasło zablokowałeś sobie dostęp na 3h lub ktoś bez twojej wiedzy z twojego IP ( kompa ) chciał się może dla jaj zalogować i wpisał kilka haseł . Spróbuj pujść do kolegi czy z jakiegoś innego urządzenia typu tel. z innym IP zalogować się tam nie powinieneś mieć problemu do konta jak oczywiście znasz poprawne hasło
-
niech GF ożywi tego mamuta "technologie nadprzestrzenną lub inną" i każdy kolejny wybadany poziom niech obniża zużycie spalania
-
to może coś w deseń żeby było sprawiedliwie i przejrzyście powinien przy każdej budowie, badaniu, stoczni być stoper z antymateria odliczający w dół aż do zera . Czyli na przykładzie @ZAKI5 obok współczynnika 3000 antymaterii /skróć o połowę - zakończ/ drugi stoper odmierzający od 6000 antymaterii w dół ( szybkość stopera to tylko konfiguracja wartości czyli minut do jednostki 1 antymaterii ) @john malkowitz007 ten @pit to sam adwokat diabła i księgowy mafii oraz lider pewnego tematu w spamie br…
-
jestem przed mam dwa wesela 1 kwietnia i 8 kwietnia dla tego będę w Polsce w tych dniach a to są Święta więc będę chciał spotkania się z ekipa banujacą w marcu opisze jak bym to widział i obecność obowiązkowa i nie ma że ktoś w pracy bo to Wielkanoc youtube.com/watch?v=0QrYTIsrNi0
-
gracisze Wilku normalnie szok każdy chyba po zazdrości takiego zysku wspinają się na wyżyny w statach bo masz nosa no i podwójne gracisze za debiut w Bossach tak trzymaj i wal do przudu . Obrońcy odbudowy i niezwlekania z zainwestowaniem surowców bo wilk nie śpi a co ma w planach jeszcze to się okaże
-
Słowo w słowie
Postface Warszawianka
-
no szkoda ale zawsze jest tak że ktoś pije szampana bo muszą być bynajmniej dwa Nicky w starcie .Kojak bo złej stronie .Ancymon graty %% i zysku , i super powrotu z urlopu co może być piękniejsze . Kojak odbudowy i nie poddania się. A dla geniusza i największego fana tagu Misie Serdella proponuje okulary i przestudiowaniu wszystkich tagów w ST po fuzji bo ten perm chyba cie zamroczył na dobre i proponuje zmianę nazwy z Komornictwa na "Od FS do FS " bo nie ma soja na uni który tak panicznie boi s…
-
Słowo w słowie
Poststu Przemek ja nie wiem czy czasami bana nie wyłapiesz za sprośne zdania tutaj graja też dzieci demoralizujesz ich Żądam interwencji kogoś z teamu lub z góry @kasai @Toadie plose Pani,Plose Pana bo Psemek pseklina Cytat od ^ZemstA^: „Ta co jeździła na koniu sali'ego ” słowo teraz to jak zdążyłem to PRZEMEK
-
spróbuj się nie ruszyć oglądając kto sie nie ruszy to śmierdzące jajo youtube.com/watch?v=17GN7ktKPZY
-
Słowo w słowie
Postbut Qń