Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 941-960 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od umpa: „Cytat od FILU: „zapraszam na u68 , eco x5 flo x1 oraz są już gotowe konta do przejęcia nawet z top lepiej przejąć takie od znajomego niż ma na wiecznym upie siedzieć ” odrazu napisz ile ma kasy przygotować żeby takie konto przejąć:) ” na nickach pisze "oddam"

• zapraszam na u68 , eco x5 flo x1 oraz są już gotowe konta do przejęcia nawet z top lepiej przejąć takie od znajomego niż ma na wiecznym upie siedzieć

• Cytat od pl1...: „najlepiej z x0 tam nie ma atakow flota leci z predkoscia 0 i nigdzie nie dolatuje i nie ma atakow - nowe uni powinno miec taka konfiguracje eko x234 flo x0 i milion dodatkowych pol:) + geolog na milion lat ” no yo a nie wystarczy by ?, by w panelu nie pojawiła się tylko zakładka "stocznia" no i prędkość floty szach - mat

• Kojak jednak ta twoja wtopa była tylko merytorycznym napędem do gry, dawaj i oby tak dalej

• Graty wilku i nie poddawaj się wszystko odrobisz u sąsiadów

• Progi ST

FILU - - DiD U68

Progi można podnieść ale jak z działu ST zrobi się już typowy spam od rw

• <a href=5fa2245f14f83553med.png">

• Toż to SZOK !!! ja myślałem że flota Dawida to już zarosła gdzieś jakimś zielskiem a Czesia to w ogóle pozwalniał wszystkich admirałów swojej armady z pracy i wysłał ich do domu . No ale się myliłem Brawo Panowie powrotu z hukiem i do przodu oraz by się nie pomylić w ilości wrzucanych statków do stoczni żeby nie przekroczyć równych sum ( to dla Dejwiego )

• Żenada !!!!

FILU - - DiD U68

Chomik pokaż co tam masz , bo ja z Sel juz zbastuje bo po co to nam , prawda Sel co złego to ja a ty ta dobra i niech tak zostanie i sorki za nadużywanie Sel

• każdy chyba rozumie parametry i konfiguracje danego uniwersum zanim otworzy konto ? Zawsze przez support można zamienić się na konto na unie x1 flo lub poszukać na uni i także przez support zgłosić przekazanie już rozbudowanego konta ( nie trzeba zaczynać od zera , stare kilkuletnie unie niech nie odstraszają pkt. można znaleźć też gracza co przekaże konto juz dość z dobrymi pkt. nawet z topki )

• o tym pisze ze anty nie wygra z podejrzanymi przyrostami . A ten lider co się zmienił na X to na skillu jedzie czy na dziwnych przyrostach i starciach ?

• Cytat od kaito: „@FILU, wydaj 1000zł na anty przy eko na początku i z Twoimi umiejętnościami tyle wystarczy abyś sobie kupił top1 ” i wcale nie jest to dużą suma z jaką ja mam styczność w kupowania anty i nie wiem też czy ktoś oprucz mnie dostał "bana" Blokadę Payment od GF za kupno anty Ale i tak nawet fanatycy anty w pewnym momencie nie wytrzymają przy pusherach i multikontach bo zawsze znajdzie się w końcu na uni ^każdej^ dzieci szczęścia z pokaźnymi st i mega farmingami

• @kaito nie podpuszczaj mnie na top1 na nowym uni

• gracisze Kojak w takim tempie to ty nie za szybko się odbudowywujesz zaraz będziesz miał nadwyżkę . Graty starcia i zysku

• Dasz rade Wilku kilka takich ST typu Volantariat i o sprawie zapomniesz Nie poddawaj się i do przodu Graty znalezienia celu i że szukanie celów idzie przed emocjami

• Wyliczanie FS

FILU - - Zadawanie pytań

Trucka każdy zna i wie że potrafi wyprowadzić na maliny a czy to robi świadomie czy nie to chyba sam nie wie Cytat od Truck driver: „Oj kochana przez wielu top 1 eko, musisz sie jeszcze podszkolic co do fs-ow ” Truck ale nie sądzisz że w tym zdaniu wykluczyłeś wszystko i zarazem zaprzeczyłeś wszystkiemu być top1 to chyba trzeba by umieć robić fs i nie dać sie złomować i farmić przez tyle lat bo wtedy nici z top1

• Żenada !!!!

FILU - - DiD U68

tez jestem ciekawy jaką to własną historie i insynuacje wysłał ktoś w tickecie. Też mam nadzieje że będzie kolejny

• Żenada !!!!

FILU - - DiD U68

Przeszło tydzień temu głośno było i każdy chyba flociarz na uni słyszał o tym jak Wilku namierzył też konto z 2kkk surowców i zrobiona była akcja sojuszowa gdzie moon spadł i na fali wracała flota z surowcami wtedy to znalazło się kilku obrońców ponoć nie powiązanych z kontem kuleczka i wybroniło to konto nie tracąc 2kkk surowców po czym konto poszło na urlop . Teraz Wilku na mierzył kolejne konton z surka i tam nie dało się już go wybronić i surka została wywieziona więc ktoś ze złości mógł nap…

• Wyliczanie FS

FILU - - Zadawanie pytań

Daga teraz piszesz z którego Moona robisz FS jak cie polubiłem i przeniosłem planetę z twojego układu . Ja się tak niebawie

• Cytat od terry: „Ja bym podkrecil do 200% ze po zlomie odbudowywuje sie 2x tyle wtedy bylo by branie na takie uni ” to dopiero była by gra każdy by stał flotami i problem z FS i paliwem byłby rozwiązany każdy by czekał aż ktoś zechce kogoś zezlomować .