Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 961-980 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• to żeby nikt nigdy nie zrezygnował podkręćcie pas szczątków do 100% i macie jak w banku że po złomie nikt nie zrezygnuje

• jesli @chmura zalogować się przez z inne IP co na pewno jest to możliwe Bo nie uwierze że ktoś napisał malwere pod adresata i przesłał go adresatowi a ten otwierając obrazek uruchomił proces kradzierzy konta . Jak tak to chce pożyczyć tego "szkodnika' bo z chęcią z konta top 1 eco uni 68 wysłał bym sobie surke @ciap

• @chmura ale jak hasła nie zmieniałeś to powinieneś bez problemu zalogować się z innego IP tam nie będzie blokady za źle hasło , sprawdź . Znam przypadki nawet sam miałem tak jak zapisane w przeglądarce hasła nie zdążą się wygenerować a klika się "za loguj " po prostu z przyzwyczajenia każdy po załadowaniu strony szybko klika "za loguj " a niech wtedy NET będzie zamulony i po ptokach. W innym przypadku to tylko świadome wprowadzenie 3 niepoprawnych haseł blokuje logowanie

• to jest najzwyklejsze zabezpieczenie by ktoś obcy siedząc sobie w domu nie mógł bez końca kombinować i wpisując setki haseł do jakiegoś konta aż w końcu trafi lub jakiś program deszyfrujacy ustawiony na znajdowanie powiecmy hasła o zbliżonym nicku . wtedy taki system wywala go na 3h po 3 próbach to nie jest wyodrębniony przypadek wpisz 3 razy pin do karty lub hasło do konta w banku źle a tam dojdzie ci jeszcze telefoniczna weryfikacja do zdjęcia blokady

• albo sam nie wspominając że wpisując kilka razy błędne hasło zablokowałeś sobie dostęp na 3h lub ktoś bez twojej wiedzy z twojego IP ( kompa ) chciał się może dla jaj zalogować i wpisał kilka haseł . Spróbuj pujść do kolegi czy z jakiegoś innego urządzenia typu tel. z innym IP zalogować się tam nie powinieneś mieć problemu do konta jak oczywiście znasz poprawne hasło

• Zużycie paliwa (deuteru)

FILU - - Gra

niech GF ożywi tego mamuta "technologie nadprzestrzenną lub inną" i każdy kolejny wybadany poziom niech obniża zużycie spalania

• to może coś w deseń żeby było sprawiedliwie i przejrzyście powinien przy każdej budowie, badaniu, stoczni być stoper z antymateria odliczający w dół aż do zera . Czyli na przykładzie @ZAKI5 obok współczynnika 3000 antymaterii /skróć o połowę - zakończ/ drugi stoper odmierzający od 6000 antymaterii w dół ( szybkość stopera to tylko konfiguracja wartości czyli minut do jednostki 1 antymaterii ) @john malkowitz007 ten @pit to sam adwokat diabła i księgowy mafii oraz lider pewnego tematu w spamie br…

• <a href=a70f06aacb00f6b5med.png">

• Czego w tej Chwili Słuchacie ?

FILU - - Spam

jestem przed mam dwa wesela 1 kwietnia i 8 kwietnia dla tego będę w Polsce w tych dniach a to są Święta więc będę chciał spotkania się z ekipa banujacą w marcu opisze jak bym to widział i obecność obowiązkowa i nie ma że ktoś w pracy bo to Wielkanoc youtube.com/watch?v=0QrYTIsrNi0

• Graty Kojak może faktycznie potrzebowałeś kopa by sie ruszyć. Odbudowa szybciej przebiega niz to było przewidywane ciekawe czy ktoś wyfalował te transporty co by kiedy miał pewien sojusz zagadke że na push konto zsyłki były robione

• no HC ledwo co się przebudził rozciągnął gnaty a wszedł mu ST , brawo takich zeskoków z upa .Dawaj aktywniej bo predyspozycje są

• gracisze Wilku normalnie szok każdy chyba po zazdrości takiego zysku wspinają się na wyżyny w statach bo masz nosa no i podwójne gracisze za debiut w Bossach tak trzymaj i wal do przudu . Obrońcy odbudowy i niezwlekania z zainwestowaniem surowców bo wilk nie śpi a co ma w planach jeszcze to się okaże

• no git !!! jednak coś znalazłeś Brawo cierpliwości i 3mam w kciuki za dalsze łowy

• Podpis w avku u68 a pozdro nie ma Graty debunkracji i znalezienia czasu na latanie 3mamy kciuki za kolejne i może coś na u68 Bawcie się dalej i Pawełku ciśnij te cyferki

• Gracisze Wilku nocnej eskapady zawsze narzekasz że tylko jeden ale lepiej jeden niż wcale Brawo aktywności nocnych i oby wszystkie zamiary o cele ci weszły .

• Słowo w słowie

FILU - - Spam

face Warszawianka

• no szkoda ale zawsze jest tak że ktoś pije szampana bo muszą być bynajmniej dwa Nicky w starcie .Kojak bo złej stronie .Ancymon graty %% i zysku , i super powrotu z urlopu co może być piękniejsze . Kojak odbudowy i nie poddania się. A dla geniusza i największego fana tagu Misie Serdella proponuje okulary i przestudiowaniu wszystkich tagów w ST po fuzji bo ten perm chyba cie zamroczył na dobre i proponuje zmianę nazwy z Komornictwa na "Od FS do FS " bo nie ma soja na uni który tak panicznie boi s…

• Słowo w słowie

FILU - - Spam

stu Przemek ja nie wiem czy czasami bana nie wyłapiesz za sprośne zdania tutaj graja też dzieci demoralizujesz ich Żądam interwencji kogoś z teamu lub z góry @kasai @Toadie plose Pani,Plose Pana bo Psemek pseklina Cytat od ^ZemstA^: „Ta co jeździła na koniu sali'ego ” słowo teraz to jak zdążyłem to PRZEMEK

• Czego w tej Chwili Słuchacie ?

FILU - - Spam

spróbuj się nie ruszyć oglądając kto sie nie ruszy to śmierdzące jajo youtube.com/watch?v=17GN7ktKPZY

• Słowo w słowie

FILU - - Spam

but Qń